Şimdi Ara

Okul bize ne kazandırıyo + öğretiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben şahsen sadece hocaların karşısında konusurken saygımdan olsa gerek ; çeketime ceki duzen verıp saygı durusuna gecmeyı + derse gec kalınca ozur dılemeyı .. + tapıyı tıklatmadan ıcerı gırmememız gerektıgını ogrendım

sızler neler kaptınz lıse hayatınızdan :d

okullara bAn

• nothing
  • Kardeş öncelikle bu senin mayana bağlı eğer içinde efendilik varsa okul çok şey öğretir

Akıllı düşünmeyi
    Pratik Zekanın gelişimini
    Bilgi Düzeyini
    v.s,v.s

Bir Körkütük cahille okumuş insan hiçbir zaman bir olamaz hatta konuştukları tartıştıkları konular bile farklıdır...

Ama bir insan doğuştan davar ise ona OXFORD bile bişey yapamaz....
  • Bir insan isterse 2 tane üniversite bitirsin isterse öğretim görevlisi,prof veya daha üst bir eğitimci olsun mayasında şerefsizlik varsa şerefsizdir. Eğitimin şerefsizlere kazandırdığı birşey yok. Sadece bazılarına kopleks kazandırıyor.
  • Başarısız olduğunda aslında işin hep daha kolay ve rahat bir yolunun olduğunu öğrendimTahmin edin nedir bu acaba
    Şaka bir yana,okul sana birşey öğretmez,sen okuldan birşeyler öğrenirsin.
  • haklsınz aslında...
  • ben dahil öğrenmek isteyenler fazlasıyla öğreniyorlar....

öğrenmek istemeyenlere ise hiçbirşey öğretemez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç okumamış biriyle muhabbet ettiğiniz zaman anlarsınız
  • Türkiyede kültür para etmiyor..

Bi öğretmen , bi doktor , bi mühendis avrupaya göre bedava çalışıyor..Almanya´da bi doktor ile bizdeki aynı branştaki doktorun aldığı paraları karşılaştırın ne demek istediğimi anlayacaksınız..

Adam köyden tarlasını satıp geliyo burda bi türkü cafe falan açıyo öğretmenden fazla kazanıyo.

Türkiyede eğitime duyarsızlığa

Devlete
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

Türkiyede kültür para etmiyor..

Bi öğretmen , bi doktor , bi mühendis avrupaya göre bedava çalışıyor..Almanya´da bi doktor ile bizdeki aynı branştaki doktorun aldığı paraları karşılaştırın ne demek istediğimi anlayacaksınız..

Adam köyden tarlasını satıp geliyo burda bi türkü cafe falan açıyo öğretmenden fazla kazanıyo.

Devlete

bizim doktor az para alıyor olabilir. ama ona paralel türkiyede fiyatlar da ucuz.
    tamam arada farklar vardır. ama doktorların durumu kötü değil.

• Hiç okula gitmeyen adamla okula giden arasında illaki biraz fark olur. Okula gitmiş insan ne kadar odun da olsa gitmeyenden daha fazla şey biliyordur. Bildiklerini uygulama olayı ona kalmıştır yalnız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR89

okullara bAn

Bu lafını Hüseyin Çelik gibilerinin karşısında rahatça çıkıp söyleyebilir misin?

• walla ben zorba çağ dışı eğitim wermeye çalışan despot hocaların diktatör gibi okul nasıl yönetilir bunları öğrendim
    haaa bide himalayaların kaç metre olduğunu
    sölenterlerin boşaltım sistemini öğrendim nekadar değil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: HITM@N

quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

Türkiyede kültür para etmiyor..

Devlete

bizim doktor az para alıyor olabilir. ama ona paralel türkiyede fiyatlar da ucuz.
    tamam arada farklar vardır. ama doktorların durumu kötü değil.

En basitinden söylüyorum şuan kullandığın ADSL bile Türkiye´de bariz daha fazla..

• Fuat - Sikuul Of Hardnaks

(FUAT)

Kitap sel İmtihan Ver Ülser eder Karne korkusu gençler intihar eder Babamın elinde kemer Hayat okulundan geçtik Yemezler Cezayla def eder Fuat Sepetler 24 Kasım olursa Kara çelenk gönder Hoca tokadıyla Pervanecesine ters dönen öğrenciler Sizi üniversiteden değil Toplama kampından gönderdiler Şövenist tavırla sergiler Dünyayı onlar yaratıverdiler Kayıt parası istediler Gücü yeten ailelere Özel Kolej diktiler Zühütlerin yüzüne dahi tükürmediler Saçını süpürge eden anneler Çoçukları okula dayakla disiplin için gönderdiler Dur birader Okul yaptırcağına önce bir vergini ver Akan kan damlar ter Dünyanın asıl ismi o hepinizi yer
    (ceza)
    Pergelleri bize.cengaver gibi tanıtan T cetvellerini kaldırıp kafamıza vuran İşkenceci eğitim diplomatik eziklikle Boyun eğdiren insan Vurduğu yerde gülmü bitmiş Kabusa döndü her gecem Ecelime geleni önüme geleni Karnemi güldüremedim Naptılarsa bana aklımı aldılar Sabah ayaklarım yürümez oldu Bak yüzüme gelemeyen tebessümü Tenefüsde buldum çoşdum Zarfa koyduğum parayı haram ettim Müdürün cebine girenin Hepsini zıkkım döktüm Efyu batı berlin ceza Bosphorus yeraltı Kaç sene çile çektik Aynı yerde buluşup isyan ettik 5 sene dert değil Gözümü kör edecekti Okuma yazma silikeleşmi Beynine kazma vurdular her dersde Fazla var sende azma lan dediler sevdiremediler Güldüremediler Uğraştılar ama öldüremediler
    (FUAT)

