Şimdi Ara

Noise - Turboya Diss (Yayınlandı Koşun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evdeki imkanlarım ile kayıtları alındı ona göre' yorum yapın.. Sözler youtube açıklamada verilmiştir.

https://www.youtube.com/watch?v=sMn7EIYTdls&feature=youtu.be

Öncelikle konuya açıklık getireyim bu diss sebebi' turbolinea'nın yaptığı kötü alışkanlıklar ve parasızlık isyanı. Senin yatacak bir yerin var ve açacak bir bilgisayarın neden hâlâ gelip bunları yapıyorsun? Eczacının yanında kalfa olduğunuda herkes biliyor..

Şimdi gelelim esas konuya, evde aldım kaydı' sırf DH eğlensin hani ne bilim elimden geleni yaptım ama dalga geçtiniz. Her DH üyesi bunu yapıyor ve ben gerçekten üzülüyorum. Selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fsocean -- 18 Kasım 2015; 15:25:45 >

• Şimdi dinledim yaş kesin 12.
    Turbo bunu beyenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 18 Kasım 2015; 15:23:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • editlerim

ilk edit: video yu simage icine almak nedir

ikinci edit : cidden mok gibi sakin dinlemeyin yeminle sunu dinleyen turboyu daha cok sever insan bunu koymaya unutanir hic mi dinlemedin kayit aldiktan sonra bu arada ben 13 yasinda diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberwar -- 18 Kasım 2015; 15:41:13 >
  • Rez

Edit; Dinlerken utandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakıltaşı__1 -- 18 Kasım 2015; 15:19:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakıltaşı__1

Rez

Edit; Dinlerken utandım

Bunları dinleyince' arıyacaksın elbet mânâ
    Moonwalk yaparak çıkartcam vuracam masaya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peczwol -- 18 Kasım 2015; 15:20:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peczwol

Bunları dinleyince' arıyacaksın elbet mânâ
    Moonwalk yaparak çıkartcam vuracam masaya..

Alıntıları Göster
    TUPAC ŞARKISI GELECEK BURAYA

• Ses telleri lens mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedrumFurror

Ses telleri lens mi?

Kızlar çok beğenir :)
  • turbo er ve 2015 üyesi sana diss atmış ne diyceksin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n.erce -- 18 Kasım 2015; 15:23:20 >
  • Böyle gereksiz troller banlanmalı

İyiki troll değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-537954BC6

Bu mesaj silindi.
    Öncelikle konuya açıklık getireyim bu diss sebebi' turbolinea'nın yaptığı kötü alışkanlıklar ve parasızlık isyanı. Senin yatacak bir yerin var ve açacak bir bilgisayarın neden hâlâ gelip bunları yapıyorsun? Eczacının yanında kalfa olduğunuda herkes biliyor..

Şimdi gelelim esas konuya, evde aldım kaydı' sırf DH eğlensin hani ne bilim elimden geleni yaptım ama dalga geçtiniz. Her DH üyesi bunu yapıyor ve ben gerçekten üzülüyorum. Ciddi söylüyorum ki size şuan hevesimi bile kırdınız gerçekten teşekkür ederim. Selametle.
  • Rez

Cızzzz sesi lens mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 18 Kasım 2015; 15:29:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noise34

Şimdi gelelim esas konuya, evde aldım kaydı' sırf DH eğlensin hani ne bilim elimden geleni yaptım ama dalga geçtiniz. Her DH üyesi bunu yapıyor ve ben gerçekten üzülüyorum. Ciddi söylüyorum ki size şuan hevesimi bile kırdınız gerçekten teşekkür ederim. Selametle.

vokaller çok kötü patlamış :D ama beğendim hoşuma gitti gülmekten ölüyorum şuan hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noise34

Dur daha turbo gelecek bozma moralini, şenlenir buralar

• quote:

Orijinalden alıntı: Fsocean

Alıntıları Göster
    şarkıya on saniye dayanabildim. hemen durdurdum. sonra da alttaki sözleri görünce dayanamadım bastım eksiyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

şarkıya on saniye dayanabildim. hemen durdurdum. sonra da alttaki sözleri görünce dayanamadım bastım eksiyi.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    20 saniye dinledim pişmanım
  • quote:

Alıntıları Göster
    turbodan cevap bekliyoruz
  • Ad:Serhat
    Soyad:Polat
    Yer:DH Underground
    Konu:Sidik Yarışı
    Polis:Admin
    Seyirci:DH Halkı
    Ödül:Kazananın Mötü Kalkacak

Gençler adminler basmadan burayı terkedin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son sacma birseyi ajdar sayesinde dinlemistim. Sesini yukseltim alcaltarak ne yapmaya calistin anlamadim 20-30 saniye yetti.
    Ciddiyim rezillik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.