Şimdi Ara

Note 2 Mi S4 mü beklemeliyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar note 2 mi almalıyım s4 mü bekliyim yoksa xperiz z mi alıyım kafam cok karıstı.

• htc one al
  • Neden Htc One almalıyım biraz açıklarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sierraleone

Neden Htc One almalıyım biraz açıklarmısın

htc nin son model aliminyum kasa modeli olduğu için olsa gerek ama htc one 4.7 inç..samsung note 2 den küçük ekranı..
  • Note 2 Alsam sonraki modellerden cok bisey kaybedermiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sierraleone

Note 2 Alsam sonraki modellerden cok bisey kaybedermiyim ?

öyle bariz bir fark yok ama insanoğlu işte bu kadar yeni modellere yakınken keşke onu alsaydım dememeniz için bence bekleyin derim..
  • s4 ü bekle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam s4 çıkacak sonra hemen note 3 çıkacak kesin en son öyle oldu s3 alanlar pişman oldu bence sabret note 3 al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangalip -- 4 Mart 2013; 15:03:16 >
  • 4g lte desteği olan birini al
  • Samsung alma. O parayı vericeksen Xperia Z
  • Xperia Z al bence. S4 ve One 'ın gelmesi uzun sürebilir.
  • Benimde İçimden Xperia Z geciyor ama full Hd olmasına rağmen pilin ömrü kısa telefonu cok kullanan biriyim
  • LG Optimus G Pro incelemesi mevcut forumda , orada pil hakkında olumlu yorumlar vardı galiba.
  • Evet izledim telefon hosumada gitti note 2 nin rakibi olarak ama türkiyeye gelmesi uzun sürecektir ben 1 hafta içinde telefonu alacağım note 2 mi xperia z mi alsam karar veremedim yardım
  • note 2 nin de pili su gibi akıp gidiyormuş.xperia z al.
  • S4ü bekle 14Mart gibi tanıtılacak gibi bir haber okumuştum.
  • S4 bekle bence.
  • Note 2 en güclü pillerden birine sahip akıp gitmesi imkansız. S4 ü bekleyin Note 3 cıksın bu sırada Htc One cıkacak hepsini test edip alın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 14 martta tanıtılacak ama türkiyeye 1 1,5 ay sonra gelecek note 3 4 5 ay sonra tanılır haftaya almam lazım telefonu zamanım olmadığı icin Sony xperia Z almaya karar verdim yorumlar için teşekkür ederim
  • yada nexus 4 alınabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.