< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 11 Ocak 2024; 23:45:51 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 11 Ocak 2024; 23:45:51 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni müşteri olmak için görüntülü görüşme ile iletişime geçtim, adamlar beni kabul etmedi, müşterimiz olamazsınız diye mesaj attılar :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 10 Ocak 2024; 14:30:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni müşteri olmak için görüntülü görüşme ile iletişime geçtim, adamlar beni kabul etmedi, müşterimiz olamazsınız diye mesaj attılar :) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şikâyetiniz başarıyla iletildi |
Adamlar ellerinin tersiyle itiyorlar yeni müşteriyi :) Ne garip… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
pm gönderildi |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hocam adam kredi istememiş ki parasını kendi yatıracağı hesap açtırmak istemiş, bunu da normalleştirmemek gerekiyor. :) |
Benim hesap açtırma sebebim mevduat faizinin diğer bankalardan yüksek olmasıydı. Yani vadeli mevduat hesabı açtıracaktım. Benim gecikmeli hiçbir kredim yok, kredi kartımıda 2007 de bir kere geç yatırmıştım onun dışında hiçbir sıkıntım yok. |