Yaklaşık 1 aydır bir ilişkim var (kız). Kız 29 Ben 23 yaşındayım arada 6 yaş fark var. Kendisinden çok hoşlandığımı belirterek açıldım. ardından açıldıktan sonra herşey çok güzel gidiyordu. 3 gün sonra telefonla konuşurken birden biz seninle evlensek ya sen işe gir çalış sonra evlenelim dedi. O an çok şaşırdım fakat birşey demedim. şimdi de diyorki beni kardeşinle ailen ile tanıştır. daha çok yeni olduğumuzu herşeyin zamanla olabileceğini söyledim fakat hala ısrar ediyor. Daha yeni tanıştığı birine 3 gün sonra evlenelim demesi çok garibime gitti. Daha önceki hayatında yani 4 yıl önce bi nişan atma olayı olmuş. Kendisini daha yeni tanıdığımı ve tanımaya devam etmek istediğimi, bu ilişkiyi yaşamak istediğimi belirttim. Fakat kendisi çok acele ediyor ve bu beni çok yoruyor. Kensiniden en az 5 yıl istedim fakat 2 yıl içinde evleneceğiz diyor. Ne olur bi akıl verin benim ne yapmam gerekiyor? |
Ne yapmam gerekiyor? acill yardım
-
-
Güzel kardeşim merhaba, Daha gençsin hayatının baharındasın. Bu durumu bende yaşadım. Arkadaşın belli bir yaşa gelmiş. Özellikle kızlarda yaş 27-28 aralıklarına geldimi düşünceleri farklılaşır evlenmek çocuk sahibi olmak gibi hayata bakışları değişir. (bu herkes için geçerli değil linç yemiyelim) Beğenmiş olabilirsin sevmişte olabilirsin. Mantıken hayatı göreyim şuan sorumluluk alamam hayatımı yaşayacağımda diyebilirsin. Ancak arkadaşının yaşı 29 bunu bilerek hareket edip bir yola çıkman gerek. Oturup şuna karar ver. Daha başlardasın ben evlenmek istiyor muyum sorumluluk almak istiyor muyum aile geçindirebilir miyim? Buna karar verdikten sonra yoluna devam et.
-
Kız da haklı 5 yıl sonra o 34 olacak ama sen de çok haklısın yani kim evlenir bir aydır tanıştığı biriyle. Kız erkekten büyük olunca sıkıntı işte böyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen önce eline mesleğini al işini gücünü bul ayrı eve çık sonra bakarsın. Kız temiz kız mı ? Bakir mi ? Bunları araştır et hayatın sorumluluğunu almadan olmaz bu işler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X