Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.133
Cevap
146
Favori
290.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
92. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
Giriş

C4X yalitim ve yol sesi nasil hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani çok kötü diyemem orta karar. İç hacmi süspansiyonlar vs. iyi. Tek sorun 110-120yi geçince çok sallanıyo, yoldan çıkacakmış gibi. Özellikle yanından hızlı biri geçerse. Ama genel olarak memnunum ben.

• Merhaba arkadaşlar, 2025 model gs paket astra ile aranızdayım. Birkaç tane deneyimim ve soru paylaşacağım; yardımcı olursanız sevinirim.

1- araç belirli bir kullanıştan sonra dur kalkta ilk harekette kısa süre titriyor, servise götürdüm ses normal dedi motora yük bindiği için, ama sonra manuel modda denedim o ses gelmedi :)

2- durdur başlat çoğu zaman devreye girmiyor iki kere yanıp sonra sönüyor. Aracı uzun yolda ilk defa dün kullandım 1000 km yi geçtim sadece 1 dakika süreyle girdiyse toplamda devreye girdi. Genelde duruşlarda frene bassam da girmiyor.

3- aktif acil frenleme çalışma algoritması. Bu özellikte aracı belirli bir mesafede kendi frenlemiyor mu? Benim yola bakmadığım ya da duramayacağımı anladığı zaman mı devreye giren bir özellik bu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle herkese iyi bayramlar, yağmur sonrası direksiyondan çevirince gelen sesin nedenini ve çözümünü öğrenebilen var mı? İlk defa bir araçta böyle bir durum yaşıyorum.

• Arkadaşlar bizim araçta arka kamera yıkama varmış yeni gördüm bi videoda. Nasıl çalışıyor peki bu? :)

• smartlavyer kullanıcısına yanıt

geri vitese takılı iken arka silecek suyunu sıkarsanız kameraya da sıkıyor

• smartlavyer kullanıcısına yanıt
    Arka cam sileceğinden ekran yıkama kısmına getirdiğinizde (2. Kademeye getirdiğinizde) arka camı ve kamerayı yıkıyor.

OPEL ASTRA L 2022

• telegram
    SIFIR ARAÇ FİYATLARI TEKLİFLERİ 2025
    https://t.me/fiyatanaliz

Kelepir VAG ve BMW Mercedes sıfır araçlar için konumuza bekleriz

Kronik sorunlar için dahil anlık cevap alabilirsiniz.

• yakın zamanda bakım fiyatı alan var mı?

nisan sonu gibi 2. bakıma girmem gerekiyor.

• Arkadaşlar selam,

22 Mart günü 2025 GS aracımı teslim aldım ve şuan 700 KM'deyim. O günden bugüne yaşadığım 2 sorun var, geçer diye bekledim ama geçmedi aynısını yaşayan var mı merak ediyorum.

1) Bildiğiniz gibi aracın aynaları kendiliğinden açılıp kapanıyor araç kitlenince ve açılınca. İlk günden beri, sağ aynayla iligli sıkıntı yaşıyorum. Ayna kapanırken veya açılırken yarıda takılı kalıyor. Sol aynadan hiç bir sorun yok. Araca bindikten sonra bir bakıyorum sağ aynı tam açılmamış yarıda takılmış, sol taraftan tuş ile önce iki aynayı tekrar kapatıyorum sonra tekrar açıyorum düzeliyor. Bu sabah yine aynısı oldu, bu sefer tuş ile manul açma kapama da düzeltmedi sağ ayna yarıda takılı duruyor şu an. Başına gelen var mı? Sol aynada hiç bir sorun olmadığı için yazılımdan ziyade aynada bir sorun var gibi düşünüyorum.

2) Bagaj kapağı elimle hafifçe itince dışarıdan fiziki olarak kapanmıs gözüksede araca binince bagaj açık uyarısı alıyorum veya araçtan uzaklaşınca otomatik kilitleme devreye girmiyor çünkü bagajı açık görüyor. Bagajı elimle biraz sert kapattığım zaman bu sorun olmuyor. Dediğim gibi dışarıdan baktığınızda açık gibi gözükmüyor ama demekki kilit kısmı tam olarak oturmuyor. Aracı aldığımda bagaj kilit yerlerinde yağ gibi bir şey sürülüydü, o sebeple yapıyor olabilir mi? Veya servis bu sorunun farkında ve o yüzden mi yağ sürdü acaba? Ben sürekli bagajı sertçe kapamak zorunda mıyım?

Aynı araç 2024 GS paket kardeşime aldık Ocak 2025 ayında, onun araçta bu iki sorunda söz konusu değil.

Başına gelen varsa aydınlatırsa sevinirim.

• Sergenss kullanıcısına yanıt

selam, ben de mart ortası aldım aracımı. aynalar ile ilgili herhangi bir sıkıntım yok. ancak bahsetmiş olduğunuz bagaj konusu bende de var. biraz sert kapatmak gerekiyor yoksa tam kapanmıyor veya sensör algılamıyor. ek olarak bende ara ara tabela okuma ile ilgili arıza ışığı yakıyor. henüz servise götürmedim ama bakalım.

• Enigmakrm E kullanıcısına yanıt

Tabela ışığı bende de yanmaya başladı dün itibariyle. Ara sıra yanıp sönüyor, çok sorun edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Daha önceden okuduğum kadarıyla servise gidince yazılım ile çözülen bir şeydi ama çözüldükten sonra tekrar başladığını yazan arkadaşlar da vardı. Bu arada tabela okuma arızası yanarken araç yoldaki tabelaları gayet net okuyordu benim dün.

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.