Bildirim
Nissan Almera mı ~~ Kia Cerato mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ikisi arasinda cerato -
Tabiki eski bir almera kullanıcısı olarak almera derim. 2006 tekna paket olursa harika olur. Bilinen bir kronik problemi yok motoru taş gibi üstüne birde o kadar sessiz çalışıyorki rolantide aracın içinde duymuyorsunuz sadece devir ibaresinden anlarsınız.
Bir çok özelliği var günümüz bir çok araçta olanlar adamlarda fazlasıyla var.
İkinci el yaşlı dizel motorlar başınızı ağrıtacaktir her daim. -
Almera forumlarında bugün birkaç tane, düşük km, 2006-2007 model Almera buldum. Araç çok hoşuma gitti. Sağlam bir araca benziyor. Araçtan anlayan bir arkadaşım Almera alma Cerato deyince, burada yazmak zorunda kaldım. burda cevap beklerken, cerato satılmış :)
rampada çekişi çok iyi değil diyorlar, ve ses alıyor diyorlar Almera için doğru mudur? -
burada cevap beklerken, cerato ilandan kalkmış. ikisi de birbirine çok yakın özellikte. tabi dolu modelini arıyorum, advance paketi galiba. Ancak ya km çok yüksek ya da değişeni çok., bu araba gitti. şimdi bir ayım var. bir ay içinde bulmam lazım. -
cerato almera ya gore daha sinif bir arac , almeranin kiadaki karsiligi rio bence. Ancak Almera da kotu arac degil onu da belirteyim. memlekette nissan denilince akla micra ve qhasqai geliyor nissanin diger modellerinin 2. eli nazlidir. kia 2.el ve parca konusunda da bir tik otede. Gelgelim ikisi de piyasa arabasi degil. Neden bu iki modele yoğunlaştıniz acaba? -
daha önce Renault 9 1998, Mazda 323 1990, opel astra hb 2006 kullandım. en eskisi olmasına rağmen en rahat ve en güzeli Mazda idi. bu yüzden tekrar japon almak istedim. mazda biraz pahalı. 35-40 civarı para olunca başka araç bulamadım -
ben almera alırdım -
neden? -
bunlar piyasa arabası değilse hangisi piyasa arabası -
Almera sedan tekna cok iyi bi arac yasina gore. -
Benzinli 1.6 Cerato öneririm. Donanımı ex olsun yeter. Babamda var. Ara ara kullanırım. Parasına göre sağlam ve sorunsuz bir araba.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X