elimde datron aero var. uzun bir süredir fan aşırı biçimde ötüyor, bilgisayar çok ısınıyor. ve son günlerde birden kapanmaya başladı, çok sık olmuyor ama direk kapanıyor bilgisayar.
Oyun falan kurdum, yeni Prince Of Persia örneğin, oyunu açıyorum 5dk sonra bilgisayar kapanıyor. Sizce sorun nedir, oyunlardan hiç performans alamıyorum ve fan sesi gerçekten rahatsız edici düzeyde. Isınma dediğim gibi çok
Arkadaşım senin sorununa benzer bir sorun da ben yaşıyorum.Hani masaüstü bilgisayarın güç kablosunu çektiğinizde sistem aniden kapanır ya işte dizüstün aynen öyle kapanıyor değil mi?cevap evet ise; Sisteminiz çok ısınıyor demektir. speed fan ve mobmeter programlarıyla sistemdeki sıcaklığı ölçün. Hard disk ve işlemcinin ısı değerleri nedir?Benim hard disk şu anda 48 , işlemcim 84 derece ve işlemciden kırmızı uyarı alıyorum.
fanı temizlemeniz gerekir sanırım soğutucusunun kanalları toz dolmuş arka kapağı açıp temizleyebilirsiniz büyük kapak.yada servise götürüp temizletebilirsiniz
bu ısı olayı har laptopta olmuyor.. bende acer var.. yazın 95 dereceye çıkıyordu dell bir laptopta aynı dönemde denedim 60 derece.. kimi laptoplarda üretim hatası var..