İyi günler.. Türk Telekom'un amatörlüğünden kurtulmak için Turkcell'e geçmek istiyorum. Bu noktada numara taşıma işlemlerinde elzem düzeyde dikkat etmem hususlar nelerdir..? Misal; kimlik fotokopisinin üzerine 'sadece numara taşıma işlemi içindir' mi yazsam? Ayrıca taşıma maksimum kaç günde gerçekleşmektedir? O günler zarfında yeni hattım takılı olup 4 gün iletişimsiz mi kalıyorum, nasıl olmaktadır..? Cevaplayan herkese teşekkür ederim. |
Numara Taşıma Hakkında..?
-
-
Kimlik fotokopisi internet ortamın da çekildiği için (Tablet ile çekiyorlar) o yüzden öyle bir şey yapamazsınız
2-3 gün sürer numara taşıma işlemi, yeni hattın açılana kadar mevcut hattın dan iletişime devam edebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 18 Aralık 2020; 0:1:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tablet ile çektiğinde otomatik sistem yazıyor .
kimlik fotokopini birde taşımayı yapan personel çekiyor 3 gün içinde tamamlanır sorun olmazsa
-
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Tablet ile çektiğinde otomatik sistem yazıyor .
kimlik fotokopini birde taşımayı yapan personel çekiyor 3 gün içinde tamamlanır sorun olmazsa
Peki personel neden ayriyeten çekiyor?
Madem personel de çekiyorsa o zaman mezkur cümleyi yazmam gerekir mi..? Belki kişisel telefonuyla çekiyorsa gibi düşündüm.
quote:
Orijinalden alıntı: Akustik34Peki personel neden ayriyeten çekiyor?
Madem personel de çekiyorsa o zaman mezkur cümleyi yazmam gerekir mi..? Belki kişisel telefonuyla çekiyorsa gibi düşündüm.
Alıntıları GösterKimlik fotokopinin resmini çekmiyor. Kimliğin resmini çekiyor. Hiç bi yere bişey yazamazsın yani.
-
Personel herhangi bir sıkıntı olmasın diye yata kota için çekiyor olabilir.
Yaptıkları işlemleri not alıyorlar.
Kimliğin fotoğrafını çekiyor
Böyle bir dönemde evden çıkmadan, sadece telefon ve internet üzerinden hat taşıma işlemini yapabilir miyim?
Pttcell var ve Vodafone'a geçmek istiyorum. Bu işlem dediğim şekilde, evden gerçekleşir mi?
-
Faturasız için ise paketini seçersin, sim kartını bayi den teslim alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X