Şimdi Ara

Nargileden Tat Alamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkesele selam klasik kahveci pirinç ser nargilem var. alfakhker tütün kullanıyorum(Orjinal) kefo marka köz kullanıyorum ama ne yaptıysam nargiledeki acı tat gitmiyor aynı nargileye farklı lüle, marpuç,tütün,kömür hepsini kullandım ama o acı tat gitmiyor kesinlikle kafayı yicem.
    gittim silikon marpuc aldım gene düzelmedi, yeni nargile seri aldım gene düzelmedi, yeni lüle aldım gene düzelmedi neden böle oluyor bi fikri olan varmı acaba ? aynı yerden eniştemede almıştık nargile 2 yıldır o içiyor sorunsuz şekilde benmkinden tat gelmiyor. yardımcı olabilecek arkadaş varmı konuda?
    yeni çelik set veya krom alın demeyin para yok :)

• Hocam tütünü sıkı basmayın lüleye ince ince kıyın tütünü sonra lüleye koyun eğer bulabilirseniz meşe kömürü alın nargile için özellikle anason içiyorsan pres değil meşe kömürü tercih et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anason icmiyorum zaten luleye de guzel koyarim zaten baska yerde yapinca sorun yok ama kendi takimimda yapinca boyle oluyor yeni takim aldim sorun gene ayni.

Diger yaptığım seylerden tek farkı icine koydum su heryerde aynı özelliklerde çeşme suyu yok sonuçta ayri koyduğum dediğim suda 1 alt sokakta arkadasimda yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kolanın tadı bozuldu...
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.