Şimdi Ara

Numara Taşıma Hakkında..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türk Telekom'un amatörlüğünden kurtulmak için Turkcell'e geçmek istiyorum.

Bu noktada numara taşıma işlemlerinde elzem düzeyde dikkat etmem hususlar nelerdir..?

Misal; kimlik fotokopisinin üzerine 'sadece numara taşıma işlemi içindir' mi yazsam?

Ayrıca taşıma maksimum kaç günde gerçekleşmektedir? O günler zarfında yeni hattım takılı olup 4 gün iletişimsiz mi kalıyorum, nasıl olmaktadır..?

Cevaplayan herkese teşekkür ederim.

• Kimlik fotokopisi internet ortamın da çekildiği için (Tablet ile çekiyorlar) o yüzden öyle bir şey yapamazsınız

2-3 gün sürer numara taşıma işlemi, yeni hattın açılana kadar mevcut hattın dan iletişime devam edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 18 Aralık 2020; 0:1:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet ile çektiğinde otomatik sistem yazıyor .

kimlik fotokopini birde taşımayı yapan personel çekiyor 3 gün içinde tamamlanır sorun olmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Tablet ile çektiğinde otomatik sistem yazıyor .

kimlik fotokopini birde taşımayı yapan personel çekiyor 3 gün içinde tamamlanır sorun olmazsa

Peki personel neden ayriyeten çekiyor?

Madem personel de çekiyorsa o zaman mezkur cümleyi yazmam gerekir mi..? Belki kişisel telefonuyla çekiyorsa gibi düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

Peki personel neden ayriyeten çekiyor?

Madem personel de çekiyorsa o zaman mezkur cümleyi yazmam gerekir mi..? Belki kişisel telefonuyla çekiyorsa gibi düşündüm.

Alıntıları Göster

Kimlik fotokopinin resmini çekmiyor. Kimliğin resmini çekiyor. Hiç bi yere bişey yazamazsın yani.

• Akustik34 kullanıcısına yanıt

Personel herhangi bir sıkıntı olmasın diye yata kota için çekiyor olabilir.

Yaptıkları işlemleri not alıyorlar.

Kimliğin fotoğrafını çekiyor

• Böyle bir dönemde evden çıkmadan, sadece telefon ve internet üzerinden hat taşıma işlemini yapabilir miyim?

Pttcell var ve Vodafone'a geçmek istiyorum. Bu işlem dediğim şekilde, evden gerçekleşir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tuykil T kullanıcısına yanıt

Faturasız için ise paketini seçersin, sim kartını bayi den teslim alabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.