Şimdi Ara

ODTÜ EKONOMİ Mİ İTÜ EKONOMİ Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İtü yeni sayılır istanbulda olmasından kaynaklı itü derdim ama odtüde köklü bir üniversite zor seçim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ODTÜ
  • hocam netleriniz ne durumda acaba
  • 93 tyt 38edb 20 mat 90 obp hocam

• İTÜ güzel okul. Maçka'nın yeri güzel. Ancak İTÜ'de Ekonomi okuyan birisi olarak ODTÜ derim.

ODTÜ'yü görmedim. Tercih senemde sıralamam tutuyordu (2016 yılı-5400). Bu yaz görmeye gideceğim ve imkanım olursa geçiş yapacağım. Sınava da girdim. Puanım tutarsa tercih ile de ODTÜ ya da Boğaziçi Üniversitesine geçebilirim.

Bu konuda ihtiyacı olan herkese yardımcı olmayı isterim. Mesaj kutuma bakıyor olacağım.
  • Sultans of Swing kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bilkent iktisat istiyordum da sanırım gelmeyecek odtü işletme düşünüyorum ama sıralaması baya düştü. Sonuçta odtü diyen de var mantıksız bulan da. Sizce odtü işletme mezunu ne yapar yurt içi veya dışı iş imkanı ve maaş olarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odtü havacılık gelir mi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tytfizik

Hocam ben de bilkent iktisat istiyordum da sanırım gelmeyecek odtü işletme düşünüyorum ama sıralaması baya düştü. Sonuçta odtü diyen de var mantıksız bulan da. Sizce odtü işletme mezunu ne yapar yurt içi veya dışı iş imkanı ve maaş olarak.
    Sıralamaya takılmayın. Araştırıp yazarsan sıkıntı olmaz. Ne okullar var 100 binlerde kalmış ama alayından daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sultans of Swing kullanıcısına yanıt
    Hocam Boğaziçine geçiş ne kadar kolay? Nasıl bir yol izleniyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: LockdownKawhi

Hocam Boğaziçine geçiş ne kadar kolay? Nasıl bir yol izleniyor?
    odtü boğaziçi gibi okullar yatay geçişte %90 üniversite puanına bakıyor %10 okul ortalamasına. yani öyle 50k olup ilk sene 4 ortalama yapıp boğaziçi geçme gibi bir durum yok...
  • tamam

• okul tercihini puana göre yapanlar var ya.. demiyorum bi şey size.

odtu odtu odtu odtu..

itu çok güzel bi okul ona lafım yok.. kampüsü, yeri falan da çok güzel. ikisi de alman ekoluyle kurulmuş okullar.. ama birincisi odtu bu ekolün en harika zamanlarında kuruldu. ikinci dünya savaşı sonrası alman ekoluyle kurulmuş ve bunun ülkedeki nadir temsilcisi olan bi okulla hiçbir yer kiyaslanmamali, boun hariç. her şey puan değil biraz geniş bakın olaya. biz 12 sene boyunca kişisel gelişim adına hiçbir bok öğrenmedik. bize bunu verecek yerler üniversiteler. bunları yüksek lise benzeri anadolu üniversitelerinde almak mümkün değil herkesin malumu.. ama bunu böyle bi alman ekoluyle kurulan bi okulda almanın ne müthiş bi şey olduğunu düşünün. ve odtu öğrencilerinin eylemlerine, dik duruşları daha çok şahit oluyoruz. buna politik olarak bakmayın. her görüşte insan odtu de özgürce eylem de yapıyor, fikrini dile de getiriyor. cok daha sosyal bi okul olduğunu bilmek için çok fazla bi şeye gerek yok. gündeme en çok gelen okuldur açık ara ödtü.. ve bunu içindeki öğrencilerin ozgiveni, ufku ve vizyonuyla yapıyor. onlara bunu katan liseler olamayacağına göre.. cevap çok açık.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcehanD

okul tercihini puana göre yapanlar var ya.. demiyorum bi şey size.

odtu odtu odtu odtu..

itu çok güzel bi okul ona lafım yok.. kampüsü, yeri falan da çok güzel. ikisi de alman ekoluyle kurulmuş okullar.. ama birincisi odtu bu ekolün en harika zamanlarında kuruldu. ikinci dünya savaşı sonrası alman ekoluyle kurulmuş ve bunun ülkedeki nadir temsilcisi olan bi okulla hiçbir yer kiyaslanmamali, boun hariç. her şey puan değil biraz geniş bakın olaya. biz 12 sene boyunca kişisel gelişim adına hiçbir bok öğrenmedik. bize bunu verecek yerler üniversiteler. bunları yüksek lise benzeri anadolu üniversitelerinde almak mümkün değil herkesin malumu.. ama bunu böyle bi alman ekoluyle kurulan bi okulda almanın ne müthiş bi şey olduğunu düşünün. ve odtu öğrencilerinin eylemlerine, dik duruşları daha çok şahit oluyoruz. buna politik olarak bakmayın. her görüşte insan odtu de özgürce eylem de yapıyor, fikrini dile de getiriyor. cok daha sosyal bi okul olduğunu bilmek için çok fazla bi şeye gerek yok. gündeme en çok gelen okuldur açık ara ödtü.. ve bunu içindeki öğrencilerin ozgiveni, ufku ve vizyonuyla yapıyor. onlara bunu katan liseler olamayacağına göre.. cevap çok açık.
    yanlış biliyorsun, itü alman ekolüyle kurulan tek okuldur. (türk-alman üni. var birde). odtü-boğaziçi-bilkent-sabancı-koç amerikan ekolü ve amerikan sisteminin birer parçalarıdır, abd nin büyük şirketlerinin türkiye ofisleri sadece bu 5 okuldan mezun olanları alır itü mezunlarını almaz. örneğin mckinsey gibi....

hatta boğaziçi amerikan okulu olan robert collage in devamıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea_guru -- 5 Temmuz 2018; 16:13:3 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.