Şimdi Ara

OEM VİSTA İŞLETİM SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni bir vista oem işletim sistemi kuracağım,

işletim sistemi kurarken önce recorvy dvd si ilemi yoksa yeni oem işletim sistemi ile

format atıp kurulum yapmam gerekir.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox1965 -- 25 Nisan 2008; 16:47:56 >

• kardeşim slm ürün ne marka ve hangi model belirtirsen daha iyi olur ama farklı bir işletim sistemine geçeceksen elindeki diğer işletim sisitemi cd sini kullanman gerekli kolay gelsin...
  • hp notebook

işletim sistemim vista home olacak,
  • recovery dvdlerini oluşturduysan yeni kuracağın işletim sistemi cdsini takıp windowsunu kuaracaksın donanım sürücülerini yükleyeceksin dostum eğer memnun kalmaz yada sorun yaşarsanda elindeki recovery dvdleri ile geri dönebilrsin. herhangi bir sorun olcağını sanmıyorum ama hp nin sayfasından senin cihazının geçmek istediğin işletim sistemi için donanım sürücülerinin olduğundan emin ol önce.. kolay gelsin
  • bilgine teşekkürler...
    yeni işletim sistemini kurmamdaki sebep recovery dvd si ne virüs bulaşması
    önceki vista işletim sistemi dvd si ile önceki sisteme herhalde format atabilirim???
  • tabi sorun çıkmaz yada hp yetkili servisine başvur ellerinde kesin oluyor bir kopya verirler sana recovery dvdsi ama recovery dvd sine virüs bulaşmasını anlamış değilim neyse kolay gelsin takılır yada sorun yaşarsan yardımcı olmaya çalışırız yine..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.