Şimdi Ara

Mühendis lik Tercih Arkadaşlar Baksın. İş garantisi olan TEK mühendislik içeride. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
4
Favori
83.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kariyer.net te elektrik mühendisliği diye arattım ilanların çoğunda yazdıkları şu: üniversitelerin elektrik/elektrik-elektronik mühendisliği bölümlerinden mezun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temel Mühendis

kariyer.net te elektrik mühendisliği diye arattım ilanların çoğunda yazdıkları şu: üniversitelerin elektrik/elektrik-elektronik mühendisliği bölümlerinden mezun....

Sana hayatında başarılar, birçok eem ci gibi pişmanlık duymaman dileğiyle, kırdıysamda kusura bakma...

Kolay gelsin.
  • ben de sana başarılar diliyorum ben makineci olmayı düşünüyorum şuan..

inşallah elektrik müh tercihinden dolayı üzülmezsin çünkü özelleştirmelerden dolayı devletin ileri ki zamanlarda fazla elektrik müh alacağını zannetmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

quote:

Orijinalden alıntı: Temel Mühendis

kariyer.net te elektrik mühendisliği diye arattım ilanların çoğunda yazdıkları şu: üniversitelerin elektrik/elektrik-elektronik mühendisliği bölümlerinden mezun....

Sana hayatında başarılar, birçok eem ci gibi pişmanlık duymaman dileğiyle, kırdıysamda kusura bakma...

Kolay gelsin.

ilk nerde yazildi bu metinler bilmiyorum ama suyu cikti yok elektrik söyle yok böyle tamam bazi konularda avantajli olabilir ama gözü kapali digerlerine tercih edilebilecek bi getirisi de yok yorum yapanlarin da hemen hepsi bu sekilde konusuyor uzatmayin artik siz de hadi

• hedefi kamu olan birisi dar düşnüyor demektir.ne meslek var farkında olmadığımız aslında.bide herşey mühendislik makina elektrik elektronk bilgisayr vs. değil ki bi tanıdğm iilköğrtm mat hocası 28 yaşnda yurtdışına gitti bi iş tutturdu şimdi evlendi ordan bide aile vizesi aldı orda psikoloji okuyor bide adam meslek üstü konuma geldi bence bütün meslekler sevmekle başlar devamı aslında çok fazla var ya bizkeşfedemiyoz ya gözümzde yurtdışında gitmeyi büyütüoz yada hayat bizi ıskalıyor ama şunden eminimki elektrik de elektronkde güzel meslekler olay kamuysa elektirkağır basar ama hedef büyükse elektriği sırf kamu için düşünmek yanlş olur polis ol daha iyi çünkü garanti devletttesin herzaman..bizim bu ülkenin evlatları olarak en azından bazılarımız hedeflerimizi yüksek koyalım olduğu yere kadar cok da geleceği düşünmeyelim yoksa hayat gecmez beyler..
  • aralarından seçerek okudum bazılarını ve aşırı derecede saçma geldi. Arkadaşların da dediği gibi buraya yazanların hepsi bi baltaya sap olamamış adamlar. Ki en kötüler listesinde eem varsa vay halimize.

Bence kimse ciddiye almasın burdakileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thereisno_spoon

Bitsin artık bölümler arasındaki sidik yarışı.
    İş bulamayan beceriksiz mühendisler (kpss'ye girmeye çalışanları buna dahil edebilirim) bölümlerinden nefret edip suçu beceriksizliklerine değil de bölüme atmakta, bir mühendislik bölümünde okuyanlarsa bölümlerini ısrarla övmekte ısrar edecektir.
    Hangi bölümü seçeceği konusunda kararsız kalanlar gitsinler o bölümlerde okuyanlardan yardım alsınlar. Böyle internet ortamından olmaz bu işler. Mümkünse soracağınız sorular da iş hayatıyla ilgili olsun. Yok şu meslektekiler kaç para alır, o bunu döver mi şeklinde sorularla rezil olmayın. Zaten bilgisayar/elektrik/elektronik gibi birbirine yakın bölümlerin maaşları da eşittir hemen hemen, hangisi size hitap ediyorsa ona girin ve sevdiğiniz işle uğraşın.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

elektrik mühendisleri odası herhalde bu iş için bir tim ayarlamış

Olur mu olur. Reklamın iyisi kötüsü olmazmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

quote:

