Şimdi Ara

Nedensiz yere bir anda gelen o tarifsiz iç sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 10 gün önce başlayan ve neden böyle bir şey olduğunu düşünmekten kafayı yiyecek hale gelmemi sağlayan şeydir. Burada ne kadar anlatsam da o iç sıkıntı var ya o bir insan 13 saat uyur mu ? O saçma şey gitsin diye sürekli olarak uyumaya başladım. Sorunun kaynağını ararken içinde kayboluyorsun için dahada daralıyor. Arkadaş ortamında gülüyorsun eğleniyorsun ve bir anda göğsün sıkışıyor nefes alamıyorsun derin bir nefes aldın gitti ama 10 saniyelik ne anladım bu işten. Bir tavsiye verin be valla olmuyor böyle.

• Wcye git.
  • Yok oda fayda etmedi be
  • Kiz bul kendine.
  • Kur'an oku
  • kendine hedef koy ve iş bul
  • daha 10 gün mü oldu yeniymişsin
    sıkma canını alışıyorsun zamanla
  • OutSecT kullanıcısına yanıt
    önceden de oluyordu ama bu kadar uzun değil sabah kalkıyorum bugün öyle olmaz umuduyla ama 2 saat sonra başlıyor hadi bakalım gün zehir oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorporalHood

önceden de oluyordu ama bu kadar uzun değil sabah kalkıyorum bugün öyle olmaz umuduyla ama 2 saat sonra başlıyor hadi bakalım gün zehir oldu
    bilirim o hissi.en berbat his herşey bomboş geliyor bi süreliğine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Pun

bilirim o hissi.en berbat his herşey bomboş geliyor bi süreliğine

Alıntıları Göster
    Aynı şey bende var derslerim düştü.Uyku uyuyorum uykudan verim alamıyorum.Az uyuyorum uykusuz kalıyorum.Çok yiyorum acıkıyorum az yiyiyorum doyuyorum.Okula gidesim gelmiyor evde duruyorum oyun oynardım oyun oynayasım gelmiyor.Çevremdeki tüm insanlar sıkmaya başladı hepsine yol vermeye başladım içimdeki sıkıntı resmen beni yönetmeye başladı.Çok zor bir durum lütfen bana bunun nasıl çözüldüğünü söylesin

• Bir kız yüzünden baslayan,kızdan hoslanmayı bıraktıgım halde devam eden lanet olası durumdur.

Yapmadığın şey varsa sakın aksatma sonradan içine dert oluyo.Böyle gereksiz gereksiz sıkıntı oluşuyo içinde.

(Keşke konussaydım kızla :((()
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Covboy

Aynı şey bende var derslerim düştü.Uyku uyuyorum uykudan verim alamıyorum.Az uyuyorum uykusuz kalıyorum.Çok yiyorum acıkıyorum az yiyiyorum doyuyorum.Okula gidesim gelmiyor evde duruyorum oyun oynardım oyun oynayasım gelmiyor.Çevremdeki tüm insanlar sıkmaya başladı hepsine yol vermeye başladım içimdeki sıkıntı resmen beni yönetmeye başladı.Çok zor bir durum lütfen bana bunun nasıl çözüldüğünü söylesin

Alıntıları Göster
    şuan o durumdayım ve ders çalışamıyorum,
    muhabbet etmek isteyenler pm atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 10 Aralık 2014; 19:32:02 >

• Hidden Covboy kullanıcısına yanıt
    İşin kötü tarafı beni böyle gören ailemin de üzülmesi onların üzüldüğünü görünce iki katına çıkıyor durum. Arkadaş çevresi biraz önemli bir dostunun olması hiç değilse arada durumunu bildiği için arayıp konuşuyorsun ve bir anlık içinde rahatlama oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorporalHood

İşin kötü tarafı beni böyle gören ailemin de üzülmesi onların üzüldüğünü görünce iki katına çıkıyor durum. Arkadaş çevresi biraz önemli bir dostunun olması hiç değilse arada durumunu bildiği için arayıp konuşuyorsun ve bir anlık içinde rahatlama oluyor.
    Sadece bu dertten muzdarip olanlarla bir whatsapp grubunda olmak isterdim.O kadar zor bir durumdayım ki çevremde çok dostum var ama hepsi sahte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Covboy

Sadece bu dertten muzdarip olanlarla bir whatsapp grubunda olmak isterdim.O kadar zor bir durumdayım ki çevremde çok dostum var ama hepsi sahte

Alıntıları Göster
    hala geçmedi
  • o his aslında hayatında olmasını istediğin birinin yokluğunu farketmendir. Kim olduğunu bulup onun varlığının da sana bir yararı olmadığına inanman gerekir geçmesi için. Ama grrçekten inanman gerekir hani bütün kalbinle inanabilirsen ve çareyi yalnızca Allahtan beklersen geçer.
  • bir şeyler okumaya çalış ne olursa azda olsa fayda sağlıyor şu anlık bakalım
  • Hepimizde olmuştur öyle bi dönem
    Bende hala oluyor gerçi ama problem değil ya atlatırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: vietnam06

bir şeyler okumaya çalış ne olursa azda olsa fayda sağlıyor şu anlık bakalım

açtım bunu izliyorum belki düzelir diye

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/6411/ibrahim-tatlises-isyan-ediyor
  • Abi yorumlarin hepsi dogru ama o kisiye acilamiyorum (Küfür etmek istiyorum ama ban ban ciki ciki ban ban)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.