Şimdi Ara

MSI anakart güç kablosu bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Msı anakart var komşunun n1 serisi gibi bişi anakart kodu aklımda değil.bana fazla yardım edemıceksiniz ama şimdi bu anakartın reset kablosu güç kablosu diğer küçük kablolar nasıl bağlanır bilmiyorum anakart eski üzerinde bişide yazmıyor napacam yardımmlarınızı bekliyorum...

pc şuan açılıyor kağanıyor ama reset atmıyor ve kasa ön paneldeki ışıklar yanmıyor...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kasanın kapağını aç yan yatır. pc kapalı olsun. daha sonra çay kaşığı yada bi metal le sıradan 2pine aynı anda değecek şekilde kısa devre yaptır muhakka birinde açılacaktır. açılınca power bulmuş olduk daha sonra diğerlerinden değdirerek reset i bul. anlamazsan pek kurcalama. ss eklersen daha kolay yardımcı olunur.
  • kasanın ön panel bağlantıları yapılmamış sanırım, aşağı resimdeki gibi kasadan gelen kabloları anakarta bağlamalısınız. bağladığınız yere dikkat edeni, yanlış kabloyu yenlış yere takmayın.

• Anakartın üzerinde mutlaka yazıyordur. Pwr Led - HDD Led vs..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok yazmıyor...Fire sword bu kablolarda + - uç var onları neye göre belirliyoz
  • Konu Başlığınız Revize Edildi.

Son zamanlarda ''acil yardım, öldüm bittim ben, acil bilgisayarım yandı, çok sıcak vb.'' gibi ayrıca tamamen büyük harflerle yazılan konu başlıklarının kullanımı artmaktadır. Bu ve benzeri başlıkları içeren konular, kilitlenip, silinecektir. Konu başlıklarınızı oluştururken, lütfen konuyu özetleyen başlıklar seçmeye dikkat ediniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıradan Person

yok yazmıyor...Fire sword bu kablolarda + - uç var onları neye göre belirliyoz

anakartın üzerinde neyi nereye nasıl bağlayacağın yazar, yazmıyorsa anakartın tam modelini öğren. msi sitesine girip kullanıcı kılavuzunu indir. orda yazar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart kasa fanı bağlantısı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.