Şimdi Ara

Ölmek istiyorum ya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2-Dost dediklerin arkandan vurur olmuş.
    3-Paran varsa veya iyi kötü bi araban varsa arkadaşında çok oluyor bi göz üstünde tutuluyorsun.
    4-Eğer paran yoksa hatta dostum bildiğin kişiden en zor zamanında borç istersin bir bahane uydurup vermez.
    5-Aile desen hepsi dağılmış ayrılmış kendi yolunu çizmeye çalışıyor ama ilerde sana güveniyor.
    6-Dersler desen bütlere kalmışız yine
    7-Sevgili desen eski sevgili takmış boynuzu arada bi kapıyı aralıyor pisi pisi deyip üstüne örtüyor
    8-Kızlar zaten iyice eli oynaşta çaktırmadan kaşarlık yapıyorlar ama namus dedinmi ağzından düşürmezler din dedinmi ağzından düşürmezler.
    9-Tipsiz dediğin onlarca erkek bu kızın etrafında çember oluşturmuş kızların egosunu tavana vurduyor
    10-Hayat desen hep bir şansızsın hep bir gösteripte vermiyorum hesabı yapıyor.
    11-Paran olsa çekip gidersin buralardan fakat onuda yapamıyorsun çünkü yok.
    12-Aslında güvenebileceğin birkaç kişi olsa bu hayat yaşamaya değer ama yok işte 2 kuruşun bile lafını yapan seni kız tavlamak için küçük düşüren bugün hatırlayan yarın unutan yetmezmiş gibi birde eski sevgililerine hacı ben bunla çıksammı diye soran yüzsüz şeref yoksunu arkadaşların var.
    14-Haa bunlarda yetmiyor birde hakkında çoğu kişi dedikodu yapıyor senin egolu bir tavır sergilediğini söylüyor sen içten içe ölürken.

Daha da uzatabilirim ama liste böyle uzuyor...

• Bunlar ölmek için sebep değil ki, herkes kendi için yaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Bunlar ölmek için sebep değil ki, herkes kendi için yaşıyor.

Güven, saygı, sevgi olmadan nasıl hayat geçer? Hayvandan ne farkımız kalıyor ozaman?
  • Yaşamak için bir neden bulacaksın, ölmek için bir sebep değil. Hatayı başta yapıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şeyleri bugün bende düşündüm onlara inat yaşayıp en büyük ben olacam tüm hayallerimi gerçekleştirip kendi kendime dinlenmek için müsaade edicem sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.