Şimdi Ara

Nissan pulsar incelemesi(fotograflı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nissanın c sınıfında yer alan pulsar 2016 yılında ülkemizde yollara çıktı.Pulsarda 3 donanım seçeneği mevcut. 1.2 turbo 115 hp güç ve 190 torka sahip motor birçok atmosferik motora kafa tutacak kapasitede. Diğer motor ise renaulttan tanıdıgımız 1.5 dci motor 110 beygirlik motor ise 260 torka sahip.
    visa,tekna ve n-tec donanım seviyesi. benim incelediğim versiyon ise ful olan n-tec donanımı idi.

5.8 inçlik dokunmatik ekran,multimedya sistemi ve navigasyon ful versiyonda geliyor. Aşagısında ise tam otomatik iklim kontrollü dıgıtal klima bizi karşılıyor. Dokunmatik ekranı test edemedim malum showrum aracı idi.

[simage]
    [/simage]

Gözlükyeri gayet güzel düşünülmüş.

[simage]
    [/simage]

385 ltlik bagaj hacmi sınıfına göre normal.BU hacim arka koltukların yatırılmasıyla 1395 litreye kadar çıkabiliyor.

[simage]
    [/simage]

Işıklı olmayan bir mayaj aynası koymuşlar 2017 model c sınıfı ve ful bir arabada ışıklı makyaj aynası olmaması bence büyük eksiklik.

[simage]
    [/simage]

Geniş bir iç mekana sahip pulsar sade görünümü ile dikkat çekiyor. Otomatik kararan dikiz aynası ful donanımda sunuluyor.

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

İleri ve geri kayabilen orta kol dayama ve hemen önünde yer alan bardaklıklar oldukça kullanışlı ve şık tasarlanmış.

[simage]
    [/simage]

Arka kol dayama güzel ama yiyecek konan yer olmasını isterdim bu konuda hayal kırıklıgı yaşadım.

[simage]
    [/simage]

Direksiyon tasarımısanki bana biraz eski gibi geldi. KArdeşi nissan note ile hemen hemen aynı. Ses sistemi cruise control vs direksiyondan kontrol edilebiliyor.

[simage]
    [/simage]

Amortisörlü ve ışıklı torpido gözü sınıfının ortalamarında bir iç hacim sunuyor. Az daha geniş olsa daha iyi olurmuş.

[simage]
    [/simage]

Arka bölümde havalandırma ızgarası yok. Diz mesafesi geniş. d segmenti bir araç kadar var diyebilirim.

[simage
    ][/simage]

Sonuç: Nissan pulsar 59900 den başlayan fiyatları,yeni yüzü 1.2 turbo motoru,geniş iç hacmi ve teknolojik donanımları ile her ne kadar trde nissanın micra ve Qashqai dışında tutulmasada TErcih edilebilecek bir modeli.

• Fotoğraflar için nissan'ın sitesini kullanabilirsin.

İnceleme nerede ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

Fotoğraflar için nissan'ın sitesini kullanabilirsin.

İnceleme nerede ?

Hocam fotolar biraz kötü çıktı kimse görmesin diye hızla çekince öyle oldu. İNcelemeyi Adana okar otomativde yaptım. Test sürüşü yapamadım sadece dizel araç vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 23 Şubat 2017; 1:46:43 >
  • Cikacagi zaman yere goge sigdirilamiyordu. Nissan yetkilileri golfe rakip golfe rakip diye naralari vardi. Sonuc? Satis adetleri yuzleri bulmuyor vdaha bir kere bile denk gelmedim.

• Bu araç 2 yıldır piyasada sanırım sadece yan mahallemde bir tane var baska da yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nissan saseden kirilan navara pickup larindan sonra satislar dibe vurur birde musteri hatasi diyerek kullaniciya yikiyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 23 Şubat 2017; 6:15:50 >
  • Prototip versiyinu Golfe rakipdi

uretim versiyonu colta rakip okdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Nissan saseden kirilan navara pickup larindan sonra satislar dibe vurur birde musteri hatasi diyerek kullaniciya yikiyormus

Valla dibe vurmadı satışlar. 2016 yılında marka olarak dünya dördüncüsü satışlarda(1.Toyota,2.Ford,3.VW)
    Ayrıca 2017 ocak ayı satışlarında ülkemizde Megane'dan bile fazla satmış.(Pulsar 94 adet, Megane 62 adet)
    Şu an fiyatıyla ve verdikleri ile tam mantık arabası.

• Araç B sınıfı gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Araç B sınıfı gibi duruyor.

İç tasarım olarak b sınıfı gibi ben de öyle düşünüyorum ama kalitesi c sınıfı ayarında ve inanılmaz bir diz mesafesi var arkada. Boyum 1.83, ön koltuğu kendime göre ayarlayıp arkaya geçtim, bacak bacak üstüne atılabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 23 Şubat 2017; 10:33:31 >
  • Nissan eski Nissan değil. Reno dan sonra bozdu.

• Nissan Pulsar tam bir hayal kırıklığı sıralaması.Tasarımdan tutda herşeyi en kadar bu araç 2009-2010 model bir araçtır ve 2017 ye yakışmamaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakmarolexsaat

Nissan eski Nissan değil. Reno dan sonra bozdu.

Aksine Reno'dan sonra daha iyi oldu.
  •  Nissan pulsar incelemesi(fotograflı)

asıl pulsar
  • İnceleme için teşekkürler. içi böyle sade araçları hep sevmişimdir.
  • İsmini bir sevemedim...Pulsar değince eskiden dizisi vardı , köpeğin adıydı o aklıma geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

Fotoğraflar için nissan'ın sitesini kullanabilirsin.

İnceleme nerede ?

Hocam fotolar biraz kötü çıktı kimse görmesin diye hızla çekince öyle oldu. İNcelemeyi Adana okar otomativde yaptım. Test sürüşü yapamadım sadece dizel araç vardı.

Görseler nolur hocam
  • ben tekna test ettim. Açıkçası konsol ve aracın içi hayal kırıklığı. İlk bindiğim test aracı içi bej dışı kırmızı olan araba gene o kadar belli etmiyordu. Ama satmak istedikleri araç içi kötü göründü gözüme.

Ama eğri oturup doğru konuşalım. Tamam C sınıfında çok daha güzel araçlar mevcut. Ama fiyat olarak bakınca gayette alınabilir. 70.000 civarına bakın c sınıfı araç mı kaldı o paraya. Var olanlar da 1.5 katı benzin yakıyor.

Almaya niyetlendim ama içi bej olanı bulursam kendi aracımı da satmayı başarabilirsem Aralık indirimiyle birlikte almak istiyorum fiyatları uygun olursa.
  • Yalnica otomatigin torku 160nm.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    zaten manuel olanlar dizel değil mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.