Şimdi Ara

Netspeed'in Muhteşem ve İlginç Hizmeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 veya 3 aydır Netspeed'e geçiş yapmıştım Allah var önceki firmamdanda memnundum fakat daha fazla hız vermediği için netspeed'e geçiş yapmıştım.
    Son 1 haftadır hattımda kopma dalgalanma gibi sorunlar yaşamaya başladım belki düzelir diye bekledim fakat canımı da sıkmaya başlamıştı nereden bulaştım diye bu firmaya.
    Ancak sıkı durun hayatımda ilk kez karşılaştığım bir olayla karşı karşıya kaldım Netspeed ben arıza kaydı falan bırakmadan beni aradı ve hattımda sorun olduğunu Modem veya kablomda bir sorun olduğunu kontrol etmemi ve değiştirmem durumunda sornun çözüleceğini söyledi. Ben kesinlikle aramadan onların beni araması beni bir hayli şaşırttı şimdiye kadar tüm almış olduğum ister internet isterse farklı b,r hizmet olsun özellikle Türkiye'de böyle bir uygulama ve hizmet görmemiştim. Modeme yeni yazılım attım ve sorun çözüldü. Diğer hizmet sunan firmalara ilham olması temennisiyle bu kaliteli ve farklı hizmetinden dolayı Netspeed'e tüm kalbimle teşekkür ediyorum.

• Bende daha önce bir arıza oldu ama beni şimdiye kadar aramadılar fakat anlattıklarınız gerçek ise netspeed abonesi olarak çok sevindim. Ayrıca çok şaşırdım.

Edit: Şimdi hatırladım Sorun varmı? diye aramışlardı ama doğrudan sorun var diye hiç bir zaman aranmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YirmiDortUzeriiki -- 30 Mart 2019; 0:50:44 >
  • YirmiDortUzeriiki Y kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sorun varmı diye değil doğrudan kopma sorununuz var diye aradılar ve çözüm yolu gösterdiler.
  • bendede kopma sorunu baş göstermişti, akşam arıza kaydı bıraktım ertesi güne çözdüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texassm0ke -- 30 Mart 2019; 0:5:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed kullanıcısıyım mutlu oldum bunu görünce :) Allaha şükür şuana kadar ne bir kesilme nede hız düşmesi yaşadım çok memnunum. Superonlineden sonra ilaç gibi geldi, gerçi superonlineden çok memnundum fakat tahattüt bitince malum 24 lük paketi 125 TL ye kitliyeceklerdi az kalsın. Şuan 35 lik paketi 66 TLye kullanmaktayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.