Şimdi Ara

MSI Z97 GAMING 3 vs MSI Z97 GAMING 5 vs ASUS MAXIMUS VII GENE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben başlıkta belirttiğim anakartlardan birisini almak istiyorum ama kararsız kaldım. Gaming 3 ile Gaming 5 arasında çok fark yok gibi ancak Maxımus VII Gene biraz daha iyi görünüyor. Tabi fiyat farkları da ortada. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

MSI Z97 GAMING 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart

MSI Z97 GAMING 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) DVI&DP Anakart

ASUS MAXIMUS VII GENE Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3300MHz(O.C.) HDMI Anakart(İkinci el alıcam 540 TL'ye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creed90 -- 16 Şubat 2016; 12:08:33 >

• Msi hakkında bir fikrim yok ancak asus alınacaksa gene modeli yerine ranger tercih edeblrsnz. Üst düzey oc stabilizasyonu dşnda ranger, gene ve hero modelleri arasında pek bir fark yok. Rangerın fiyatı daha uygun gene ye göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Overclock ile uğraşacaksanız Gene, değilse Gaming 3.
    (Gaming 3 ile de overclock yapabilirsiniz, elbette)
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Ben de ranger almak istiyorum ancak asusu ikinci el alıcam ve forumda şuan için ranger yok maalesef.. MSİ lar sıfır almayı düşünüyorum. Ama karar veremedim işte..
  • Firienholt kullanıcısına yanıt
    OC ile pek uğraşacağımı sanmıyorum. Tabi MSİ'lardaki tek tıklama ile OC yapma şansını da göz ardı edemem.
  • Z97 anakartlarda oc bakımından en çok tavsiye edilen kartlardan birisi gigabyte gaming 5'ti.
    Gerçek 8 faz bir anakart olduğu için herkes tavsiye ediyordu zamanında.
  • catastrop kullanıcısına yanıt
    OC zorunlu değil çok yapacağımı da sanmıyorum sadece 5-6 yıl rahat bir şekilde kullanacağım anakart almak isityorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oc yapmayı düşünmüyorsanız Gamıng 3 alın bence gamıng 5 le fazla fark yok arasında ihtiyaclarınızı belirleyin ve en uygununu alın oc yapmadıgınız sürece bircok ana kart sizi üzmez sadece özelliklerine bakın ve ihtiyaçlarınızı belitleyin.
  • epeios kullanıcısına yanıt
    Bu kartların hiç birinin ilk aşamada üzeceğini düşünmüyorum ama 3. yıldan sonra bana yine yüksek performans verir mi ondan emin değilim gaming 3.
  • creed90 kullanıcısına yanıt
    sistemin çalışmasında büyük sorunlar çıkmadıkça sıkıntı olmaz ama 3 sene sonra çıkacak oyunlar programlar nasıl bir donanım istiyecek onu kimse garanti edemez. ama bence çokta düşünmeyin
    Az önce detaylı incelemelerini izledim MSİ Gaming Serisinin Asus daha ağır basmaya başladı.
  • ASUS MAXIMUS VII GENE'yi 540 TL'ye ikinci el alıcam büyük ihtimalle. Garantisi devam ediyor.
  • asus maximus serisi güzeldir sorunu yoksa alına bilr
  • msi z97 gaming 3 anakart kullanan biri olarak gaming 3'den gayet memnunum asus tercih edeceksseniz garanti desteğini göz önünde bulundurmanızda fayda var diye düşünüyorum teknik servisleri eğer değişmediyse gerçekten çok kötü
  • O fiyata alınabilcek en iyi anakart giga z97x-gaming 5'dir. Sorduğun 3'ü arasında gene'dir, karşılaştırma bile yapılamaz. MSI G3 ve G5 uyduruk vrm lere sahip 2 anakartdır. Zaten msı z97 gaming 3 modeli piyasda 300 tl ye satılan z97-g43 modeli ile bire bir anakartdır, üzerine gaming yazıp +200 tl ye insanları kandırıyorlar.

Kısaca Z97'in f/p en iyi anakartı giga z97x-gaming 5 ve asus z97-A'dır(z97-a modeli pro gaming mode ile ile birebir aynı anakartdır yine gaming üzerinden bir kandırmaca mecutdur). LN2 ile OC yapılmayacaksa bu iki dışında üstü gereksizdir.

Yada çok para vermek istemiyorum derse Z97-G43 alınmalı.
  • gaming serisi için kesinlikle en iyi anakart gigabyte z97x-gaming 5
    Asus maximus serisini ben de beğeniyorum. Kalite olarak çok iyiler.

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda teknik servis sorunu yaşayan yok sanırım. Umarım teknik servise hiç herek kalmaz :)

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Çok aydınlatıcı bir açıklama olmuş dediklerinizi dikkate alacağım. Teşekkürler.

• sekhmet95 S kullanıcısına yanıt
    Gigabyte nedense pek düşünmüyorum ama değerlendirmeye alıcam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.