atıyolar kardeşim yok papua yeni gine yok camerun sacmalamayın
Fanatik oldukları insanlar nereliyse onun ülkesini filan yazıyolar bence..
bende almanya ne yapim türkey herkesde var bari değişik birşey olsun
asıl sebep değişik ve farklı olma merakı. bir insanın diğerinden üstün olma çabası İnsan Aşılması Gereken Bir Varlıktır.(f.niçe)
orda yasıyor olma ihtimalleri de var ama bilmiyorum farkinda misiniz. Ben avatarının altında ukraine, france, russia vb yazan insanlara o gozle bakıyorum mesela. Belki bazıları da delidir kendisini o ulkede sanıyodur filna ne biliim oole iste,
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by paranoya</i> <br />asıl sebep değişik ve farklı olma merakı. bir insanın diğerinden üstün olma çabası İnsan Aşılması Gereken Bir Varlıktır.(f.niçe) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Espiri olsun die yazilan seyleri abartmiyalim yaw turkiye yazsa ne romanya yazsa ne sonuc?
Lem memlegedi bilem yazmıyoz doyduğumuz yeri yazıyoz bee.. Türk forumu.. Türkiye yazacak doğal olarak.
Archarad +111111
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme