Şimdi Ara

ODTÜ Sosyoloji mi Galatasaray Felsefe mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • panpişlerim ne dersiniz? galatasaray'daki 2 yıllık hazırlık bana çok uzun görünüyor. sosyoloji de felsefe de okumak istediğim bölümler ama sosyoloji sanki daha ağır basıyor. ama bir yandan da istanbul'da yaşıyorum, istanbul'da kalmak istiyorum. düzen değiştirmek çekici gelmiyor. ne yapmam lazım ki acep

• Ben hayır diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

Ben hayır diyorum.

SAĞOL KARDEŞİM YORUMUN İÇİN
  • İkiside birbirinden kaliteli üniversite.
    Şöyle düşünmeni öneririm.Eğer maddi durumun dışarda okuman için engel değil ise hangi bölümü istediğine öncelik ver.
    Ki bana sorarsa odtü sosyolojiyi seçerdim.
  • kesinlikle odtü sosyoloji, gsü'de okuduğuna değmez, hocaları çok sorunlu diye duydum.
  • ODTÜ iyidir ya türkiyede üniversite denince akla gelen köklü kuruluş..
  • madem sosyoloji ağır basıyor, daha önce görmedinse bi odtünün kampüsü gör derim, düzen değiştirmek çekici gelmeye başlayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Psikoloji Gelir Mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GS'de hazırlık 2 değil 1 yıldır arkadaşlar. Bu iş değişeli 2 yıl oluyor...
  • hocam bundan emin misin, ben bakindim bu tarz bi sey goremedim.
  • GS'de okuyorum, bu sene hazırlığı bitirdim hocam, kısacası evet biliyorum, gayet de eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 15 Temmuz 2011; 11:29:10 >
  • ahah tamam abim. Okudugum yerlerde fransiz cikislilara bile 1 yil hazirligi zorunlu tuttugunu filan yaziyordu. Demek ki degismis o is.
  • Dediğim gibi 2 yıl önceydi sanırım, ne bu böyle 6 yıl tıp mı okuyoruz () eleştirileri üzerine o iş kaldırıldı, bu 1 yıllık hazırlıktaki ders sayısı, yoğunluğu falan arttırıldı, sorun yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 15 Temmuz 2011; 11:32:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Dediğim gibi 2 yıl önceydi sanırım, ne bu böyle 6 yıl tıp mı okuyoruz () eleştirileri üzerine o iş kaldırıldı, bu 1 yıllık hazırlıktaki ders sayısı, yoğunluğu falan arttırıldı, sorun yok yani

anladım hocam. peki sen ne bölüm okuyorsun, eğitimden memnun musun? galatasaray'ı hocalar çok kıl cart curt diye çok eleştiriyorlar ama birinci ağızdan birinden hiç dinlemişliğim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebel Move

quote:

Dediğim gibi 2 yıl önceydi sanırım, ne bu böyle 6 yıl tıp mı okuyoruz () eleştirileri üzerine o iş kaldırıldı, bu 1 yıllık hazırlıktaki ders sayısı, yoğunluğu falan arttırıldı, sorun yok yani

anladım hocam. peki sen ne bölüm okuyorsun, eğitimden memnun musun? galatasaray'ı hocalar çok kıl cart curt diye çok eleştiriyorlar ama birinci ağızdan birinden hiç dinlemişliğim yok.

Benim bölümüm hukuk. Bu sene hazırlıkta olduğum için eğitimle ilgili bir yorum yapmam henüz pek doğru olmaz ama fransızca eğitimi başarılıydı en azından Hocalarla ilgili de, yine hazırlık olduğumdan, söyleyebileceğim çok bir şey yok aslında Bu sene yarım dönem 2 saatlik bir hukuk dersimiz olduğundan sadece bir hukuk hocası tanıyorum, hazırlıklara giren fransızca hocalarıysa gayet iyi insanlardı, ama dediğim gibi bölümlere giren öğretim görevlisi bazında pek bir fikrim yok, ama şimdi böyle şeylere takılmamak lazım, sen aldığın eğitime bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 15 Temmuz 2011; 12:12:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rebel Move

quote:

Benim bölümüm hukuk. Bu sene hazırlıkta olduğum için eğitimle ilgili bir yorum yapmam henüz pek doğru olmaz ama fransızca eğitimi başarılıydı en azından Hocalarla ilgili de, yine hazırlık olduğumdan, söyleyebileceğim çok bir şey yok aslında Bu sene yarım dönem 2 saatlik bir hukuk dersimiz olduğundan sadece bir hukuk hocası tanıyorum, hazırlıklara giren fransızca hocalarıysa gayet iyi insanlardı, ama dediğim gibi bölümlere giren öğretim görevlisi bazında pek bir fikrim yok, ama şimdi böyle şeylere takılmamak lazım, sen aldığın eğitime bak

sağolasın hocam bilgilendirdiğin için. hukuk da baya iyiymiş valla, allah tamamına erdirsin

• GS
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.