Şimdi Ara

NE KADAR BOŞ İNSANLAR VAR YAHU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah akşam oyun oynayıp videoya çekmeler, Yok efendim en sevdikleri 5 oyun karakteri, en zor 5 oyun bossu şu karakter çok etkiliyici bilmemne vs. gibi asosyal asosyal 40-50 dk boş boş muhabbet etmeler,

İnsan işsiz olmasın abi

Forumdaki kimse üstüne alınmasın ben başkalarından bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZinhaaR -- 12 Ağustos 2012; 16:08:25 >

• Şu asosyallik kavramını bir türlü anlamadım; eğer bir insan evde bilgisayar başında vakit geçirmek istiyor ise bunun neresi kötü ? Bir başkası dışarıda dolaşmayı sever, diğer bir başkası başka başka şeyler yapmak ister...
  • git müşteriye bak lan işe aldık diye gelene gidene işsiz diyo vermiycem lan haftalığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

Şu asosyallik kavramını bir türlü anlamadım; eğer bir insan evde bilgisayar başında vakit geçirmek istiyor ise bunun neresi kötü ? Bir başkası dışarıda dolaşmayı sever, diğer bir başkası başka başka şeyler yapmak ister...

Değil mi yani ? Tamam arada çıkar 1 saat gezerim ama ne futbol ne voleybol ne diğerlerine ne ilgim var ne becerim.Benim ilgin bilgisayara ne karışıyonuz.
  • kendileri kafede oturup sosyal oldukları için asosyallere laf bulup egolarını arttırıyorlar herhalde ben de bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.