NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (367. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Sadece bazı oyunlarda overclocklu 5080 ile normal 4090 aynı performansta. Onun dışında 4090 önde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pcie biostan 4.0 yapınca sorun çözülüyor mu?
-
160bin tek çekim 2 taksitte fark alıyor
www.gamegaraj.com
MSI RTX 5090 32G GAMING TRIO OC 32GB GDRR7 512B DX12 - Game Garajhttps://www.gamegaraj.com/urun/msi-rtx-5090-32g-gaming-trio-oc/ -
4500 dolar
alma imkanım var ama çok büyük kazık yemek diye düşündüğüm için pass geçiyorum
-
120'ye suprim bekliyoruz, adamlar 160'a trio satıyor
-
-
-
Hocam soru işaretine basınca açılan pencerede start render test deyin geri 5.0'a çıkacaktır @'in sol tarafı kartın desteklediği PCIe sürümünü, sağ tarafı kartın o an çalıştığı modu gösterir. Yük olmadığında da düşmesi normaldir. Yük binince geri yükselir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 7 Şubat 2025; 0:26:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
GPU +485Mhz
MEMORY +2000Mhz
Voltage 0
FAN AUTO
aşağıda sıcaklık grafiğini de koyuyorum.
Ortalama 64 Derece OC'lu hali.
Standart halde grafik skoru 32-33k civarı alıyor. O zaman ki ortalama sıcaklık değeri 59 derece
Değerler nasıl ama bilmiyorum. Genel karşılaştırma olarak iyimi kötü mü bilemem. Ortalama diyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 7 Şubat 2025; 0:26:19 >
-
Benimde imkanım var core hızı düşük modeli 160 dan iteliyorlar 1-2 ay beklerim olması gereken fiyattan alırım. 40bin iteliyorlar bu kartda çok rahat. Tam keriz silkeleme yapmışlar
hocam şu testleri bide oyunlarda yapsanız çok güzel olcak :)
-
-
Evet'e basın DirectX yüklesin; yükleme tamamlanınca tekrar deneyin.
-
hocam windows güncellemelerini yaptınız mı onlarıda yapmanız gerekiyor
-
Suan yukluyor hocam. Bir de format atmadan once pc acilinca misal bir program aciyordum 20 saniyeye pc kitleniyor donuyor ve resetliyordu kendini. Power kablosuna ve kartin anakarta olan temasina baktim hicbir sorun yoktu goruntude ilk defa boyle bir problemle karsilasiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alan Wake, Silent Hill, Cyberpunk da daha 60 dereceyi görmedi kart. Ortalama 53-58 derecelerde geziniyor.
sadece oynarken çektiğim değeri koyabilirim. anlık ama daha 60 dereceyi görmedim bu yukarıda saydığım oyunlarda.
kötü resimler için kusura bakma. anlık olarak çektim. Ortalama değerler de ama bu civarda.
cyberpunk
Silent Hill 2
-
Kart tam oc'luk fakat fps farklarınıda yansıtabilirsen herkes için güzel bi rehber olabilir diye düşünüyorum biraz uğraştırır seni ama çok yararlı olur.Stock fps'ler ve oc'li fpslerde fark ne kadar oluyor acaba
-
Hocam testi baslatinca 4.0 oluyor evet. Kapatinca 1.1 e donuyor. Ama 1.1 deyken pc felaket kasiyor masaustunde yada program acarken. Acaba bilmedigim yapmayi unuttugun bir sey mi var?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X