Telakkum olur bebeler Fondur pervaneler İçinden gelen direniş Alkoldur Meyhane Umumi alfase Durum s....dir esasen Farkı göremeyen Beş milyar kepaze
    (FUAT)
    Okul okul dedin Başımın etini yedin Gönderir okula Yeah raslarsın domuzun şahına Ayrımcılık aşılanan ilk mertebe Kuşu kakmayan kompleskli Ögrenci yerleştirme sınavıdır eleme Deneme ya da siliksin gözüne para yetmediğinden Sınıfta eziksin Okul müdürü dipina mevcut bir geyikdir Fuat yeah rapi çeliktir Hip hop İnsanı dersten derse Götüren bir Telefiriktir Para biriktir Aritmatik bunu bilmeyenin Götü S...ktir Polis kolejinde öğretilen Rüşvetmi yoksa işkencemi Hava atmakmı üniversiteye gitmenin sebebi Telakkum olur bebeler Fondur pervaneler İçinden gelen direniş Alkoliktir Meyhane Umumi alfase Durum si...dir esasen Farkı göremeyen Beş milyar kepaze

• quote:

Orjinalden alıntı: poweruser0

Fuat - Sikuul Of Hardnaks

(FUAT)

Kitap sel İmtihan Ver Ülser eder Karne korkusu gençler intihar eder Babamın elinde kemer Hayat okulundan geçtik Yemezler Cezayla def eder Fuat Sepetler 24 Kasım olursa Kara çelenk gönder Hoca tokadıyla Pervanecesine ters dönen öğrenciler Sizi üniversiteden değil Toplama kampından gönderdiler Şövenist tavırla sergiler Dünyayı onlar yaratıverdiler Kayıt parası istediler Gücü yeten ailelere Özel Kolej diktiler Zühütlerin yüzüne dahi tükürmediler Saçını süpürge eden anneler Çoçukları okula dayakla disiplin için gönderdiler Dur birader Okul yaptırcağına önce bir vergini ver Akan kan damlar ter Dünyanın asıl ismi o hepinizi yer
    (ceza)
    Pergelleri bize.cengaver gibi tanıtan T cetvellerini kaldırıp kafamıza vuran İşkenceci eğitim diplomatik eziklikle Boyun eğdiren insan Vurduğu yerde gülmü bitmiş Kabusa döndü her gecem Ecelime geleni önüme geleni Karnemi güldüremedim Naptılarsa bana aklımı aldılar Sabah ayaklarım yürümez oldu Bak yüzüme gelemeyen tebessümü Tenefüsde buldum çoşdum Zarfa koyduğum parayı haram ettim Müdürün cebine girenin Hepsini zıkkım döktüm Efyu batı berlin ceza Bosphorus yeraltı Kaç sene çile çektik Aynı yerde buluşup isyan ettik 5 sene dert değil Gözümü kör edecekti Okuma yazma silikeleşmi Beynine kazma vurdular her dersde Fazla var sende azma lan dediler sevdiremediler Güldüremediler Uğraştılar ama öldüremediler
    (FUAT)

Telakkum olur bebeler Fondur pervaneler İçinden gelen direniş Alkoldur Meyhane Umumi alfase Durum s....dir esasen Farkı göremeyen Beş milyar kepaze
    (FUAT)
    Okul okul dedin Başımın etini yedin Gönderir okula Yeah raslarsın domuzun şahına Ayrımcılık aşılanan ilk mertebe Kuşu kakmayan kompleskli Ögrenci yerleştirme sınavıdır eleme Deneme ya da siliksin gözüne para yetmediğinden Sınıfta eziksin Okul müdürü dipina mevcut bir geyikdir Fuat yeah rapi çeliktir Hip hop İnsanı dersten derse Götüren bir Telefiriktir Para biriktir Aritmatik bunu bilmeyenin Götü S...ktir Polis kolejinde öğretilen Rüşvetmi yoksa işkencemi Hava atmakmı üniversiteye gitmenin sebebi Telakkum olur bebeler Fondur pervaneler İçinden gelen direniş Alkoliktir Meyhane Umumi alfase Durum si...dir esasen Farkı göremeyen Beş milyar kepaze

ne uyuz bişeymiş bu yaa

• şu anda tekrar liseye başlasam sanırım tüm gün ders çalışırdım.Liseden mezun olduğumda öklid bağıntısını bile bilmiyordum.Hayatımın en cahil dönemleriydi.Neyseki dersaneyle kapattım farkı ama çok pişmanım tabiki.3 senenin değerini bilemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.