Şimdi Ara

nissan qashqai 1.6 benzinli mi dacia duster 4*4 dizel mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki araç arasından tercihiniz hangisi olurdu bu ikisi arasında çok kararsız kaldım bütçe en fazla 50 000...

• Nissan altyapısını kullanan 4X4 Duster tercihim olurdu.

Artıları:

Yakıt tüketimi, Nissan altyapısı, 4x4 olması...

Bence tek eksisi Dacia imajı.
  • İkinci el kia sportage alın derim.
    1 yaşında felan 10-15 bin km'ye kadar bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

İkinci el kia sportage alın derim.

büyük motorlu istemiyorum kardeşim malum yakıt vergi ve bakım masrafları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztürk64

quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

İkinci el kia sportage alın derim.

büyük motorlu istemiyorum kardeşim malum yakıt vergi ve bakım masrafları...

Ben Kia Sportage 1.6 benzinliden bahsetmiştim zaten.. Kia bakım masrafları makul düzeyde.. Şehir içi 40-50 kuruş yakar fakat lpg takılmıyor değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakit sorun degilse nissan derim dusterin ic dizayni bana cok vasat geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztürk64

arkadaşlar bu iki araç arasından tercihiniz hangisi olurdu bu ikisi arasında çok kararsız kaldım bütçe en fazla 50 000...

Aman arkadaşım, Nissan qashqai 1.6 benzinliden uzak durun. Çok hantal bir araç, ne ara hızlanma ne hızlı kalkış hiç biri yok. Otomatik vites geçişlerini hiç beğenmedim. Eğer ki, "acelem var biraz hızlı gitmeliyim" diye gaza yüklenirseniz 100km'de 12-13 litreleri bulur her halde şehir içi. Ben sakin kullandım 10-11 litre arası gösteriyordu yol bilgisayarı. Bu araç sürücüsüne eziyet, yanındaki oturana keyif verir sadece.. Test sürüşü isterseniz eğer beni daha iyi anlayacaksınız. Ama dizelini bilmediğim için yorum yapamam. Nissan nasıl böyle bir araç çıkarmış şaşırdım kaldım.

• Nissan'daki benzinli ünite renaultun klasik 1,6 makinesi ise lpg uygulatır mis gibi kullanırdım.
    Otomatik olması da cabası. Lpg işini araştırın derim.

Tiguanlara lpg olsa millet gitmiyor falan demez kulanmak için sıraya girerdi.

Lpg servislerini arayıp deneyimlerini ve fiyatını aştrın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 30 Mart 2013; 5:40:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni konu açmak yerine burada paylaşmak istedim.

Dün 3 araç Uçmakdere tarafına gittik. Bu araçlardan biri QQ 1,6 LPG'li idi.
    Yamaç paraşütü iniş noktasına girdik. Beğenmeyip Uçmakdere'ye gitmek üzere ayrıldık.
    En önde ben vardım. QQ en arkadan geliyordu. Biz hedefe vardığımızda telefon geldi.
    QQ daha paraşüt iniş alanından çıkamamış bile.
    İniş alanından yola bağlantı noktası biraz dik. Orada kalmış.
    Motor çalışıyor, benzinde kalkmaya çalışıyor ama olmuyor dedi arkadaş telefonda.
    Biz de geri dönelim kurtaralım dedik. Yarı yolda baktım geliyor karşıdan.
    Paraşütçülerin Land'ı ile çıkarmışlar.

Ama sonra dikkat ettim, araç her yokuşta bayılıyor. Çıkamıyor. Bir şekilde günü tamamladık.

Bu araç düz yol harici bir yere gidilecek, hele hele hafif bile olsa off road yapılacak araç değil.

Araç eski falan değil üstelik. Fazla yük bile yoktu.

Kısaca uzak durun derim almayı düşünenlere.

• The bomb has been planted
  • ET DÖNERMİ? TAVUK DÖNERMİ? gibi birşey olmuş....parana göre dostum
  • Duster'ın eksileri Dacia olması , İç mekan albenili değil , malzeme kalitesi zayıf (son makyajla baya toplamışlar) . Ben olsam Duster alırdım . Birde 4x4 olacak tam dağ bayıra vurmalık .
  • Duster bildiğin odun Evcilleştirilmiş Niva gibi birşey ama dağa taş vururken acımassın qq'da okadar hırpalayamsssın aracı ben olsam duster alırım ama benzinli al 44.000 TL'ye veriyorlar al LPG'yice taktır Dğa bayır Kesicide gezz
  • (Ekonomi) dCi Dizel motoru için duster alınır,ama diğer bütün özelliklerde nissan Qasqhai tartışılmaz bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 yıllık konu. Ben hortlattım bir önceki mesajımdaki hadiseden ötürü.

Boşuna duster - qq mukayese olayına girmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howlin Wolf

The bomb has been planted

İlk testteki arabayı bizim galericiler ele geçirse ön soldan motosiklet çarptı der satarlar ne de olsa kaput sağlam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.