Şimdi Ara

Muhendislikte Koç mu Boğaziçi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Puanım Boğaziçi makine muhendisligine yetiyor ama Koç tutma ihtimali de var. Tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istedim. Makine ya da bilgisayar muhendisliginde Koç mu daha önde yoksa Boğaziçi mı? Artı, eksi yönleri nelerdir söyler misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: theplayingdead

Iyi günler arkadaşlar,
    Puanım Boğaziçi makine muhendisligine yetiyor ama Koç tutma ihtimali de var. Tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istedim. Makine ya da bilgisayar muhendisliginde Koç mu daha önde yoksa Boğaziçi mı? Artı, eksi yönleri nelerdir söyler misiniz?

Bunu ana konuya da yazdim bakabilirsin. Eger luks bir universite hayati istiyorsan Koç yazmalisin. Bogazicinde aradigin luksu bulamazsin ancak sana kattiklarini diger universiteler katamaz. Hocalari dershane hocasi gibi ilimlidir senin kanina girerler. Istisna durumlar olabilir. Genel durum boyle. Kulupler olsun etkinlikler olsun her seyde Bogazici onde. Ancak luksune duskunsen Koc

• Neither kullanıcısına yanıt
    Yok hocam luksume düşkün değilimdir, sonuçta üniversite okuyoruz. Ben de hep Boğaziçi istemişimdir ama arkadaşlar Koç diyince bi tereddüt ettim

• Up

• Mühendislikte Bilkentin üstüne okul yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum inan ben de iki üniversite arasında kaldım tam burslu koç Üniversitesi veya boğaziçi düşünüyorum karar vermem lazım artık ailem orta gelirli koça gidersem köyden indim şehire olabilir gibi düşünüyorum

• makine hatta bence o makina ama olsun neyse onu yazıcaksan odtü yaz. benim malesef odtü makina tutmuyor ama eğer koç bilkent boğaziçi odtü tutsa net odtü yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Öğretmenlik mi, Mühendislik mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

Dostum inan ben de iki üniversite arasında kaldım tam burslu koç Üniversitesi veya boğaziçi düşünüyorum karar vermem lazım artık ailem orta gelirli koça gidersem köyden indim şehire olabilir gibi düşünüyorum

Hocam o konuda sıkıntın olmasın bence çünkü Koç'ta burslu sayısı fazla hem de burssuz puanı bile yüksek. Yani züppe insanlar olmuyo diye duydum.

• Lord Nibbler kullanıcısına yanıt
    Hocam odtü makine aşırı zor deniyor her yerde. O yüzden biraz soğudum. Ikinci tercihim odtu olucak zaten.

• itü makina
  • quote:

Hocam odtü makine aşırı zor deniyor her yerde. O yüzden biraz soğudum. Ikinci tercihim odtu olucak zaten.

itü ve odtü için öyle deniyor ama bence o eğitime değer. tabi ben üniden sonra çalışmayı değil akademik kariyeri düşünüyorum. ben de odtü tutmadığı için muhtemelen itü yazacağım. böyle desem de tırsmıyo değilim
  • koç bence. çok ayrı bi dünya ora
  • quote:

quote:

Dostum inan ben de iki üniversite arasında kaldım tam burslu koç Üniversitesi veya boğaziçi düşünüyorum karar vermem lazım artık ailem orta gelirli koça gidersem köyden indim şehire olabilir gibi düşünüyorum

Hocam o konuda sıkıntın olmasın bence çünkü Koç'ta burslu sayısı fazla hem de burssuz puanı bile yüksek. Yani züppe insanlar olmuyo diye duydum.

54 kişide 6 kişi tam burs almış az bir sayı

• quote:

quote:

quote:

54 kişide 6 kişi tam burs almış az bir sayı

%25 ve %50 sayısı da oldukça fazla, burssuz sayısı azınlıkta, %50 burs demek bu sene arttı heralde ama 18.000 lira gibi bir şey demekti yıllık, istanbuldaki düzgün özel liselerin ve ilkokulların bile tamamı bundan daha pahalı. Okuldaki üçüncü sınıf öğrencisi olarak diyebilirim ki park alanında porschelar, range roverlar falan görsen de toplu alanlarda hiç züppelik göremiyorsun, zira burssuzu bile ilk 30binde.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Peki sizce boğaziçine gidebiliyorken koça gitmenin avantajı nelerdir

• quote:

Peki sizce boğaziçine gidebiliyorken koça gitmenin avantajı nelerdir

Buna cevap veremem ne yazık ki, ikisi de çok güzel üniversiteler, birinde lisans, diğerinde yüksek lisans yapmış biri bulabilirsen sana güzel bir karşılaştırma yapabilir ancak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.