Bildirim
Nolur bi yardımcı olun bu hoparlörleri eve yapıcam
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sarı olan mı istiyorsun kevlar koni bunlar internette bolca bulunabilir. Ankarada hal tarafından yenimahalleye girdikten sonra demetevlere yakın yerde birçok setçi var onlarda vardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tasarımı illa öyle bir şey olsun dersen zor olur tabi.
Tavsiyem, jbl, pioneer, philips, sony, kenwood gibi firmalara bakmandır.
60-100 tl arası güzel hoparlörler bulabilirsin.
Ama arabada aldığın loud etkisini evde alamazsın.
Bu firmaların sattığı hoparlörlerin yanında genelde kabim ölçülerinin de olduğu kitapçık gelir, oradaki ölçülerde bir kabin yapar tatminkar bir deneyim elde edebilirsin.
Zamanında az para saçmadım şu kabi yapımı muhabbetine.
Osawa'nın bile yaptığı kabin daha iyi sonuç veriyordu benim yaptığım kabinlerden.
O yüzden sakın bu işe bulaşma derim. O hacim litre hesaplarını yapman için bu işin ilmini bilmen gerekir. -
Benim için marka pek önemli değil dayanıklı olsun yeter ortasında o parlak sivri koni yerine siyah hoparlör kapağı olanda olur.Ortasında tweeter olanar kesinlikle olmaz! -
Güzelmiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BARIŞ55
Bu firmaların sattığı hoparlörlerin yanında genelde kabim ölçülerinin de olduğu kitapçık gelir, oradaki ölçülerde bir kabin yapar tatminkar bir deneyim elde edebilirsin.
Osawa'nın bile yaptığı kabin daha iyi sonuç veriyordu benim yaptığım kabinlerden.
O yüzden sakın bu işe bulaşma derim. O hacim litre hesaplarını yapman için bu işin ilmini bilmen gerekir.
aslında bende kabin yapmayı planlıyorum.benim için en sıkıntılı konu ahşap kısmı yapmak tabiki.
ama adam gibi bi hoparlörde bulunmuyor.bu yüzden deneme amaçlı oto hoparlör kullanmayı düşünmüştüm.
marka diyebileceğimiz normal bir hoparlöre pek rastlamıyorum.ucuza kaçıncada hassasiyet düşecek.
kendi yaptığımız gibi olmaz ama, hiç uğraşmadan hazır mı alsak?
fiyat/performans diyebileceğimiz bir kabin(hoparlör) markası varmı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: stresstest
quote:
Orijinalden alıntı: BARIŞ55
O yüzden sakın bu işe bulaşma derim. O hacim litre hesaplarını yapman için bu işin ilmini bilmen gerekir.
aslında bende kabin yapmayı planlıyorum.benim için en sıkıntılı konu ahşap kısmı yapmak tabiki.
ama adam gibi bi hoparlörde bulunmuyor.bu yüzden deneme amaçlı oto hoparlör kullanmayı düşünmüştüm.
marka diyebileceğimiz normal bir hoparlöre pek rastlamıyorum.ucuza kaçıncada hassasiyet düşecek.
kendi yaptığımız gibi olmaz ama, hiç uğraşmadan hazır mı alsak?
fiyat/performans diyebileceğimiz bir kabin(hoparlör) markası varmı?
BU işe çok para dökenlerden biriyim ben de. İnan bana değmiyor. Yapıyorsun ama piyasadaki hazır üretimler kadar olmuyor.
Sen bize bütçeni söyle ona göre yardımcı olalım.
-
90'lardan beri seslendirme işindeyim.. Ben de "hazır al" diyorum..
Yapıp yapıp çöpe attığım ahşap kabinin haddi hesabı yok.. Emek ziyanlığı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu işi hakkını vererek yapanlar elbette var. Ama çok fazla zaman ve emek isteyen bir iş. Öncelikle çektiğin emeğe değmesini istiyorsan kaliteli fullrange hoparlör alman lazım. Onu da Türkiye şartlarında zor bulursun. Yurtdışından alman gerekir. Sonra da tam doğru ölçülerde ve tam doğru malzemelerden tanıdık bir marangoza yaptırman lazım yoksa herkes uğraşmaz. Güm güm ses versin o bana yeter dersen çok daha az emekle yapılır tabi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X