Öyle bir şey yok merak etmeyin, ben em öğrencisiyim. Burdaki tek amacım fazla bilinmeyen bu bölümü açığa çıkarabilmek ve tercih edecek arkadaşlara yardımcı olabilmek. Birde emo dediğiniz oda sadece elektrik müh. kapsamıyor bilgisayar-elektronik-elektrik-elektronik haberleşme-telekominikasyon gibi bölümleride kapsıyor.

Diğer arkadaşlara da cevap vermeyeceğim konunun ikinci mesajında yazdığım gibi bu bölümün avantajlarına inanmak istemeyen arkadaşlar daha çok çıkacaktır ve pislik atmaya çalışacaktır, tercih yapacak arkadaşlar burda yazılanları fazla aldırmayın ve seçeceğiniz bölüm hakkında iyi araştırma yapın, yeter.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

quote:

Öyle bir şey yok merak etmeyin, ben em öğrencisiyim. Burdaki tek amacım fazla bilinmeyen bu bölümü açığa çıkarabilmek ve tercih edecek arkadaşlara yardımcı olabilmek. Birde emo dediğiniz oda sadece elektrik müh. kapsamıyor bilgisayar-elektronik-elektrik-elektronik haberleşme-telekominikasyon gibi bölümleride kapsıyor.

Diğer arkadaşlara da cevap vermeyeceğim konunun ikinci mesajında yazdığım gibi bu bölümün avantajlarına inanmak istemeyen arkadaşlar daha çok çıkacaktır ve pislik atmaya çalışacaktır, tercih yapacak arkadaşlar burda yazılanları fazla aldırmayın ve seçeceğiniz bölüm hakkında iyi araştırma yapın, yeter.

Kolay gelsin.

1kisi savunuyo elektrik ögrencisi de dahil 10kisi abartilcak bisey yok diyo hersey ortada zaten

• Aynı yazıyı 3471873905 kere okuyorum. Tamam elektrik mühendisliği en güzeli ilk fırsatta bölümümü değiştiriyorum
  • is garantisi dedigin nedir arkadas.. burada hayatinin geri kalanini seciyorsun, bu kadar basite nasil indirgenebilir..evet elektrik muhendisligi is alani bakimindan rahattir ama calisacagin yerler genelde fabrikalardir ve ozel sektorde kazanabilecegin para bellidir.. devlette de zaten girdikleri yerler ust kurul falan degil vasat yerlerdir.. bunun disinda ise hayatin boyunca yapabileceklerin ortada.. ancak bir bilg yada elektronik muhendisligi dedin mi ayri bi yeri vardir.. yapabileceklerin o kadar fazla ki tamamen sana kalmis.. binbir turlu yazilim alani var ayni sekilde donanim.. kisisel tatmin olarak ta hicbir sey ile kiyaslanamaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ali20

Aynı yazıyı 3471873905 kere okuyorum. Tamam elektrik mühendisliği en güzeli ilk fırsatta bölümümü değiştiriyorum

Aynısını yazmaya girdim. Kaç kere verildi bu yazı... Elbette mevcut durumlardan yola çıkılarak birtakım değerlendirmeler yapılabilir ama böyle genellemeler yapmak çok da doğru değil. Meslek tercihi bu kıstaslara göre yapılmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 17 Kasım 2010; 17:13:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daNGe®

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

metalurji ve malzeme ne durumda

Akarrr.

