< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Motorcuların video çıksın diye trafikte sorun çıkartmaya çalışması hk.
-
-
Trafikte kuryelerden nefret ediyorum . Trafikte otomobil gibi saygı görmek istiyorlar ama asla otomobil gibi surmuyorlar. Araçların arasından hep kaynak yaparak ilerliyorlar hem kendilerini hemde bizi riske atıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Motorcu tayfasının %10 gibi bir kısmı gerçekten bu işi severek ve kurallara uygun yapıyor. Her zaman saygıyı hak eden kesim.
%20 kısmı işte %60 kısmı bir şey olsa adam yerine konur.
%10 kısmı işte bunlar bir halta yaramayan gece gece motoru bağırtıp insanları rahatsız eden tipler bunlarda insan müsveddesi işte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saçma saçma işler peşindeler çoğu da trafiği okuyamıyor bile. Motor ehliyeti alma eğitimi ciddi anlamda zorlaştırılmalı ülkemizde, özellikle trafiği okuma dersi işlenmeli. Motor özellikle büyükşehirlerde araçların arasında, trafiğin boşluklarından yararlanıp gitmesi için tercih edilen bir ulaşım aracıdır fakat bunun için trafiği okumanız lazım. Diğer sürücülerin neler yapabileceklerini öngörmeniz gerekli.
örneğin İstanbul'un çoğu yolunda sağa yol ayrımı var, tırtıklı yol hız kesmeden arkadaş bu gitmemesi gereken şeritten gidiyor, sonra önüne birisi kırdığı zaman aynan yok mu. Var da senin orada olacağını kimse tahmin etmiyor ki? Tehlikeli bölge orası, oradan gidiyorsan hızını ona göre ayarlayacaksın, trafiği izleyerek gideceksin.
-
Motorun sağını solunu Demir koruma yaptırmış aralardan milletin arabasına sürte sürte geçenler var
hepsi bir an once bir kaza sebebiyle felç kalıp hayat boyu engelli aylığı ile geçinmek istiyor bence.
-
Ya en çok sinir olduğum mallık, adamlar hadi E5'te orada burada sağdan gidiyorsun, normal caddede sokakta da aynı şekilde en sağdan gidiyor.
Dolmuş, minibüs, otobüs kapıyı açıyor, inen yolculara falan çarpan salaklar var ve hala akıllanmıyorlar, akıllarına da gelmiyor, trafiği de okuyamıyorlar.
Dün yine bi videoda gördüm, en sağ şeritte sağa girecek adama niye sinyal vermedin diye kızıyor. Ya adam verdi veya vermedi, sağa her zaman dönebilir, sağa dönerken "burada mal motorcunun biri sağımdan gelebilir" diye düşünmek zorunda değil. Trafik kanunumuza göre de böyle bir şey yok, şeridinde gideceksin, artı öyle bir noktada aracın sağına da girilmez. O ihtimali de düşüneceksin, yoksa binme o motora zaten.
Yine başka bi videoda 2 şerit gidiş-geliş yolda, beyimiz karşı şeritten 2 şerit giden yolu son sürat hatalı solluyor, sola dönecek bir araç da tabi ki yine arkadan soldan gelebilecek bir denyoyu düşünmediği için beyinsiz beyimiz o sola dönen araca çarpıyor. Ayağa kalkıp alkışlıyor bir de utanmadan. Videoda herkes yazmış hatalı olan sensin neyi alkışlıyorsun diye. Ama yok, kendilerini hala haklı görebiliyorlar. Çok enteresan.
Geçenlerde iki araba burun buruna geldik, beyimiz tersten geliyor, ben de yolun diğer yönüne bakarken korna çaldı, durdum, biraz da buraya bak diyor adam.
Ha evet dedim ters yönden gelen bi denyo olabilir diye yolun bu yönüne de bakmam gerekiyor çok haklısın dedim. Durakladı, dayılık yapacaktı, vazgeçti
Hasta millet gerçekten.
-
Motorunda araç muamelesi görmesi gerektiğini unutmayın. Eğer önünde seyir halinde ise sağa geçmesi için zorlamayacaksın. Sanki bir araba varmış gibi muamele edeceksin. Unutmayın onda da plaka takılı, oda o yolda ilerlemek için vergisini ödüyor.
Araç muamelesi görmek istiyorsa araç gibi davranacak.
Aralardan sıyrılıp can sıkmayacak.
Saygı görmüyorlar. Sıkıştırıyorlar araba gibi ortalayarak gitmek istediğinde. Bi nevi araba sürücüleri buna mecbur bırakıyor.
2005-2008 arası hemen hemen her gün ve sonrasında çok sık olmamakla birlikte motosiklet üzerinde 6bin kişiye yakını görüp eğitim verme şansım oldu...
