Şimdi Ara

Netspeed nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar netspeed geçmeyi düşünüyorum ama daha önce konuşmuştum bi soruma cevap veremediler sizi gün içinde arayacağız dediler mesela hiç aranmadım. Bir de geçen aradım aradım açan yok sonrasında biz müsait olunca sizi ararız diye anons çıktı kapadım yine arayan olmadı telefonla destekleri kötü sanırım hizmetleri nasıl?

• Şuan pek şikayet yok ilerleyen zamanlarda turknet gibi patlar mı bilmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferq

Şuan pek şikayet yok ilerleyen zamanlarda turknet gibi patlar mı bilmem

Destek ekipleri çok ..... Bir sözleşme pdf si atamadılar kafayı yedirecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetihs

quote:

Orijinalden alıntı: zaferq

Şuan pek şikayet yok ilerleyen zamanlarda turknet gibi patlar mı bilmem

Destek ekipleri çok ..... Bir sözleşme pdf si atamadılar kafayı yedirecekler

Sozlesmeyi internet sitelerinden indirebilirsiniz. Ben de abone oldum bu ay . 1 mbps bile gelmiyor ancak bölgeden bölgeye değişiklik gosterecektir. Turknet ile 6.5 mbps alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydir 75 mb kullaniyorum bir sikayetim yok daha once sol kullaniyordum.simdi neredeyse %75 ucuza kullaniyorum nedspeedi

Ote taraftan bu is sans isi bolgeden bolgeye degisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır 50 mbit aknsiz paket kullanıyorum, evrakları ellerine ulaştıktan 1 günra aktifleşti, ertesi gün de vdsl geçişi oldu, ilk 5 gün altyapı kaynaklı arıza yaşadık forumdan bir kaç kişiyle birlikte, sonrasında 50 mbiti verdiler, şu an çok memnunum, geçen ay 600 gb download yaptım, 130 gb da uplaod vardı, torrentta akşam yoğun saatlerde bile max. 5,4 mbit download yapıyorum, upload da 460 kbps çıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    Turknet mi Netspeed mi?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.