Bildirim
Nokia 6220C - Samsung 5603 preston - Asus P552w glide
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hazır konu açılmışken soraym bu asus P552w glide nasıl? Kullananlar yorum yaparlarsa daha iyi olur.Şimdiden teşekkürler. -
preston daha kullanışlı ve karizmatik -
Prestonda Wi-Fi var mı ? -
3g+wlan bulundurduğundan asus p552 derim ama wm a alışkın değilsen senini için iyi olmayabilir
bütçe belirtsen daha çok yardımcı oluruz ama bütçe arasında n82 yi tavsiye ederim 6220c +deki kamera +wlan 3.5mm 3d çipine sahiptir -
asus güzel cihaz fakat wm işletim sistemli bir cihaz eger sadece telofon özelliklerini agır olarak kullanacaksan seni yorabilir sonuçta uzun süre kullanıcam diyorsun.ben preston kullanıyorum kullanıcıyı yormayan hızlı keyifli bir arayüzü var tavsiye ederim şiddetle.. -
preston o kadar iyi bir telefon değil q klavya önemli bir eksi perston yerine 5530 olabilir -
evet 5530 da olabilir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung türkiye garantili ne demek
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- spot telefon ne demek
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- telefon önerileri 2024
- telegramda video izleme
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- device health services nedir
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X