Şimdi Ara

Onyekuru Beş Para Etmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adam her maç daha beter oluyor. Ne halta yarıyor ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarardan çok zararı var ama tek açıklaması hız tehdidi.Bir de ya bu maç iyi oynarsa tehdidi.Arada bir kafasına esiyor da oynuyor.
    Ben Sinan'ın oynaması taraftarıyım.Çocuk bu şansı çok hak etti ama işte Onyekuru'nun orada olması bile karşı beki korkutuyor olabilir.
  • adamın elvis manudan, serdar özkandan falan hiç bir artısı yok. nijeryalı kerim frei
  • Çok anlık bir oyuncu. Ne yaptığı belli değil. Pas yeteneği çok düşük. Uzun top oynayamaz, araya atamaz, kolay kolay top tutamaz. Takım rakip sahaya daha yerleşik oynamaya başladığından beri tamamen kullanışsız olmaya başladı. Durum buysa Emre-Feghouli devam.
  • Ben beğeniyorum ucuz fiyat verilirse alınabilir
  • top sürüşü ve koşuşu aynı yasin öztekin
  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bende beğeniyorum sadece bizim sistemimize(?) uymuyor.
    Everton iyi para kazanır ilerde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Paralar Para Eder mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim anlamadığım her maç oynatılıyor yazılmış da alternatifi Sinan vasıfsızını mı oynatalım. Sürekli yere yatıp top bekleriz artık.
  • ptt liginde bile tutunamaz.
  • Küçük takımlarda kontra atak oynanan sistemde iş yapar kapalı takımlara karşı oyun zekası sıfır

• İssiar Dia vol bilmem kaç

Bunlar bir topluluk böyle yüzlerce oyuncu var hepsi aynı tip.İçlerinden en iyileri Bruma falan çıktı işte
  • şu beğenmediğin haliyle bile galatasaray'ın bonservisini almaya gücü yetmiyor,yani en az beş para ediyordur.bizde de o para yok maalesef.
  • Onye yerine sinan yazanlar kfayı sıyırmış, yunus oynasın bence.
  • Anlayın artık bu tip futbolcular kontra atak oynayan takımlara daha uygun bizin lig de büyükler hariç her takımda iş yapar ama bizim gibi rakibin sahasında oynamaya uğraşan takımlarda iş yapmaz.

• Sol açık berbat bizim. İşin kötü tarafı bu onyekurunun alternatifi de yok bizde. Ciddi anlamda vitaminsiz kendisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenarda Bruma yada Garry oturuyor galiba yoksa bizim taraftar ne diye isyan etsin, arkadaşlar hoca keyfinden oynatmıyor sol kanatta kullanacağımız tek adam kendisi sayılır. Yunus daha 11 oynayacak ve katkı verecek seviyede değil, Onyekuru takımdaki nadir çalım adam futbolculardan birisi ha diye kesemeyiz. Ayrıca rakibin dengesini bozacak başka kanat futbolcumuz yok, Sinan demeyin eli belinde sahada geziniyor.

Alternatifi olmayan adamları gömme durumuna biraz ara verin, Sinan'ı yerine oynatsak 2 hafta sonra Sinan'ı gömme konuları açılacak...

Bazı şeyleri idrak etmek gerekiyor, her futbolcu bizim seviyemizde değil ve bazılarına mecburuz...
  • Takım oyunu oynamayı becermek ileride paslaşmak nasıl bu kadar zor olabilir.

• Adam kiralık oynuyor.Everton kadrosuna girebilmek için tabelaya oynuyor, bencillik yapıyor.

• Çöp oğlu çöp ! Bencil, yeteneksiz ve kabiliyetsiz bir futbolcu.
    Nokta.
  • Rodrigues yerine alınan çöp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.