Şimdi Ara

opel astra 1.6ctdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu gun opel astra sedan 1.6ctdi sport stil paketlı almaya karar verdım bayıyede 1.000 lira kapora verdım hafta içide aracı alıcam siden bazı konularda fıkır almak ıstıyorum.oncelikle renk olarak füme ve beyaz arasında karar veremıyorum sizce hangı renk daha hoş,bide hatcbak kasalarda stıl paketle alırken gerı goruş kamersıda var ama sedanlarda gerı goruş kamerası yok bayı bana ıtelemeyemı çalışıyo yoksa standart olan bişeymi bu :) yorum beklıyorum

• Bence beyazın bakımı kolay. Dün odak ta test ettim çok güzel araçtı. Teslim aldıktan sonra 2.000 dd 6. Vites kaç km hız yaptığını yazar mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    alır almaz gereklı paylaşımlarda bulunacam kardeş sizi de bilgilendirrim
  • Sedan still pakette geri görüş kamerası ve bluetooth yoktur. Bayii doğru söylemiş. Zaten sedan still paket hb still pakete göre daha ucuz.

• yws Y kullanıcısına yanıt
    bluetooth var ama okesın onu bılıyorum cunkı bayıye ozellıkle sordum sadece gerı gorus kamerası yok
  • Bu arada 1.6 Cdti demeniz lazım.

Yani 1.6 CTDİ değil 1.6 CDTİ
  • Kaça aldığınızı paylaşırsanız düşünen arkadaşlar bi fikir edinir belki

Beyaz astraya pek gitmiyo bence
    Füme gerçekten çok şık, hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL ASTRA 1,6 ENJOY EASYTRONİC
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • he_man kullanıcısına yanıt
    73.000 lira gibi bi fiyat verdıler yanlız ben engellı raporuyla aldıgım için otv düşünce 51.500 liraya anlaştık
  • güzel fiyat şimdiden hayırlı olsun
  • Beyaz alın füme sönük kalıyor halamda da beyaz var hb 1.6 güzel araç almşsınız hayırlı olsun kazasız belasız inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APPY038 -- 16 Kasım 2014; 1:25:15 >
  • Beyaz almayın şirket aracı gibi duruyor. 110 bg lik versiyon ise yakıtı sizi çok memnun edecektir.

• 110 luk mu 136 lık mı tercih ettiniz?

• Renk kişisel bir tercihtir. Bu tercihi bence kimseye bırakmayın. Siz yapın, pişman olmazsınız.

Ben kendi açımdan bu araca fümeyi daha çok yakıştırıyorum, füme daha zengin gösteriyor. Fakat yukarda bir arkadaşın dediği gibi koyu rengin bakımı zor. Tozu toprağı çok belli ediyor. Yani biraz fazla yıkamak gerekebiliyor.

Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özcan35 -- 16 Kasım 2014; 2:37:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyar27

bluetooth var ama okesın onu bılıyorum cunkı bayıye ozellıkle sordum sadece gerı gorus kamerası yok

Hocam opelin sedan sport still paketinde bluetooth yoktur,bir daha sorun bence.

• 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    valla 136 lık tercih ettik :)bılmem artık nasıl olck
  • Hayirli olsun keşke cosmo alsaydiniz cok fiyat farki varmiydi?

• Füme daha üst sınıf gibi dursa da ben zamanında beyaz tercih etmiştim.
  • Renk ayrimi gorecelidir buna deginmek istemiyorum fakat 136 lik motor tek kelimeyle sahane.

Tuketim olarak rakiplerinden belki biraz fazla yakiyor olabilir ama motor gucu olarak cok onde. Araba resmen yuruyor. Dizelleri sevmem hatta nefret ederim ama bu segmentte aklimda ve kalbimde kalan iki motor var biri 1.6 dci 130hp biride Opelin bu motoru.

Yapanlara helal olsun.

• supremum01 kullanıcısına yanıt
    yakıtı normalde fabrıkasyon verılerıne gore çok düşük ama o standartlar yakalanırmı oda var açıkçası.bide hanı demeye gerek yok araba bastıkça yakar
  • trbzn061 T kullanıcısına yanıt
    tsşkr ederim cosmo aklımdan geçti ama 10 bin e yakın bi fiyat farkı vardı açıkçası butçemı aştıgı için dusunmedım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.