Bildirim
ölümden korkuyor musunuz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ALLAH'tan korkuyorum. -
Süpürge ucu ne la -
çok günahım var,çok ama çok korkuyorum. -
Benzetme yaptim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Ölümden korkmam ama ölmek de istemem." diye bir söz vardı buraya cuk oturdu sanki. -
İnancım var ama ya öbür taraf yoksa diye düşünüyor insan ikilemde kalıyorum ama iyi bir insan olmaya çalışıyorum. -
Kendim adıma değilde arkada bıraktığım insanlar için korkarım. Bide savaşta penisime mermi gelmesinden çok korkuyorum yav
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BlitzCrank- -- 24 Temmuz 2014; 15:24:53 > -
Ölümden değilde sonrası için korkuyorum cehenneme düşersek var ya.. Kaçışında yok. Birde cennet var tabi oraya kesin gideceğimi bilsem saniye durmam şu dünyada. -
Ölümlü dünya Ölümlü insan -
Ölümden değil yaşamdan korkucaksın bu hayatta yeğen -
Hayır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Korkmuyorum. -
Günahkarım ve korkmuyorum.
Asıl bu dünyada elden ayaktan düşüp 2 kuruşluk insan müsfettelerinin alay konusu olmaktan korkarım. -
valar morghulis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X