• abi sen buraya elektronik ve haberleşmeden mezunları ülkeden sürüyolar yazsan ben yine tercihimi ondan yana kullanıcam MUTLU olmak önplanda değil mi ayrıca geleceği düşünmek lazım şuanda elektirik revaçta olabilir ama ileride türkiyede olmasada dünyada elektronik 1 numara ve tek rakibi gölgesi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Street Legal

is garantisi dedigin nedir arkadas.. burada hayatinin geri kalanini seciyorsun, bu kadar basite nasil indirgenebilir..evet elektrik muhendisligi is alani bakimindan rahattir ama calisacagin yerler genelde fabrikalardir ve ozel sektorde kazanabilecegin para bellidir.. devlette de zaten girdikleri yerler ust kurul falan degil vasat yerlerdir.. bunun disinda ise hayatin boyunca yapabileceklerin ortada.. ancak bir bilg yada elektronik muhendisligi dedin mi ayri bi yeri vardir.. yapabileceklerin o kadar fazla ki tamamen sana kalmis.. binbir turlu yazilim alani var ayni sekilde donanim.. kisisel tatmin olarak ta hicbir sey ile kiyaslanamaz..

+1905
  • ben makine okuyorum yani iş bulma konusunda işimiz zormu kolaymı
  • yok ben biraz para kırayım mühendislik falan yapmayacağım, direk iddaa bayii

kendi dalinda iş yapamayacağını düşünen ortak aranıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

abi sen buraya elektronik ve haberleşmeden mezunları ülkeden sürüyolar yazsan ben yine tercihimi ondan yana kullanıcam MUTLU olmak önplanda değil mi ayrıca geleceği düşünmek lazım şuanda elektirik revaçta olabilir ama ileride türkiyede olmasada dünyada elektronik 1 numara ve tek rakibi gölgesi :)

sana katıyorum bende mühendislik isteyen biriyim şimdi puanlara baktıgım zaman öyleki bazı okullardaki mühendislikler neredeyse tıpla aynı puandave yüksek olanda var ki elektronik müh puanları çok yüksek bazısı diyebilir ki ben okadar puan alıpta tıp seçerim neden gidip mühendislik seçeyim bende bunu gerçekten anlayamıyorum
    benim asıl sormak istedigim şu şimdi istanbulda bir okulda mühen dislik okumak isteyen ve gerçekten çok yüksek puan aldıgınızı düşünün boğaziçi elektronik mü tercih edersiniz yoksa itü mü benim aklımda nedense hep itü var neden derseniz mühendisligi teknik bir okulda okumak çok daha iyi degil mi mesela itü elektronikle odtü neredeyse aynı puan sırf boğaziçi üniversitesinde okuyorum demek için boğaziçi tercih edilir mi ki itünün mühendisliklerde bana göre bir ağırlıgı var gibi geliyor hep daha ön planda sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: denizli_

quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

abi sen buraya elektronik ve haberleşmeden mezunları ülkeden sürüyolar yazsan ben yine tercihimi ondan yana kullanıcam MUTLU olmak önplanda değil mi ayrıca geleceği düşünmek lazım şuanda elektirik revaçta olabilir ama ileride türkiyede olmasada dünyada elektronik 1 numara ve tek rakibi gölgesi :)

sana katıyorum bende mühendislik isteyen biriyim şimdi puanlara baktıgım zaman öyleki bazı okullardaki mühendislikler neredeyse tıpla aynı puandave yüksek olanda var ki elektronik müh puanları çok yüksek bazısı diyebilir ki ben okadar puan alıpta tıp seçerim neden gidip mühendislik seçeyim bende bunu gerçekten anlayamıyorum
    benim asıl sormak istedigim şu şimdi istanbulda bir okulda mühen dislik okumak isteyen ve gerçekten çok yüksek puan aldıgınızı düşünün boğaziçi elektronik mü tercih edersiniz yoksa itü mü benim aklımda nedense hep itü var neden derseniz mühendisligi teknik bir okulda okumak çok daha iyi degil mi mesela itü elektronikle odtü neredeyse aynı puan sırf boğaziçi üniversitesinde okuyorum demek için boğaziçi tercih edilir mi ki itünün mühendisliklerde bana göre bir ağırlıgı var gibi geliyor hep daha ön planda sanki

hic dusunmeden bogazici yaz.. itu mezunu olarak bogazicini oneriyorum.. bakma adinin teknik taktik olduguna..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.