Şimdi Ara

Nokta atışı yaptım yardım lazım bi el atında itelim arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim için öncelikli olan özellikler
    1) yol tutuş
    2) abs
    3) az yaksın
    4) bagaj hacmi sınıfındakilere göre geniş olsun
    5) ikinci eli iyi olsun(şehre göre tutulan araçlarda değişiklik olabiliyor ben aydın da oturuyorum)
    6) yokuşta tıkanmasın
    7) b segmenti , 2004 ve üstü olup 60.000 kilometreyi geçmemiş fiyat aralığıda 15.000 tl - 20.000 tl olsun.

aranan özellikler fazla olunca fiyat aralığını biraz fazla tuttum

Araç alırken fiyat açısından en avantajlı aylar hangi aylardır?

ben kendimce forumdaki yorumları takip edip fiesta tdci 1.4 e ulaştım işi bilenler olarak ne dersiniz.

• Başlık sakat
  • fiesta
  • 2. elde en iyi zaman kış zamanlarıdır. pek 2. el satılmadığı için fiyatlar aşşağı düşer yazınsa talep olduğu için fiyatlar artar. 0 araçlarda da genelde kasım aralık gibi kampanya yaparlar kotalarını doldurmak için.
    bence b segmentindeki fiesta corsa polo jazz colt getz artık jengidi temiz geliyosa ona bakın ama benim beğendiğim ara. corsa ne kadar donanımsızda olsa ( araçta yol bilgisayarı ve arka cam elektiriği yok )
  • bagaj istiyorsan ve B sınıfı diyorsan Linea'ya bakabilirsin...
  • 2000 honda civic 150000 km de 12 ye veriyor yukardaki ihtiyaçlara yetecek mantıklı bı tercıhmıdır?
  • Corsa olabilir.
    Fiesta olabilir.

Civic'e gelince hepsini karşılayamaya bilir ama bu bana yeter derseniz siz bilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • b sınıfı denince akla colt,city,jazz,clio,polo,fusion,fiesta vs vs..ben yaklaşık bir aydır internetin altını üstüne getirdim ve hb alırsam colt da kararlıyım.ilkinci el umrumda değil..en az 5 sene binerim..sedan için de city,cordoba veya -c sınıfı sayılsa da- astralara bakıyorum..aracın karoserinin içime sinmesi çok önemli benim için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.