çok zorlandığımız profillerle karşılaştık...ülke profili ve eğitim seviyemiz ortada...
ancak ben bu son dönem Z kuşağı mı deriz... ya da adı neyse... yolda bu kadar ipini kopartarak giden... yarınını düşünmeden hareket eden bir güruha rastlamamıştım...
bizi zor sokuyorlar...son dönem kazaları takip edenler var ise demek istediğimi anlayacaklardır...ortada yani aslında birçok şey
şikayet etmeniz çok normal...
sabır dilemek isterim ama yok...
-
+999 en arkadan gelip ışıkta önümüze geçiyorlar. Sağ şeritte gidiyorum bir bakıyorum sağımdan motorcu geçiyor. Acayip acayip şeyler yapıyorlar.
-
en sağ şeritte giderken sağınızdan geçip önünüze kırıp frene basan o motorcu lavuklar
bir zıplar iki zıplarsınız..
-
Arkadan geldiğini görüyorum, sağa dönmek için sinyal veriyorum, dönüşe başlarken zart diye hızlanıp sağımdan beni geçiyor. Böyle bir mallık yapacağını beklediğimden frene basıp arkasından saygılarımı iletiyorum. Çarpsan, çarptın olacak. Bu kuryelerin büyük çoğunluğunun zeka seviyesinde sorun var. Düzgün kullananlar varsa da onları tenzih ediyorum ama bana henüz düzgün kullananı denk gelmedi. Ters yoldan üstüne süren mi dersin, kaldırımdan giden mi dersin, her çeşitten bol miktarda mevcut.
-
Gece vakti birden fazla yol ayrımının olduğu tek şeritli yola gelmişim. Asfalt yol. Otobana bağlanacak. Aşağıdan yukarı çıktım görüş kısa. Yukardan aşağı inerken sol şeritteyken solumdan ters yöne motorcu geçti. Vızz diye ters yönden geçti gitti. Orda buna takma ihtimalim çok yüksekti. Bezbol topu gibi fırlatırdım gelişine, dikkat etmeseydim. Ters yöne sol şeritten gelmek ne demek yahu. Allah korudu.
Aracı kapalı otoparka terkedip her yere yürüyerek gidiyorum.
Arabasız hayat daha güzel...
-
Aptalın biriyle böyle kavga edecektim neredeyse, gerizekalıya korna çalıyorum, bana ne var lan diye korna çalarak cevap veriyor, gel buraya ne olduğunu göstereyim dedim kaçtı gitti.
Aynı hareketi yaptı, gerçekten çarpsam, o an aynada geldiğini görmesem, arabanın burnu sokağa girmiş bile, hala sağdan geçip etrafımdan dolanıp gidiyor şeref yoksunu.
Çarpmak lazım aslında da işte, başa bela olacak ondan sonra.
-
Olay ne bilmiyorum ama Motorcu haklı abi
memlekette ciddi bir Motorcu terörü var malesef.
Geçen park edeceğim durdum sinyal verdim.Bir araba çıkacak ben gireceğim. Adam çıktı,burundan girecektim,
nerden geldi nasıl geldi anlamadım, motorcunun biri burun sokup o boşluktan geçmeye kalktı.
Pes yani ,bu kadarda mallık olmaz yani.
-
Yollar, biz de taşıtız bizi de görün diyen ama asla ve asla taşıtmış gibi hareket etmeyen müsvettelerle dolu malesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Trafikte kuryelerden nefret ediyorum . Trafikte otomobil gibi saygı görmek istiyorlar ama asla otomobil gibi surmuyorlar. Araçların arasından hep kaynak yaparak ilerliyorlar hem kendilerini hemde bizi riske atıyorlar.
