Şimdi Ara

Okulda Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okul açılıyor günün büyük bir kısmı okulda geçecek malum bundan dolayı okulda hangi derse rahat çalışılır nasıl çalışılır denemi mi çözmeliyiz kulaklıkla mı devam etmeliyiz ve okulda çalışmıyorum ayağı yapıp evde çalışanlar bizide rahatsız edicekler açıkçası çalışamam diye endişeleniyorum yardımlarınızı bekliyorum

• sayısalım kimya biyolojinin konusunu evde çalışcam testini dandik derslerde çözcem mat geo fiziki ise evde halletcem evde baktım yetişmiyo okulada götürürüm artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kegend

sayısalım kimya biyolojinin konusunu evde çalışcam testini dandik derslerde çözcem mat geo fiziki ise evde halletcem evde baktım yetişmiyo okulada götürürüm artık

+1 kafamda bu vardı açıkçası yada sözel derslere yüklenirim diyorum okulda
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdali47

quote:

sayısalım kimya biyolojinin konusunu evde çalışcam testini dandik derslerde çözcem mat geo fiziki ise evde halletcem evde baktım yetişmiyo okulada götürürüm artık

böyle olur başka türlü yetişmez
  • quote:

quote:

sözel diyosun da gürültü olacak sonucta sozel hic calisilmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

quote:

quote:

sözel diyosun da gürültü olacak sonucta sozel hic calisilmaz

ya haklısında evde sözel hiç çalışmıyorum
  • quote:

okul açılıyor günün büyük bir kısmı okulda geçecek malum bundan dolayı okulda hangi derse rahat çalışılır nasıl çalışılır denemi mi çözmeliyiz kulaklıkla mı devam etmeliyiz ve okulda çalışmıyorum ayağı yapıp evde çalışanlar bizide rahatsız edicekler açıkçası çalışamam diye endişeleniyorum yardımlarınızı bekliyorum

Okulunu cevreni bilemem ama bunlar gecen sene benim başıma gelenler

Sınıfta birkaç kişi vardı sürekli sen kac soru cözdün ne yaptın nasıl yaptın yok özel ders mi alıyosun yok şu mu yok bu mu layan tayfa sonra cevrende kac soru cözdün diyip atmasyonlar yok bu konuya calısıyosun ama bunlar cıkmaz diyen hayatlarında ilk kez sınava giricek olan ama zannedersinki soruları kendileri hazırlarmıscasına yorum yapan insanlar vardı hepinizin bildigi üzere calısmıyorum diyip evde yalayıp yutan arkadaslarım vardı sonra moral bozmak icin bunları mı cozuyosun diye aşağılamaya kalkan benden düşük yapan arkadaslarım vardı yok 3 kitap yok 4 kitap bitirdim yazın ygs bitti diyip ygs den bir şey yapamayan arkadaslarım vardı sonra derslerde test cözerdim hocalarım bile bana takardı sana onerilerim...

Her şeyden önce bu sene senin için cok onemli okulla birlikte götürmek zordur ne olursa olsun her dakikanı değerlendir.Çevreni iyi sec senin mantıgında olan 2 arkadaşın olsun gerisini koyver bak şuan ne bir arkadasım var ne bir şey he yok mu var gidiyolar dağılıyo herkes hayatın kuralı bu coğu kişi icinde böyle çevreni iyi sec dediğim gibi sonra etrafında kuru gürültü olucağına kulaklıgını tak ses seni rahatsız etmeyecek sekilde müzik dinle sınavların yogunlastıgında cok ararsın o vakitleri ders saatlerini iyi değerlendir ve tenefüslerde soru cözme cık hava al dinlenmene bak hani zevkli hale getirmeye calıs ve baskasının kac net yaptıgına takılma cogu yazıyor hedeflerin dogrultusunda yürü Allah yardımcın olsun kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan ve Ders Çalışmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGS/LYS2014

quote:

okul açılıyor günün büyük bir kısmı okulda geçecek malum bundan dolayı okulda hangi derse rahat çalışılır nasıl çalışılır denemi mi çözmeliyiz kulaklıkla mı devam etmeliyiz ve okulda çalışmıyorum ayağı yapıp evde çalışanlar bizide rahatsız edicekler açıkçası çalışamam diye endişeleniyorum yardımlarınızı bekliyorum

