Milletle konuşmaya mı utanıyorsunuz? Milletle konuşmak mı istemiyorsunuz? Forumda pek çok asosyal arkadaş var? Bu sorum size. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Milletle konuşmaya mı utanıyorsunuz? Milletle konuşmak mı istemiyorsunuz? Forumda pek çok asosyal arkadaş var? Bu sorum size. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
çekinen arkadaşlar dh ankara buluşması olursa gelsin konuşalım |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
çekinen arkadaşlar dh ankara buluşması olursa gelsin konuşalım |
kafama göre kimseyi bulamadim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sevmedigim bazi hareketler varsa direkt soguyorum o kisiden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Temmuz 2023; 21:4:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 16 Temmuz 2023; 21:14:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Birkaç tane söylesenize hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1-insanlarla iletişim kurmak istemiyorum 2-insanlarla iletişime geçince stresten konuşamıyorum mağara adamına dönüyorum unga bunga... 3-arkadaşlık ilişkilerini sevmiyorum 4-anlatım becerim 0 başkasından duyduğum fıkrayı/olayı bile anlatamam. bir şeyi düzgün anlatamayınca utancımdan iyicene suskunlaştım ve daha da kötüleşti şu an iletişim becerim 0 |