Şimdi Ara

Neden Asosyalsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Milletle konuşmak mı istemiyorsunuz?

Forumda pek çok asosyal arkadaş var? Bu sorum size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beceremiyoruzdur belki

Konuşacak konuk yok benim

İş okul vb dışında hobim vb yok dizi film falan da izlemiyorum

İnsanlar insanlarla ne konuşuyor bilmiyorum

Sosyalleşmek ne demek kelime anlamını da bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen utanıyorum bazen konuşacak bir şeyim olmuyor. Asosyalim diyemem ama çok da sosyal değilim. Herkesle konuşamam ama konuştuklarımla iyi konuşurum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çekinen arkadaşlar dh ankara buluşması olursa gelsin konuşalım  

• Konusmasina konusurumda artik sarmiyor aga bazi hareketler cok anlamsiz geliyor milletin tam mantigima oturturamiyorum ilgilendigin konular farklilasiyor sonradan ister istemez yalnizlasiyorsun

• kafama göre kimseyi bulamadim

• sevmedigim bazi hareketler varsa direkt soguyorum o kisiden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden ateist oldum?
    3 yıl önce açıldı
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında herkes yalnızdır sadece bazıları insanları tolere etmeyi öğrenir. arkadaşlarının içinde de yalnız olabilirsin, bu hayatta gerçekten şanslı olan insanlar daha genç-çocuk yaşlarda gerçekten güvenebilecekleri ve vakit geçirebilecekleri insanları bulmuş olanlardır. tüm o yalnızlık hissini, insanlarla yaptıklarından zevk alıp/almama durumunu tolere edebiliyorsan asosyal olmazsın.

ya da sadece sosyal becerileri gelişmemiş, utangaç birisindir öyle bi ihtimal de var. o da muhtemelen yetiştirilme şeklinden ve doğuştan getirdiğimiz özelliklerden kaynaklanıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kalabalıkları sevmiyorum
    Çok alınganım, biri şakadan bir şey dese küsüyorum hemen
    Çok takıntılıyım, en ufak bir şeyde ya şöyle olursa ya böyle olursa sokakta yürürken başıma bir şey gelirse vs vs milleti soğutuyorum
    Tanımadığım insanlara mesafeliyim, ünide her çeşit insan olması aklıma yerleşti hemen arkadaşlık kurmuyorum (aslında bu doğru olan)

Ama yine de kendi kabuğumda takılmıyorum, samimi birkaç kişi ile devam ediyorum ama samimi olmak dışında sadece tanıma ile gerçekleşen "network" olayını da çözmem ve özgüvenimi artırmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Temmuz 2023; 21:4:46 >
  • İlk basta toplum beni bu hale getirdi özgüveni yiktilar konuşamadım bi sure sonra ozguveni çok iyi topladik daha sonra ise tercihe dönüştü uzun sürede öyle gitti genelde mükemmeliyetçi insanlarız kafa yapısının uyusmasina çok dikkat ediyoruz temel sebep bu
    neyse kafadengi iki arkadaş bulabildim onlarla takiliyom geçen belediyenin kampına gittik mesela onlar konuştular diğer kampcilarla ama oralı olmadım iki günlük muhabbetim olacağına hiç olmasın daha iyi tanımadığım insanın geyik muhabbetini çekemem
    Özgüven kazanmanın çok güzel yolları var kitap yazacam bu konu hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 16 Temmuz 2023; 21:14:34 >
  • Tepki görmekten çok korkuyorum.

• Asosyal ne demek? Kim asosyal sayılıyor, kim sayılmıyor?

En büyük problem beraber vakit geçirmek istediğin insanları bulamamak. Kısaca "kara parçası" hocamın üstte yazdığı problem.
    Maskeni takıp çevrendeki insanlarla konuşabilirsin ama ideal olan olmadığını anlıyorsun...

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi büt konusundan hatırlıyorum, yüz yüzeydi galiba sınavınız. Umarım geçmişsinizdir sınavı.

• kaiji_itou K kullanıcısına yanıt
    pzt salı gibi belli olacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yalnız buradaki insanların geneli icedonuk kafadengi insan bulamamış kişiler bı araya toplansak kafa yapımız baya uyusur gibi DH köyü calismalarina basliyorum

•  

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    DH Üniversitesi kuracağız bölüm başkanları olarak da oylama usülü forumdan birini atayacağız her ortam olur hem de seneye ilk 100'de alırız.

• Birkaç tane söylesenize hocam

• 1-insanlarla iletişim kurmak istemiyorum

2-insanlarla iletişime geçince stresten konuşamıyorum mağara adamına dönüyorum unga bunga...

3-arkadaşlık ilişkilerini sevmiyorum

4-anlatım becerim 0 başkasından duyduğum fıkrayı/olayı bile anlatamam. bir şeyi düzgün anlatamayınca utancımdan iyicene suskunlaştım ve daha da kötüleşti şu an iletişim becerim 0

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.