Şimdi Ara

Net dalgalanmasının allahını yaşadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle moraller bozuk... Yaklaşk 1 aydır tyt netlerim 100+ giderken bugün bir kurumsalda 78,5 gibi bir net yaptım. Net dalgalanması denen şey hiç başıma gelmiyordu seviniyordum fakat öyle bir vurdu ki hayal mi gerçek mi bilmiyorum bile :DDD Sizce bu sonucumun nedeni nedir benimle aynı durumu yaşamış biri yaklaşsın..

• hocam normalde hangi denemeleri çözüyorsunuz bu girdiğiniz neydi bunları da söyleseniz ve sınıfta genel değişim nasıl oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-629491C4C -- 31 Mayıs 2021; 16:9:29 >
  • Oyle bi standart yakaladım ki 5 ay tyt'de 80 nette kaldım allah belami versin sonraki hayatımda 80 i bir yerde görürsem kafa göz giricem yemin ediyorum keske dalgalansa da farklı bi sayı gorsem

Allah diger sınava girenlerin hevesi kaçmasın diye beni dengeliyor heralde Turkce'yi siir gibi yapsam matematikte gidiyorum matematiği yapsam turkcede gidiyorum

Net dalgalanmasının allahını yaşadım

Nasıl yaptigimi ben de bilsem sana bunun sirrini verebilirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aznareps ingo etaicsal -- 31 Mayıs 2021; 16:13:17 >
  • Fen sosa yönelmen lazım benim de öyleydi bi ara. Fen sosdan 1 branş adam akilli çözünce 95-100 lere firliyosun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasamagayretindeyim

Fen sosa yönelmen lazım benim de öyleydi bi ara. Fen sosdan 1 branş adam akilli çözünce 95-100 lere firliyosun

Ben de ondan kaynaklı oldugunu düşünüyorum hocam alan denemesi stokladım eve ama bakalım

• ben bi kere ocak’ta yaşamıştım ama sınava aç girdim hasta falandım sallayarak çözdüm 43 net gelmişti sonra tekrar normal netime döndüm 1 hafta içinde çok takma hatta hiç takma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim deneme günlüğüne gir bir bak awk 72-107 arası oynuyor netlerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam 3d,345,bilgi sarmal,metin vs çözüyorum. Bu yayınlarda genel netim hep 100+ idi. Bu deneme böyle gelince moralim sıfırlandı valla. Özdebirde de yine ağır saçmalamışım iyice canım sıkkın.

sıralamalar henüz açıklanmadı hocam ama sadece ben böyle yaptım galiba ://

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzuyajusoou -- 31 Mayıs 2021; 16:28:9 >
  • GenjutsuPlaviest kullanıcısına yanıt
    Hocam sen yine iyi yapıyorsun 3d den 95-105 arası yapmak süper bir şey

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenjutsuPlaviest

benim deneme günlüğüne gir bir bak awk 72-107 arası oynuyor netlerim

Allah sabır versin hocam valla çok zor bişeymiş ya bu. İnsan kendine güvense mi güvenmese mi anlayamıyor valla

• yasamagayretindeyim Y kullanıcısına yanıt

teşekkür ettim hocam. tyt bu 2 gün boşlasan biraz kafan dolu olsa stress hissetsen şak diye -10 net düşüyorsun alıştım ben. pek takmıyorum

• suzuyajusoou kullanıcısına yanıt

güven güven halledeceksin ösymdeki sınav mükkemele yakın olacak saçma net olmayan hiçbir şey olmayacak

• Ayt'de benim başıma geldi, yaklaşık 55 gündür kesintisiz Ayt mat fen denemeleri çözüyorum günde 2 3 tane falan, netlerim geçen hafta düştü, böyle olmaz motoru biraz soğutmam lazım dedim ve konu tekrarı soru tekrarı yaptım birkaç gün hafif geçirdim çünkü inanılmaz yorgunluk vardı beynimde, şu an daha iyiyim, sınav önesi tecrübesi de oldu aynı zamanda sınava o kafayla girmek istemezdim, sende de böyle bir yorgunluk hali olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pepsicola77 -- 31 Mayıs 2021; 17:53:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynisi bana oluyor hocam ya ne güzel netler 105 civarı geliyordu bugün 81 dün 91 geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenjutsuPlaviest

güven güven halledeceksin ösymdeki sınav mükkemele yakın olacak saçma net olmayan hiçbir şey olmayacak

Bu arada gercekten yayınevleri 'zor' soru icin cümlelerin ucunu açık bırakıyorlar, islem kalabaligini yapistiriyorlar. Soruyu net sormuyor ki cevabi net vereyim.

En çok da bu olayın ucunu açık bırakma olayı Türkçede ve yorum sorularında oluyor tamam OSYM kolay sormuyor ama bir sekilde cevabi bulabiliyorsun. Denemelerde piyango oynar gibi isaretledigimi hissediyorum cogunlukla.

OSYM senden sadece temel seyleri bilip belli durumlara uyarlamani istiyor zor soruda ise birkaç temel bilgiyi sentezlemeni istiyor bu tarz seylere kasmiyor. TYT'nin amaci da bu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aznareps ingo etaicsal -- 31 Mayıs 2021; 19:9:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.