Şimdi Ara

OKUL SINAV KONUSU LÜTFEN YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün kimya sınavına girdik. benim ilk 2 sınav 11 12 idi. haliyle hiç çalışmadım. caprazımda bi cocuktan kopya cektim 10 tane falan 15 tanede salladım. sonradan hoca karar değiştirmiş 100 degil 125 üzerinden yani 5 soru bonus olacak sekilde okunmus kagıtlar. bende 100 almısım. ama kagıt bombos. dün sınavdan cıktıktan sonra hoca nasıl gecti dedi bende --05 te alabilirim 100 de. dedim. güldü bu falan. bugun acıklandı kopyayı kimden cektin dedi. kopya cekmedim dedim. nasıl 100 aldın dedi hepsini salladım dedim. hem hoca vardı basımızda dedim bizim okulda kücük ve büyük sınıflar var kücük sınıflar 10 kisilik bende kücük sınıfta girdim dedim. bana yarın tekrar sınav yapcam seni dedi hayır olmam bi daha dedim isterserniz 80 e falan düşürün ama sınav olmam dedim idareye veririm dedi verin hocam dedim ben kopya cekmedim dedim sizede söylemiştimdün dedim. nolur sizce lütfen yardım beyler

• Kimmiş o kendi kafasından tekrar sınav yapıyor. Yapamaz raad ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uppp upp yardımlütfen
  • upppp
  • Beyler dh konu dışı bu değil yardımlütfen..
  • 80ne dusurun neden dedin bu arada sinav olmama hakkin var ama sozlulerine 0girebilir salla olma yonede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesadam kullanıcısına yanıt
    kadıın kagıt bos dedi bi daha sınav yapcam dedi bende notu düsürün amasınav yapmayın dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapar, geçmiş girsin. İlk sınavlar 11 12, 3. sınav 100. Kendine bir sor bakalım ne yapardın. Ama diret olmama konusunda
  • Yapamaz olm kopyayi o an yakalayamadiysa herhangi bir yaptirim yapamaz ama cok da tersleme kadini

• Tekrar yapması, idareye vermesi veya 0 yazması için ''Kopya çektiğine dair kanıt'' gerekir. Bu kanıt değildir. 1 puan bile düşmesin. O senin hakkın
  • O 100 puanı vermek zorunda ama bence sözlüden bırakır

• Chilianrose kullanıcısına yanıt
    aynen bende öyle düşünüyorum. kopyayı yakalamadı basımdaki hocada gördü bisey demedi
  • Yardım...
  • Yardım up
  • Beyler bi yardım lütfen öğretmen olan öğretmen cocugu olan biri yok mu..
  • Hiçbir şey yapamaz.Kopya çekerken yakalanmadıysan hiç sıkıntı yok.Salladım tuttu de, kanıtlayamaz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Hiçbir şey yapamaz.Kopya çekerken yakalanmadıysan hiç sıkıntı yok.Salladım tuttu de, kanıtlayamaz artık.

yok yakalanmadım ama ne bıleyı m korkuyorum ya

• Kopya çektiysen kağıt nasıl bomboş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cep Herkülü

quote:

Hiçbir şey yapamaz.Kopya çekerken yakalanmadıysan hiç sıkıntı yok.Salladım tuttu de, kanıtlayamaz artık.

Hiç korkma.Hocaya öyle 80 verin bi daha sınav yapmayın tarzı da birşey deme.Mecbur verecek aldığın notu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cep Herkülü

quote:

Hiç korkma.Hocaya öyle 80 verin bi daha sınav yapmayın tarzı da birşey deme.Mecbur verecek aldığın notu.

Ne bileyim be kardeşim çekiniyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.