Şimdi Ara

Okul takımında hangi mevkide oynamalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarve abilerim 2002 liyim 7. sınıfa gidiyorum seneye 8 olucam ve okul takımı kurulacak 183 84 kiloyum başlayalı 5 ay oldu ama fena oynamıyorum bide bu 3 ay basketbol yaz kursuna seçildim oraya gidiceğim yani oyunum baya iyileşicek şimdi özelliklerim ( sanki sahibinden adam alıyomuş gibi oldu ama olsun )
    BOY : 183 (4 AY ÖNCE)
    Kilo : 84 ( 10 DK ÖNCE )
    Ve hızlıyımdır baya hızlıyımdır 19 mayıs ilçe koşularında 2.liğim var güçlüyümdür yani kalıbımı kullanabilirim ve 35 cm civarı zıplayabiliyorum pek iyi değil zıplamam turnikelerin çoğunu atarım orta mesafe şut ortalamam %70 gibidir pek iyi değil 3lük dende %40 gibi :D
    Hangi mevkide oynamalıyım sizce ? pivot pek hoşuma gitmiyor açıkcası pota altında bekleyip durmak da istemiyorum :D unutmayın 7. sınıfım başka forumda açtım boyun kısa pivot için 2.03 olman lazım falan dediler diyorum 7ye gidiyom napalım diyolar :D teşekkürler

• Arkadaşlarına göre uzunsan Uzun Forvet olabilirsin. Arkadaşlarından kısaysan Gard oynarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Valla bana en yakın arkadaşım 170 :D
  • Top toplayıcı

• Görkem Y. kullanıcısına yanıt
    hahahaha tamam oldu komik
  • İnternette bulabilirsin sorunun cevabını.

Konuyu açma sebebin farklı.

Şuan konuştuğumuz yer neresi internet değilmi maalesef başlıkda da soyledigim gibi 3. yazdıgım forum burasi herkes çok bilmiş
  • Herkes çok bilmiş değil,saçma sapan bir konu.İnternette bir sürü yazı var hangi pozisyon ne yapar görevleri nedir diye.kendi özelliklerini sen biliyorsun.Uygun pozisyonu seçersin.

http://lmgtfy.com/?q=Basketbol+Pozisyonlar%C4%B1+ve+g%C3%B6revleri

Peki şöyle bir şey var post up yapmalısın gain yapman iyi olmalı gibisinden terimler var onları yeni başlayan biri kendi kendine yapabilirmi sence benim ozelliklerim pivota uyuyor peki konuda dediğime gore başka mevkide oynucagim hangisi YARDIMCI olun (abiler) diyorum uzatmaya gerek yok konuyu açtım ve cevap bekliyorum
  • 8 de çok uzun adamlar var bende 8 dim liseye geçiçem 8 başında benim de boyum 182 filandı (1 sende 6 cm attim ) maclarda 195 smac basan adamlar geliyor senden uzun adam varsa kesinlikle o oynasin basketi cok bilmesine gerek yok yoksa koc seni oynatir potaaltinda ve driplingin varsa potaaltinda bosa gider sakin o boyla potaalti oynamaya calisma ben kisa forvet oynuyodum ayrica pota altinda blok koyabilen adam varsa hic ugrasma sut calis tabi sutun iyise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ksharp12 -- 30 Temmuz 2016; 14:11:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.