Şimdi Ara

Muhafazakar Aile Tatil yeri önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eşim ile birlikte agustos’da tatile gitmek istiyoruz, eşim tesettürlü olduğundan ucuk kacik yerlere gitmek istemiyoruz..

muhafazakar aile ile gidilebilecek tatil olarak nereyi önerirsiniz ?

4/5 Gunluk, butce cok asiri olmamakla beraber :)

• Elinin altında Google var muhafazakar tatil diye yazınca çatır çatır çıkıyor.

Hem muhafazakar tatil nedir ya ...

Boş vakti varsa gidip daha fazla dua yapsın daha fazla ibadet yerleri gezsin iman ile dolup taşacagi yerler gitsin.

Beğenmedikleri insanlar gibi denize girmek falan ne demektir.

Edirne den başlasın cami türbe gezmeye.   

• Nickname inizle hayatınız resmen ters köşe üzüldüm.
  • Mekke,Tehran,Kabil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 23 Temmuz 2021; 18:55:17 >
  • Nick degis hocam.

Esinle tatil yerlerine gidersin gitmesine de sen denize girerken o seni mi izleyecek oturup.

Kadınlar plajı olan yerlere gidersin onda da ayrı ayrı denizinize girersiniz.

Veya haşema diye bir kıyafet var kapalı kadınların denize girmesine yarayan, ondan alsin bitane

• Kahire mısır müzesi
  • Google
    İslami tatil
    Enter
  • Arabistan yarım adası ve civarı olabilir.

Zaten normal tatil yerleri ve otelleri önermiyorum, belli ki dine sadık ve düşkün bir ailesiniz. Başkalarının vücudunu görmemelisiniz, kendi vücudunuzu da göstermemelisiniz.

• yemen, ırak, afganistan, suudi arabistan.

• Bu forumda ne kadar ahlaksız insan var arkadaşAdam basit bir soru sormuş, herkesin yaşam tarzı aynı olmak zorunda mı?

Muhafazakar oteller var ve kendilerine ait plajları var;internetten araştırırsan bulabilirsin. Onun dışında, plaj falan bulman zor.
  • akbey617 kullanıcısına yanıt

asıl sizin yaptığınız yanlış. herkesin fikri aynı mı olmalı? gayet güzel ülkeler önerdim islami açıdan uygun ülkeler nesini beğenemediniz? herkes aynı yaşam tarzına sahip olmak zorunda değilken herkes aynı fikirleri paylaşmak aynı tercihleri yapmak zorunda da değil. 

• Hocam, adam uçuk kaçık yerler yazmayın demiş;siz Kabil, Arabistan, Afganistan yazmışsınız. Yani, dalga geçtiğiniz ortada. Herkesin fikrine saygı duyuyorum ancak saygı çerçevesinde olduğu müddetçe 

• Rakka, İslamabad
  • hiç biri uçuk kaçık ülke değil. uçak biletlerini iyi yakalarsa bizim ülkeden daha ucuza tatil bile yapar. belki suudi arabistan biraz yüksek olabilir o kadar. diğerlerinde krallar gibi tatil yapar hepsi mis gibi ülke...

yemende mis gibi yapabilir hem kahvesi de meşhur.

@akbey617

• Öyle bir anlattın ki benim bile gidesim geldi.

• akbey617 kullanıcısına yanıt

Yemen Kültür ve Turizm Bakanlığında habibi kardeşlerim ile 31 yıl görev icra eyledik. Biraz abartmış olabilirim affedin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

Yemen Kültür ve Turizm Bakanlığında habibi kardeşlerim ile 31 yıl görev icra eyledik. Biraz abartmış olabilirim affedin.

Neden 30 yıl değil hocam 

• quote:

Orijinalden alıntı: akbey617

Bu forumda ne kadar ahlaksız insan var arkadaşAdam basit bir soru sormuş, herkesin yaşam tarzı aynı olmak zorunda mı?

Muhafazakar oteller var ve kendilerine ait plajları var;internetten araştırırsan bulabilirsin. Onun dışında, plaj falan bulman zor.

öyle yerler daha pahalı oluyor ekstra kitliyorlar

bence apart mapart bişi tutun ya da düzgün bi otele gidin kafanızı kaldırmayın

• Hocam şimdi onların kültüründe 31 in aristokrat bir anlamı varmış. Bende saygı duydum tam 31 yıl hizmet eyledim. Sonra habibi kardeşlerim ile helalleşip memleketime geri döndüm. Dönerken bana 3 deve ve 5kg yemen kahvesi hediye eylediler. Beni deve kervanıyla memlekete yollamak istediler neyse ki orada yaşayan Türk kasap Necmi abi durun habibiler bizim kültürümüzde memlekete uçakla dönülür dedi de yırttım. Ah Yemen günleri bazıları bunları yemeyo ama olsun.

• Afganistan yemen ünman kapalı oteller
  • Pamukkale

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.