Şimdi Ara

Nasıl yağları yakıp kas yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. yaşım 16 boy 1,75 kilom 74 . Yağları yakmak , kas yapmak istiyorum göğüs ve karin bölgesinde özellikle. :D
    8 dakikada karin kası yapma videosundakileri1 haftadir yapiyorum dizlerimi yere koyarak sinav çekiyorum 2 gündür . Google playdaki Caynax A6W programindakileri uyguluyorum. Başka ne yapmamı önerir misiniz? Okulda öğle arasi tavuk dürüm yiyorum kilo yapiyor onu biraksam gevrek kaliyor gevrekte susam var o da kilo yapıyor ne tüketmeliyim sizce? Vitamin tozu almalımıyım. ?
    Birde 2,3 arkadaş cardiyo yapmami önerdi . Bunun hakkında pek bilgim yok bana anlatabilir misiniz nasıl yapıldığını? Teşekkürler şimdiden :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxx187 -- 9 Mart 2014; 17:05:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yağ yakmak için cardio yapmanız lazım bu ise koşu ip atlama ve bisiklettir
    Göbeğini eritmesem mekik çekmek seni daha şişman gösterir önce 3-4 ay cardio yapıp göbeği erit sonra mekiğe yüklem

• Güncell

• UP

• quote:

Orijinalden alıntı: matkapveysel

Yağ yakmak için cardio yapmanız lazım bu ise koşu ip atlama ve bisiklettir
    Göbeğini eritmesem mekik çekmek seni daha şişman gösterir önce 3-4 ay cardio yapıp göbeği erit sonra mekiğe yüklem

bu gobegı erıtmeden mekık cekmek olayından emınmısın? daha şışman gostercegıne?
  • Öncelikle günlük kalori ihtiyacını hesaplamalısın internette bunun hakkında bir sürü site var ihtiyacın olan kaloriyi geçmessen kilo almassın. Ihtiyacından eksik kalori alırsan kilo vermeye başlarsın ama çok düşük kalori almamaya çalış eğer 1000 kalori altına düşersen kasların erir.

• quote:

Orijinalden alıntı: NextArnold

quote:

Evet, karın kasları daha hacimleneceğinden dolayı üzerindeki yağları ittirdiğinden hafif göbekli bir görüntü oluşuyor. Tabi bu 1-2 ayda olmaz ama 1 seneye yakın yağ oranını düşürmek yerine karın çalışırsan kaçınılmaz olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: NextArnold

quote:

Evet, karın kasları daha hacimleneceğinden dolayı üzerindeki yağları ittirdiğinden hafif göbekli bir görüntü oluşuyor. Tabi bu 1-2 ayda olmaz ama 1 seneye yakın yağ oranını düşürmek yerine karın çalışırsan kaçınılmaz olur.

8 ay olacak yaptıgım yag yakmadan ama o yagları yakınca daha rahat gozukmeye başlayacak dıye duşundugumden bırakmıcam :D

• Evet eminim kesinlikle

+ tecrübeyle sabit

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.