Şimdi Ara

Nevşehir KAPADOKYA (Balon Mevzusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav standart uçuş 60 dakika 250 lira. Hani bana yarım saatte yeter aslında ama böyle bir tarife yok :) Açıkçası öğrenci adama da 250 lira çok fazla. Bu balon mevzusu ile ilgili kod falan bulabilir miyiz? Hani böyle kurumsal çalışmıyorlarsa tanıdık falan da olur. 250 lira nedir ya

• Bir ara bende düşünüyordum kapadokyaya gidip balona binmeyi ama fiyatları görünce vazgeçtim. 250 tl nedir Allah aşkına. Bir de sezona göre fiyat artıp azalıyormuş. Yani mevzu masraf meselesi değil tamamen gelir meselesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Binme.

Binmek istiyorum.
  • Bende binmek istiyorum eşimle birlikte lakin 500 lirada az para değil

Gecen yaz antalya olymposa gitmistik tatile orda tahtali teleferigine binmiştik 2400 mt civarı O da boyle yuksek gelmişti kisi başı 100 lirayken iki kisi 120 ye binmistik sonra zirveye cikinca iyi ki binmisim diyosun bu da bana onun gibi olacak gibi geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 liraya 2 günlük dizel araç kiralar istediğim gibi gezerim ne 1 saatlik balonu

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

250 liraya 2 günlük dizel araç kiralar istediğim gibi gezerim ne 1 saatlik balonu

O şirketlere de sövesim var :D kredi kartı olmadan araç kiralayamıyormuşuz. Yoksa turkcell sarı kutu puanıyla birlikte i20 benzinli otomatik 92 liraya gelmişti günlük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dolar uzerinden hesaplandigi icin pahali diye biliyorum.Ben 5 6 sene once gittigimde bize 50 dolar demislerdi.Tabiki bize tl karsilik olacak.Acikcasi o zamanda bile cok gelmisti bana

• Arz talep meselesi tamamen. O yüzden çok pahalı.

10 kişi binse, bir kerat cetveli hesaplamasıyla 1 saatte 2.500 lira para yapıyor. Akşama kadar 5 sefer yapsa 12.500 lira eder. 100 liralık yakıt gitse 12.400 lira cukkalıyor adam tek başına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Arz talep meselesi tamamen. O yüzden çok pahalı.

10 kişi binse, bir kerat cetveli hesaplamasıyla 1 saatte 2.500 lira para yapıyor. Akşama kadar 5 sefer yapsa 12.500 lira eder. 100 liralık yakıt gitse 12.400 lira cukkalıyor adam tek başına.

maliyet o kadar az değildir de kesinlikle benzer bir durum var. Ya bu balona daha ucuza binmenin bir yolu yok mu

• yabancı turistler için fiyat pahalı galiba Türkler için pahalı
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Akşama kadar olmuyor Hocam sadede sabah başlıyor saat 9-10 gibi bitiyor hatta o zamanıda bulmayabilir.5 sefer imkansız en fazla 2 bence

• balonunu yanında götür bedava uç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutankanum

Akşama kadar olmuyor Hocam sadede sabah başlıyor saat 9-10 gibi bitiyor hatta o zamanıda bulmayabilir.5 sefer imkansız en fazla 2 bence

yine de kazançları az değil hocam :)
  • Turistlere 100$ gayet rahar biniyorlar ucuz onlar için

• asıl olay o balonun havalanıp geri inmesinde. o zaman yarım saate parası yetmeyen için 10 dakikalık yükselme inme uçuşları yapsınlar. sonuçta gezilecek bölge belliyse ve 1 saat sürüyosa yapajak bişey yok para biriktir öyle gel. bana kalırsa 250 olacağına 300 400 olsun ama ölümler olmasın, herkezi tek tek tartıp öyle bindirsinler ek önemler alsınlar falan
  • al bunla idare et ganga
    https://www.youtube.com/watch?v=iRXt_F7xgqQ
    4 dk beleş
  • Balon için rehber acenta vs değil direk balon şirketine gidip öğrenci olduğunu söylersen daha uygun fiyata binebilirsin. Uzun süredir ben de binmedim ama böyle diye biliyorum. Ürgüp, Avanos gibi ilçe merkezlerinde balon şirketi ofislerini bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: NocHe

Balon için rehber acenta vs değil direk balon şirketine gidip öğrenci olduğunu söylersen daha uygun fiyata binebilirsin. Uzun süredir ben de binmedim ama böyle diye biliyorum. Ürgüp, Avanos gibi ilçe merkezlerinde balon şirketi ofislerini bulabilirsin

birinin internet sitesine baktım zaten 250 yazıyor hocam indirimle. Normali 400 diyor. Adama öyle desek zaten indirimde falan der gibi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokajy

al bunla idare et ganga
    https://www.youtube.com/watch?v=iRXt_F7xgqQ
    4 dk beleş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.