Şimdi Ara

Ne yapmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 yaşındayım.İzmir Seferihisar'da yaşıyor,Koü okul öncesinde okuyorum.Okuduğum bölümden memnun değilim,hayatım kötü okullarda geçti.Iyi bir üniversitede geleceği olan bir bölümde (misal y.zeka mühendisliği) okumak isterim ama temelim olmadığı için ya da düşük zekâmdan bir yerde tıkanıyorum.Ailemlede ailem iyi değil,karakolluk bile olduk.Babam bana bıçak çekiyor artık ona yük olduğumu ve evden gitmemi istiyor. Haklı da çünkü yaşım geldi ve benim artık çalışmamı ve para kazanmamı istiyorlar fakat ben angarya bir işte çalışmak istemiyorum.Artik ezik,fakir,vasıfsız biri olmak istemiyorum,yalnızım ailemin maddi durumu kötü.Depresyondayım ve intihardan başka bir şey düşünmüyorum.Bu yaşta tansiyonum çıkıyor,kendimi kötü hissediyorum.Ne yapmalıyım?Olmak istediğim insanla olduğum insan arasında dağlar kadar fark var.Kafam yerine geldi ama geç geldi.Keşke lise sonda değilde ortaokulda bilim kitapları,celal şengör videoları izleseydim,bu halde olmazdım.Başarısizim,eziğim ve en önemlisi cahil bir aptalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okuman için geç değil aslında. Okuduğun bölüm de cok kötü degil. Ama memnun degilsen boşuna okuma. Okulu bırak bir yıl çalış para biriktir, seneye eve çık sınava çalış iyi bir yer kazanmayı deneyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.