|
Ya en çok sinir olduğum mallık, adamlar hadi E5'te orada burada sağdan gidiyorsun, normal caddede sokakta da aynı şekilde en sağdan gidiyor. Dolmuş, minibüs, otobüs kapıyı açıyor, inen yolculara falan çarpan salaklar var ve hala akıllanmıyorlar, akıllarına da gelmiyor, trafiği de okuyamıyorlar. Dün yine bi videoda gördüm, en sağ şeritte sağa girecek adama niye sinyal vermedin diye kızıyor. Ya adam verdi veya vermedi, sağa her zaman dönebilir, sağa dönerken "burada mal motorcunun biri sağımdan gelebilir" diye düşünmek zorunda değil. Trafik kanunumuza göre de böyle bir şey yok, şeridinde gideceksin, artı öyle bir noktada aracın sağına da girilmez. O ihtimali de düşüneceksin, yoksa binme o motora zaten. Yine başka bi videoda 2 şerit gidiş-geliş yolda, beyimiz karşı şeritten 2 şerit giden yolu son sürat hatalı solluyor, sola dönecek bir araç da tabi ki yine arkadan soldan gelebilecek bir denyoyu düşünmediği için beyinsiz beyimiz o sola dönen araca çarpıyor. Ayağa kalkıp alkışlıyor bir de utanmadan. Videoda herkes yazmış hatalı olan sensin neyi alkışlıyorsun diye. Ama yok, kendilerini hala haklı görebiliyorlar. Çok enteresan. Geçenlerde iki araba burun buruna geldik, beyimiz tersten geliyor, ben de yolun diğer yönüne bakarken korna çaldı, durdum, biraz da buraya bak diyor adam. Ha evet dedim ters yönden gelen bi denyo olabilir diye yolun bu yönüne de bakmam gerekiyor çok haklısın dedim. Durakladı, dayılık yapacaktı, vazgeçti Hasta millet gerçekten. |
Arkadan geldiğini görüyorum, sağa dönmek için sinyal veriyorum, dönüşe başlarken zart diye hızlanıp sağımdan beni geçiyor. Böyle bir mallık yapacağını beklediğimden frene basıp arkasından saygılarımı iletiyorum. Çarpsan, çarptın olacak. Bu kuryelerin büyük çoğunluğunun zeka seviyesinde sorun var. Düzgün kullananlar varsa da onları tenzih ediyorum ama bana henüz düzgün kullananı denk gelmedi. Ters yoldan üstüne süren mi dersin, kaldırımdan giden mi dersin, her çeşitten bol miktarda mevcut. |
Motorcu tayfasının %10 gibi bir kısmı gerçekten bu işi severek ve kurallara uygun yapıyor. Her zaman saygıyı hak eden kesim.
%20 kısmı işte %60 kısmı bir şey olsa adam yerine konur. %10 kısmı işte bunlar bir halta yaramayan gece gece motoru bağırtıp insanları rahatsız eden tipler bunlarda insan müsveddesi işte |
Saçma saçma işler peşindeler çoğu da trafiği okuyamıyor bile. Motor ehliyeti alma eğitimi ciddi anlamda zorlaştırılmalı ülkemizde, özellikle trafiği okuma dersi işlenmeli. Motor özellikle büyükşehirlerde araçların arasında, trafiğin boşluklarından yararlanıp gitmesi için tercih edilen bir ulaşım aracıdır fakat bunun için trafiği okumanız lazım. Diğer sürücülerin neler yapabileceklerini öngörmeniz gerekli. örneğin İstanbul'un çoğu yolunda sağa yol ayrımı var, tırtıklı yol hız kesmeden arkadaş bu gitmemesi gereken şeritten gidiyor, sonra önüne birisi kırdığı zaman aynan yok mu. Var da senin orada olacağını kimse tahmin etmiyor ki? Tehlikeli bölge orası, oradan gidiyorsan hızını ona göre ayarlayacaksın, trafiği izleyerek gideceksin. |
Araç muamelesi görmek istiyorsa araç gibi davranacak.
Aralardan sıyrılıp can sıkmayacak. |
2005-2008 arası hemen hemen her gün ve sonrasında çok sık olmamakla birlikte motosiklet üzerinde 6bin kişiye yakını görüp eğitim verme şansım oldu... çok zorlandığımız profillerle karşılaştık...ülke profili ve eğitim seviyemiz ortada... ancak ben bu son dönem Z kuşağı mı deriz... ya da adı neyse... yolda bu kadar ipini kopartarak giden... yarınını düşünmeden hareket eden bir güruha rastlamamıştım... bizi zor sokuyorlar...son dönem kazaları takip edenler var ise demek istediğimi anlayacaklardır...ortada yani aslında birçok şey şikayet etmeniz çok normal... sabır dilemek isterim ama yok... |
Gece vakti birden fazla yol ayrımının olduğu tek şeritli yola gelmişim. Asfalt yol. Otobana bağlanacak. Aşağıdan yukarı çıktım görüş kısa. Yukardan aşağı inerken sol şeritteyken solumdan ters yöne motorcu geçti. Vızz diye ters yönden geçti gitti. Orda buna takma ihtimalim çok yüksekti. Bezbol topu gibi fırlatırdım gelişine, dikkat etmeseydim. Ters yöne sol şeritten gelmek ne demek yahu. Allah korudu.
|
Benzer içerikler
- hyundai i10 1.2 elite otomatik vites yorumları
- hyundai bayon yorum
- honda civic kronik sorunları
- toyota corolla alınır mı
- honda civic nasıl okunur
- ford focus 2024 fiyat listesi
- yol tutuşu en iyi kış lastiği
- chery sedan modelleri
- zeekr 009 fiyat
- doblo trekking 4x4 mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X