Sınıfta birkaç kişi vardı sürekli sen kac soru cözdün ne yaptın nasıl yaptın yok özel ders mi alıyosun yok şu mu yok bu mu layan tayfa sonra cevrende kac soru cözdün diyip atmasyonlar yok bu konuya calısıyosun ama bunlar cıkmaz diyen hayatlarında ilk kez sınava giricek olan ama zannedersinki soruları kendileri hazırlarmıscasına yorum yapan insanlar vardı hepinizin bildigi üzere calısmıyorum diyip evde yalayıp yutan arkadaslarım vardı sonra moral bozmak icin bunları mı cozuyosun diye aşağılamaya kalkan benden düşük yapan arkadaslarım vardı yok 3 kitap yok 4 kitap bitirdim yazın ygs bitti diyip ygs den bir şey yapamayan arkadaslarım vardı sonra derslerde test cözerdim hocalarım bile bana takardı sana onerilerim...

Her şeyden önce bu sene senin için cok onemli okulla birlikte götürmek zordur ne olursa olsun her dakikanı değerlendir.Çevreni iyi sec senin mantıgında olan 2 arkadaşın olsun gerisini koyver bak şuan ne bir arkadasım var ne bir şey he yok mu var gidiyolar dağılıyo herkes hayatın kuralı bu coğu kişi icinde böyle çevreni iyi sec dediğim gibi sonra etrafında kuru gürültü olucağına kulaklıgını tak ses seni rahatsız etmeyecek sekilde müzik dinle sınavların yogunlastıgında cok ararsın o vakitleri ders saatlerini iyi değerlendir ve tenefüslerde soru cözme cık hava al dinlenmene bak hani zevkli hale getirmeye calıs ve baskasının kac net yaptıgına takılma cogu yazıyor hedeflerin dogrultusunda yürü Allah yardımcın olsun kardeşim

Çok güzel söylemiş sin kardeşim sana katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: YGS/LYS2014

quote:

+2014

• yukarııı
  • Hoca boş bırakırsa ya da boş ders olursa kulaklığımı takar mat1 sorusu çözerim. Ya da sessiz bi ortam olursa sözel soru çözerim.

Ama onun dışında okulda çalışmayacğaım.
  • Okulda ne kadar saçma sapan dersler varsa o derslerde mat-1 çözmeyi planlıyorum zaten gürültüden sözeller çalışılmıyor
  • birçok okulda zor olan olay
  • okulda mat 1 ve geometri yüklenmeyi planlıyorum.Yanında duruma göre de fizik kimya biyoloji
  • arkadaşlar bnce okul ortamı pek ii olmuyor çünkü mesela testi çözüyon ondan sonra tam soruyu çözcen biri kapıyi açıp giriyor konsantrasyonun bozuluyor bnim tavsiyem okulun kütüphanesi yada dershanenin çalışma odasında çalışmanız
  • Müzikle dersmi çalışılır Allah aşkına? ne kakate insanlarsınız yav.

akşam otur x dersinin y konusunu bitir ertesi günde okulda soru çöz. kalkıpta konu çalışma okulda

• quote:

Orijinalden alıntı: canberky

birçok okulda zor olan olay

Katılıyorum.Bu sene okulda çalıştırmayacaklar gibi geliyor.Bizde edebiyat hocası bile dersine önem vermemizi istiyor sayısal olduğumuz halde.
  • okulda çok zor ama yine de bi düzene oturt okulda yoksa çok zor bi sene olur. bizde baba parasıyla özele gideceği için sabahtan akşama kadar konuşup gülen bi kız vardı. kulaklık takmasan diğer kulaklıklardan ses geliyo. kulaklık taksan anlaman zorlaşıyo. hocalar takıyo bunu mu çözüyon hala sen :Dd:Dd bu konuda mısın diyeni mi ararsın bu sınıftan 2 kişi hukuk kazanır gerisi boş diyeni mi ararsın. sınıfta goygoy yapmayacaksın ve kulaklıkla çalışabiliyosan kulaklıkla çalış ve sözel derslere okulda çalışma bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.