Şimdi Ara

Opel Anahtar Pili Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
17.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Opel Astra H kasa aracımın yedek anahtarının pili zayıftı. Anahtarı açtım ve aynı üzerinden çıkan pilin numarasına göre pil aldım. Taktım fakat uzaktan kumandası çalışmıyor.
    Kontak çalışıyor fakat kumandadan kapılar açıp kapanmıyor. Kontaktayken açma kapama tuşlarına falan basın dediler, denedim. Başka yerden pil aldım denedim. Değişen birşey yok ?
    Çözüm nedir acaba ? Bu anahtarı tanıtmak için falan başka bir yol olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özcan35 -- 15 Şubat 2015; 17:55:10 >

• özcan35 kullanıcısına yanıt
    Başka bir problem olmalı,Astra H aracım varken bir kere pil değiştirdim sorun olmadı
  • anahtarı kontağa takın ikinci konuma çevirin. aracı çalıştırmadan sadece ekranda lambalar yakan pozisyonda iken. anahtarın açma tuşuna sonra kapama tuşuna basın. tekrar açma ve kapamaya basın. kapılar kapanırsa anahtar senkronize edilmiş olur. diye bir deneme yapılabilir.
  • Malesef olmuyor.
  • Boş pili tekrar takmış olmayasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: one1one

Boş pili tekrar takmış olmayasın?

Ciddi mi yazdın bilmiyorum ama 4 tane farklı yerden bil aldım, hiçbiri olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yedek Anahtar Ve Kasko
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • özcan35 kullanıcısına yanıt
    Problem elektronik o zaman..pil değiştirince hic bir şey yapmadan tekrar çalışması lazim..

• Kapağı açtığınızda karşı taraftaki metal parça yerinde mi kontrol edin, muhtemelen o parça yerinden kaymış ya da düşmüştür.
  • Vaktiyle bende degistirdim; pili aldigim adam 10sn'den fazla pilsiz kalirsa kumandan calismaz demisti.

Belki sizde de böyle olmustur. Aracin anahtar ve kumanda kartlari varsa serviste yeniden tanitmak gerekebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DNZ_84

Vaktiyle bende degistirdim; pili aldigim adam 10sn'den fazla pilsiz kalirsa kumandan calismaz demisti.

Belki sizde de böyle olmustur. Aracin anahtar ve kumanda kartlari varsa serviste yeniden tanitmak gerekebilir.

Böyle bir muhabbet varsa büyük ihtimal bu olay olmuştur. Hemen pili değiştirip deneme fırsatım olmadı. Yarın sanayide bu işlerle uğraşan bir yer varmış, oraya göstereyim bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DNZ_84

Vaktiyle bende degistirdim; pili aldigim adam 10sn'den fazla pilsiz kalirsa kumandan calismaz demisti.

Sallamış. Ben aynısını bulmak amacıyla pili cebime atıp alma fırsatım olmadığından iki gün cebimde gezdirdim pili. 2 gün boyunca kumanda pilsiz kaldı ama yenisini taktığım gibide çalıştı.

• Demekki marka-modele göre fark ediyo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.