Şimdi Ara

ODTÜ bilgisayar vs itü bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasşlar yksde 744 yaptım odtü bilgisayar ve itü arasında kaldım araştırdığım kadarıyla odtü bi tık daha iyi itüye göre ama itünün ilk 1000 bursları da acayip iyi sizce itü yazsam pişman olur muyum veya bu okulların arasında çok da fark yok mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence düşünmeden ODTÜ yazın. Her iki okul da çok iyi ama ODTÜ'nin ismi İTÜ'den bir tık daha iyi.

Şöyle örnek vereyim. İTÜ Bilgisayar 100 üzerinden 95 ise ODTÜ 97. Boğaziçi ise 100. Hepsi çok iyi ama en iyi olanı seçmek lazım.

Eğer İstanbul'da oturuyorsanız İTÜ olabilir, ama iki şehirde de oturmuyorsanız ve yurtta kalacaksanız ODTÜ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevertia -- 16 Ağustos 2021; 19:41:25 >
  • Maddi sıkıntılar yoksa ODTÜ varsa İTÜ derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dholucusu37 -- 16 Ağustos 2021; 23:15:21 >
  • thevertia T kullanıcısına yanıt

hocam bu kadar az kalite farkı varsa parası için itü seçmek daha mantıklı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimSR -- 17 Ağustos 2021; 0:4:33 >
  • İTÜ yatırım yapmaya karar verdi. Normalde hiç rekabet içinde bile değildi. Rahat takılıp kimseyi takmıyordu. Ben şu an sınavda 1. olsam bile İTÜ CS yazardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SelimSR S kullanıcısına yanıt

Farkın ne kadar az ne kadar çok olduğu tartışılır.

Her ikisi de oldukça iyi üniversiteler elbette.

Ama ODTÜ her alanda bir tık daha iyi gibi. Bu yüzden ODTÜ ilk 1000 ile İTÜ ilk 2400 ile almış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.