Hocam bunun 5080i yok şuanlık.Bu model en yüksek 5070ti olarak gelecek. 5070ti ve alt modeller için rog strix. 5080 ve 5090 rog astral olarak geliyor şu anlık öyle.Daha sonradan 5080 içinde rog strix gelir mi belli değil astralin satışına göre düşünebilirler ki bana soracak olursanız gelmeyecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (154. sayfa)
-
-
Aynı şekilde bende lansman günü alabilirsem 5090 alamazsam 2. El 4090 ile yola devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lansman gününde mağazaya gidenlere direk lansman fiyatından satış olur mu sizce?
-
Sınırlı adet Nvidia lansman fiyatından bazı modelleri satıyorlar.O günde şanslı olanlar alacaklar.
-
Super acaba gıdenlere bir öncelik oluyor mu, cunku ona gore ya pc basında tabler açık beklicem ya da magaza onunde, bi sormak lazım
-
PC başında beklemenizi öneririm hocam.Mağazalar eş,dost tanıdığa öncelik vermekten normal müşteriye hiç vermiyorlar diyebiliriz.
Hocam zaten karışıklık konuşmamızda ondan dolayı olmuş, ben ROG strix yok diye biliyordum derken, 5080 ve 5090 alacağım için öyle yazmıştım. 5070-5070ti almak zaten planımda hiç olmadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şunu netleştirir misiniz ? Lansman günü 5080 modelleri için 30 Ocak mı ? Yani 30 ocakta satın alabilecek miyiz ? Ona göre hazır olacağım. Yoksa 29 u 30 bağlayan gece mi alacağız ?
Hocam 30 ocakta lansman var isteyen 29unu 30una bağlayan gece 00.01 de satışa açar isteyen gün içini bekler biraz firmaların keyfine kalmış.Online satışlarda gece satışa çıkma durumu olabilir yada sabah 9 civarında da olabilir.Günü belli ama saat kısmı keyiflerine göre.Hepsi birbirine bakıp ona göre fiyat belirlemek isteyecektir.İlk fiyatlandırmayı vatan yapabilir çünkü onlar diğerlerine bakmadan zaten yüksek fiyat verdikleri için direk listeleyebilir.
Trde maalesef şöyle bir durum var örneğin 120k ya sattığında kar ediyorsun ama gidip diğer firmaların fiyatlarını daha yüksek görünce demekki ben ucuza satıyorum diye fiyat güncelleme hastalığı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperMetin -- 18 Ocak 2025; 16:7:52 >
Bilgi için teşekkür ederim. Ben kısmetse 5080 i Hepsiburadadan almak istiyorum. Umarım orada aynı gün satışa çıkar. Vade farksız 9 taksit imkanım var.
Diğer arkadaşın dediği gibi evinde şansın daha yüksek.Muhakkak ne çakallıklar dönecektir orada.
-
Vay, Nova hala aynı yerde demek ki. Ben de 2008'de oraya birkaç kere gitmiştim. GTX 260, C2Q Q9550, P45 Mobo, 1066 MHz Ram falan almıştım. Test amaçlı birkaç ekran kartı daha aldığımı hatırlıyorum. Sahibi işine odaklı, sakin bir adamdı.
Ankara'da, Gigatek (Güneş Bey) ve Eternal / Sanalmarketim de iyidi. Gigatek birkaç yıl içinde kapanmıştı. Eternal ise Antalya'ya taşındı. Online satışı devam ediyordu.
PC olayını bıraksam da, eski firmaların devam ettiğini görmek güzel. İnventus ve Eksen de umarım devam eder.
Edit: Eksen ve Sanalm pek devam etmiyor gibi. Yine de siteleri duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Ocak 2025; 17:23:23 >
Herkese yok mu?
NVIDIA'nın yeni amiral gemisi ekran kartı RTX 5090, DLSS'siz Cyberpunk 2077 testine sokuldu.
📌 Yapılan testte Cyberpunk 2077, 4K çözünürlükte ve maksimum ayarlarda çalıştırıldı ve ışın izleme seçenekleri açık, DLSS devre dışıyken RTX 5090'ın 30 FPS bile vermekte zorlandığı gözler önüne serildi.
📌 YouTuber PC Centric'in yaptığı testlerde DLSS 4 ve MFG (Multi Frame Generation) aktif hâle getirildiğinde RTX 5090, Cyberpunk 2077 4K’da 290 FPS performans verebiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ah nerelere gittin.. sanalmarketim den yine ankarada iken Antec 1200 almıştım. O zamanlar devasa bir kasaydı sonra onu Project SuSeSi ne çevirdik suat abi ile.. şimdi varsa yoksa incehesap gaming gecesi cart curt, tekellik yoktu eskiden. Ankaradaki firebal bilgisayarı hatırlarmısınız ? 😊
Sayfa sayısına bakınca, konuya derinlemesine bilgi öğrenirim herhalde algısıyla giriyorsun, ama marka model fanatikliği bağımlılığı dışında pek öznel bilgi bulamıyorsun. Klasik varolan ezber bilgiler kopyala yapıştır yapılmış.
Şu anda 5070ti dışında bir mantık göremiyorum. Amacı psikolojik tatmin olmak olanlar konu dışı tabi. Onlar için 200 bin liralık kart bile tatmin olmalarına yeterli olmayabilir.
-
29unu 30una bağlayan gece vatan bilgisayarlar açık olacak ve sıradaki ilk 25 kişiye 5090 ilk 50 kişiye 5080 satışı olacak şimdiden kamp sandalyesi atanlar var kuyruğa
5080 almak ilk etapta kumar gibi gibişey inceleme yasakları aynı gün bitiyor :D
gerçi stoklar bitsinde biran önce 5080 24gb modeli gelsin 2-3ay içinde :D
-
2-3 ay içinde mi :)))) hocam önce geleceği kesinleşsin gelmezse şaşırmayın.Gelirsede minimum 1 yıl sonra.5080 Super 16gb gelirse hiç şaşırmayın 100 dolar daha ucuza :)))
Sipariş verirsin kutusunu açmaz sın testler yayınlanınca 15 gün iade hakkın var beğenmez sen iade edersin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X