Dün bir motosiklet kazası geçirdim ve ambulansla hastaneye kaldırıldım. Gerekli işlemler yapıldıktan sonra, çok şükür, kırık veya çıkık olmadığını öğrendim ve taburcu edildim. Ancak, yaklaşık 45-50 km hızla ekipmansız bir şekilde omzumun üzerine düştüğüm için kolumu acıdan hareket ettiremiyordum. Bu durumu doktora belirtmeme ve ağır yük taşıdığım bir iş yaptığımı söylememe rağmen, yüzüme bile bakmayan suratsız doktor, sadece o gün için rapor yazdı ve "Zaten ağrı kesici yazdım, bir şey olmaz" dedi. Yazdığı ağrı kesici Parol ise hiçbir işe yaramadı; oturduğum yerden kalkarken bile zorlanıyorum. Sağ kolum acıdan neredeyse işlevsiz hale geldi. Bu yüzden ertesi gün işe gidemedim ve başka bir doktordan rapor almak zorunda kaldım. Onlar da daha önce çekilen röntgen ve tomografiyi tekrar istediler. 3.5 saat boyunca bunlarla uğraşmama rağmen, bana sadece "Doku zedelenmiş, normaldir, rapor yazamıyoruz" dediler. İtiraz edip kendimi anlatmaya çalıştığımda ise odadan kovuldum. Böyle bir liyakatsizlik olamaz! Muhtemelen işime gittiğimde "Madem kötüsün, rapor alsaydın" denilecek ve bana ağır yük taşıttıracaklar. Acı çekerek çalışmak zorunda kalacağım, belki de kolum daha kötü olacak. Üstelik bu süreçte zamanımı boş yere harcamış oldum. |
Motosiklet Kazası Sonrası Hastanede Yaşadığım İlgisizlik ve İhmalkarlık
-
-
Özele git sende o zaman madem devlet dr beğenmiyorsun,
-
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_CrusoeÖzele git sende o zaman madem devlet dr beğenmiyorsun,
Vergilerle finanse edilen devlet hastanelerinden kaliteli hizmet beklemek en temel hakkımız. Herkesin özele gitme lüksü yok; sağlık bir ayrıcalık değil, herkesin hakkı olmalı. Devlet, vatandaşına layık hizmet sunmak zorunda.
-
Verilen hizmet bu verilen hizmeti beğenmiyorsun o zaman özele gideceksin,
-
Doku zedelenmesine gerçekten de rapor vermiyor ya da veremiyor olabilirler.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Vergilerle finanse edilen devlet hastanelerinden kaliteli hizmet beklemek en temel hakkımız. Herkesin özele gitme lüksü yok; sağlık bir ayrıcalık değil, herkesin hakkı olmalı. Devlet, vatandaşına layık hizmet sunmak zorunda. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X