Arkadaşlar 2006-2008 model hatcback Astra almaya karar verdim..Araç konusunda pek bilgili değilim açıkcası,piyasada baktığım kadarıyla 26-28 bin arasına ortalama birşey alınır gibi gözüküyor..Sormak istediklerim alırken nelere dikkat etmem gerekiyor,enjoy var başka model var vs vs,fiyat-performans bakımından tavsiyeleriniz nelerdir..
Benim bütcem 25-27 bin arası maksimum..
Birde sormak istediğim kasım-aralık gibi fiyatlarda 2 bin liralık bir oynama olur diyorlar,bunun doğruluk derecesi nedir,benim ehliyet emniyet müdürlüğünde ekim 15 e kadar cezası var,biraz beklesem fiyatlar gerçekten 2 bin lira seviyesinde düşer mi kasım-aralık aylarında,öğrenmek istediklerim bunlar,şimdiden teşekkür ediyorum ilgi gösteren arkadaşlara.
Donanım konusunda yardımcı olabilirim.
Essantial ( En düşük ) Enjoy - Elegance - Cosmo diye sıralanır. Cosmo'yu full diyebiliriz sunroofu saymazsak. Donanım olarak mümkünse elegance veya cosmo'yu seçin ( 2.el fiyatları nasıl bilmiyorum). En son çare enjoy olsun. Birde esp'li araç almak istiyorum derseniz easytronic almak zorundasınız.
bende 2009 hb var enjoy benzinli her 100 km de 10 lt benzin yiyor ne yaptımsa düşüremedim öyle çok hız yapan biride degilim ilk fırsatta benim arabaya yol görünecek)