Şimdi Ara

Et yemeyerek kas yapılabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
6.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spor hocama sormuştum et yemeden protein tüketilir diye fasulye, yoğurt, süt vs. demişti. Ama tavuk eti, tavuk göğsü yersen çabuk gelişir demişti.

Sorum şu;
    Et yemeden vücut kası nasıl çabuk geliştiririm vede hangi yiyecekleri yemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCDN -- 14 Mayıs 2013; 15:57:37 >

• kırmızı ette tavuk etinden daha fazla protein var acaba enden böylebişey demiş hocan merak ettim doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

kırmızı ette tavuk etinden daha fazla protein var acaba enden böylebişey demiş hocan merak ettim doğrusu

Hocamın günahını almıyım şimdi. Sade tavuk vs. dememişti bayağı bir saymıştı bende et yemeği sevmem bu yüzden aklıma gelenleri yazdım.
  • Yapılır elbet, vejeteryan vücut geliştiriciler var. fakat biraz daha geç olur. bitkisel proteinlerin sindirilme oranları daha düşük oluyor.

Baklagiller proteinden zengindir, nohut,fasulye,barbunya vs.

Tahıllar

Hepsinde protein vardır ama vücut tarafından işlenme oranı azdır. mesela nohuttan 25gr protein aldın diyelim vücut bunun 10-15gramını kullanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 14 Mayıs 2013; 16:02:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Yapılır elbet, vejeteryan vücut geliştiriciler var. fakat biraz daha geç olur. bitkisel proteinlerin sindirilme oranları daha düşük oluyor.

Baklagiller proteinden zengindir, nohut,fasulye,barbunya vs.

Tahıllar

Hepsinde protein vardır ama vücut tarafından işlenme oranı azdır. mesela nohuttan 25gr protein aldın diyelim vücut bunun 10-15gramını kullanabilir.

hoca bana tavuk eti yeme kanını zehirler dedi. kan grubum b+

• İmkansız değil ama zor hem niye zorluyorsun ki et yiyerek yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

İmkansız değil ama zor hem niye zorluyorsun ki et yiyerek yap.

Eti fazla sevmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

Evet benim arkadaşın kan grubu da b+ , geçen tavuk döner yerken hık dedi gitti rahmetli.
  • quote:

hocam bir de bütçeye etki ediyor bildiğiniz üzere et en lüks yemeklerdendir pahalıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevilDream

quote:

Eti fazla sevmem.

Bu spor insana sevmediği şeyleri de bir güzel yediriyor maalesef. birşeyler elde etmek için birşeylerden ödün vermek gerek. her gün haşlanmış tavuk yiyorum. seviyormuyum dersen, tavuğu severim ama haşlama olunca tatsız tuzsuz oluyor fakat yemek zorunda olduğum için zorla yutuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

Evet benim arkadaşın kan grubu da b+ , geçen tavuk döner yerken hık dedi gitti rahmetli.

Alıntıları Göster
    tavuk sağlamsa zehirlenmessin öyle bişey duymadım ben, kırmızı et sevmiyorsan tavuk eti / süt ürünleri peynir, süt, yogurt vb ve bulabilirsen soya fasulyesi %70 protein içeriyor (bitkisel oldugu için %35 e iniyor sanırım kırmızı ete göre düşünürsek)

• tavuk,sucuk salam bu 3 unden uzak dur. Sabahlari 1 kase yogurt 6 yumurta aki 2den fazla sari yeme,kalanini martilara at nasiplensin yavrucaklar.

• quote:

iyi kas hayvansal proteinlerden oluyor..bitkisel proteinler pek tercih edilmiyor..bitkisel proteinlerle kas yapan var mı bilmiyorum...görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

kırmızı ette tavuk etinden daha fazla protein var acaba enden böylebişey demiş hocan merak ettim doğrusu

Eminmisin bir daha bak istersen değerlerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

iyi kas hayvansal proteinlerden oluyor..bitkisel proteinler pek tercih edilmiyor..bitkisel proteinlerle kas yapan var mı bilmiyorum...görmedim

Alıntıları Göster
    Kırmızı et pahalı olduğundan tavuk demiş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

Alıntıları Göster
    BİR KİŞİDE DEMEMİŞ Kİ : YUMURTA

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Orijinalden alıntı: DevilDream

quote:

Eti fazla sevmem.

Bu spor insana sevmediği şeyleri de bir güzel yediriyor maalesef. birşeyler elde etmek için birşeylerden ödün vermek gerek. her gün haşlanmış tavuk yiyorum. seviyormuyum dersen, tavuğu severim ama haşlama olunca tatsız tuzsuz oluyor fakat yemek zorunda olduğum için zorla yutuyorum.

Alıntıları Göster
    Kas kitlesi oluşmasında yardımcı besinleri araştırman iyi olur. Et tüketmemek sıkıntı yaratabiliyor. Sık sık olmasa da tüketmekde fayda var. Tüketmediğin zamanlarda da ete en yakın besin ögelerini tüketebilirsin.

• Ülker probis var bol bol ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: SucukluPastirmaYahnisi

Ülker probis var bol bol ye.

O işe yarıyor mu cidden
    Bu arada et nasıl sevilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: SucukluPastirmaYahnisi

Ülker probis var bol bol ye.

Onu yiyerek aldığın yüksek oranda basit karbonhidrat ve doymuş yağ ne olacak peki ? Abur cuburla vücut geliştirilmez.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.