Şimdi Ara

oluru varmı? tavsiyeleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    12. sınfım boğaziçi bilgisayar müh. istiyorum. ortalama :ilk 2k, 145net ygs, 155lys, 480puan yapmam gerekiyor
    şuan ygs deneme 100 net. ygs ye 4,5 ay kaldı, 7 ayda lys.
    arkadaşlar boğaziçi bil. müh. kazanma ihtimalim çok çok mu düşük? yada bu saatten sonra imkansızmı? eğer düzenli çalışırsam olurmu? tecrübelerinizden tanıdıklarınızdan tavsiyeleriniz nelerdir?

• bende şuan 110 net yapıyorum(bugün olduk deneme) hedefim 5kya girip tek tercihle marmara diş kazanmak neden olmasın tabii ki de kazanırsın :) ÇALIŞMAYA DEVAM !! Ki sana şöyle bir örnek veriyim kuzenim geçen sene 12ye geçtiğinde yağ nedir bilmiyordu 70-80 arası bir netle başladı çok güzel çalıştı ve ytü mimarlıkta şuan :)
  • Yapamam diyorsan haklısın,yapamazsın
    -Henry Ford

Kendine inandigin ve azmettigin surece ilk 2k girebilirsin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana sorarsan olmaz.Yani şu bakımdan olmaz;5 ay boyunca YGS'ye mi çalışıp 145'e çıkaracaksın,LYS'ye mi çalışıp 155 yapacaksın? Birinden birini bırakman lazım zaman dolayısıyla.Ee birini bırakırsan diğeri kötü gelir giremezsin.Bence bu yüzden olmaz.
  • olur tabiiki kendine inanirsan ve duzenli calisirsan olur moralini bozma hedefe kilitlen
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

Bana sorarsan olmaz.Yani şu bakımdan olmaz;5 ay boyunca YGS'ye mi çalışıp 145'e çıkaracaksın,LYS'ye mi çalışıp 155 yapacaksın? Birinden birini bırakman lazım zaman dolayısıyla.Ee birini bırakırsan diğeri kötü gelir giremezsin.Bence bu yüzden olmaz.

niye insanların moralini bozuyorsun ki arkadaşım ?
  • Çalışma isteğini kaybetmediğin sürece her şey mümkün.Geçen sene bizim okulda bir çocuk vardı karne ortalaması 70 lerde bir şey filandı.Son sene deli gibi çalıştı (vasat bir durumdaydı),ama öyle bir çalıştıki zaman kavramı yoktu çocugun gerektiğinde namazların sadece farzını kılmış hatta o derece...Sonuç cerrahpaşa tıp okul puanı geriletti çünkü.Çalışırsan her şey mümkün :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bebee

quote:

Bana sorarsan olmaz.Yani şu bakımdan olmaz;5 ay boyunca YGS'ye mi çalışıp 145'e çıkaracaksın,LYS'ye mi çalışıp 155 yapacaksın? Birinden birini bırakman lazım zaman dolayısıyla.Ee birini bırakırsan diğeri kötü gelir giremezsin.Bence bu yüzden olmaz.

Birader akşam akşam saçma konuşma.Madem bizim düşüncülerimizi öğrenmek istiyor iyiye de katlanacak kötüye de.İlla iyi birşeyler duymak istiyorsa anasıyla babasıyla konuşsun.Madem eleştiriye açık değil buraya konu açmasın.Neden atlıyorsun ben düşüncemi ona belirttim sana değil.Ben olmayacağını düşünüyorum sen olacağını düşünebilirsin.Benim düşüncemden sanane? Ayrıca realist olmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadima -- 1 Kasım 2012; 23:48:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bebee

quote:

Birader akşam akşam saçma konuşma.Madem bizim düşüncülerimizi öğrenmek istiyor iyiye de katlanacak kötüye de.İlla iyi birşeyler duymak istiyorsa anasıyla babasıyla konuşsun.Madem eleştiriye açık değil buraya konu açmasın.Neden atlıyorsun ben düşüncemi ona belirttim sana değil.Ben olmayacağını düşünüyorum sen olacağını düşünebilirsin.Benim düşüncemden sanane? Ayrıca realist olmakta fayda var.

whatsup? kendi görüşünü belirtmiş. saygı duymak lazım. bi açıdan haklı az zaman kaldı. ama lise 2,3 temelim var çok şükür. yani sıfır değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylerdurdenizm -- 2 Kasım 2012; 0:32:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokcenika

Çalışma isteğini kaybetmediğin sürece her şey mümkün.Geçen sene bizim okulda bir çocuk vardı karne ortalaması 70 lerde bir şey filandı.Son sene deli gibi çalıştı (vasat bir durumdaydı),ama öyle bir çalıştıki zaman kavramı yoktu çocugun gerektiğinde namazların sadece farzını kılmış hatta o derece...Sonuç cerrahpaşa tıp okul puanı geriletti çünkü.Çalışırsan her şey mümkün :D

benim gibi namaz kılmasa nereye yerleşecekti kim bilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylerdurdenizm

quote:

Çalışma isteğini kaybetmediğin sürece her şey mümkün.Geçen sene bizim okulda bir çocuk vardı karne ortalaması 70 lerde bir şey filandı.Son sene deli gibi çalıştı (vasat bir durumdaydı),ama öyle bir çalıştıki zaman kavramı yoktu çocugun gerektiğinde namazların sadece farzını kılmış hatta o derece...Sonuç cerrahpaşa tıp okul puanı geriletti çünkü.Çalışırsan her şey mümkün :D

benim gibi namaz kılmasa nereye yerleşecekti kim bilir :)

Namaz farklı bir boyut benim orada demek istediğim çocuğun hiçbir anını boşa geçirmemesi...Her neyse sen çalışmana devam et

• quote:

gece gece güldürdün beni. yani sünnetini kılmak yerine 20 soru mu çözmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

quote:

gece gece güldürdün beni. yani sünnetini kılmak yerine 20 soru mu çözmüş

:D öyle yapmış demekki şu an cerrahpaşada yanii hep kitaplarla gezerdi zaten :D

• İmkansız değil ama gerçekçi olmak lazım benim boğaziçine giden arkadaşlarım vardı daha sene başında 140-150 netlerde geziyolardı ha sen yazın falan hiç çalışmamışsan olur tabiki sen çalış boğaziçi olmazsa odtü olur her türlü kazanan sen olursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.