Şimdi Ara

Opel Combo 1.3 CDTI alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
14.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acil araba ihtiyacım oldugundan Doblo,combo ve kangoo arasında gittim geldim sürüş,konfor bakımından Combo çok hoşuna gitti. Bu modeli nasıl bilirsiniz?

İstanbulda begendğim bir araç son fiyat 26.500 dedi sizce alınır mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-opel-2008-city-plus-128.000-km-de-orjinal-cok-temiz-333217108/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklaşık 5 yıl kadar kullandık,frenleri çok kötü,aracı durdurmuyor,klima açıkken acayip bir performans düşüklüğü var,son hız kötü,yokuşlarda bayılıyor ,yol tutuşu baya kötü sert virajlarda araba önden kaymaya başlıyor ve kontrol edemiyorsunuz,süspansiyon da yok arkalarda,yaprak yaymı ne arkada oturanlar baya bir sıkıntı çekiyor, mazot otomatiği bozulmustu(parca ismi baska birseyde olabilir bize ole demislerdi) fiyatı çok yüksek birşey ve sanırım bir çoğunda vardı o sıkıntı,alacak olursanız ona dikkat edin,2001 de alıp 2005 te satmıştık,benim aklima gelen bunlar,baya sıkıntılı bir araçtı... Bizdeki 1.7 dti'idi...

• quote:

Orijinalden alıntı: memo84

Yaklaşık 5 yıl kadar kullandık,frenleri çok kötü,aracı durdurmuyor,klima açıkken acayip bir performans düşüklüğü var,son hız kötü,yokuşlarda bayılıyor ,yol tutuşu baya kötü sert virajlarda araba önden kaymaya başlıyor ve kontrol edemiyorsunuz,süspansiyon da yok arkalarda,yaprak yaymı ne arkada oturanlar baya bir sıkıntı çekiyor, mazot otomatiği bozulmustu(parca ismi baska birseyde olabilir bize ole demislerdi) fiyatı çok yüksek birşey ve sanırım bir çoğunda vardı o sıkıntı,alacak olursanız ona dikkat edin,2001 de alıp 2005 te satmıştık,benim aklima gelen bunlar,baya sıkıntılı bir araçtı... Bizdeki 1.7 dti'idi...

Yorumunuz için teşekkürler. Bu kadar kötü bi aracı 5 yıl kullandıysanız sabır adamısınız hocam. 1.7 lerde böyle sıkıntılar duydum eski modellerinde daha çok oluyor tabi. Ben 2006-08 1.3 lerden düşünüyorum. Aracı sürdüm biraz hantal ama yol tutus falan fena değildi. Sizin gibi tecrübe sahibi arkadaşlar yorum yapsa daha iyi olur.

• Yok mu yardımcı olacak birileri

• Bizim burda emekli bir amca var,gozu gibi bakiyor.Adam yagmur sonrasi cikar siler,kendi kovasini fircasini alir yikar.Doblo daha isabetli secim olur,parcasi ucuz,genisligi fazla,motor basarili,piyasasi daha saglam.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Bizim burda emekli bir amca var,gozu gibi bakiyor.Adam yagmur sonrasi cikar siler,kendi kovasini fircasini alir yikar.Doblo daha isabetli secim olur,parcasi ucuz,genisligi fazla,motor basarili,piyasasi daha saglam.

Yorumunuz için teşekkürler hocam. Bahsettiğiniz sebeplerden Doblo daha cazip geliyor ama Comboyu sürdüm yol tutuşu,koltugun konumlandırılması sedan araç zevki veriyo olması kafamı karıştırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Doblo,combo ve kangoo sürüş,konfor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Spunch1212 kullanıcısına yanıt
    Yol tutusu cok kotu onden kayma yapiyordu bence onun connect bakmalisiniz yol tutusu onnumara bide galeri yerine sahistan alirsaniz daha uyguna gelir

• Doblo daha mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

quote:

Hocam kendi aralarındada fark var sonucta ondan bahsetmiştim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

quote:

Hocam kendi aralarındada fark var sonucta ondan bahsetmiştim

Alıntıları Göster
    1.3 alacaksanız 90 hp olanları var galiba onlara bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: alembizim

1.3 alacaksanız 90 hp olanları var galiba onlara bakın.

Alıntıları Göster
    Bu arada dobloya göre parçası pahalı olur fakat daha konforludur.Dobloda biraz yüksekte otururken comboda daha alcaktasınız.Sürgülü kapının açma kapama kolunu 150 Tl almıştı bir tanıdıgımMotor zaten fiat multijet.
  • Ben olsam ford connect alırım en güzel secim o olur diye düşünüyorum👍

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-tertemiz-aile-arabasi-328519428/detay

Ben olsam bunu kaçırmazdım.Yeni kasa,arka süspansiyon bağımsız,gelişmiş yol bilgisayarı...hem 41 plaka İstanbul'dan daha düşük çıkar sigorta.Biz Ankara'da yaşıyoruz ama araç plakası 41 300-400 tl düşük sigorta primi ödüyoruz

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-sahibinden-satilik-doblo-326763173/detay

Bak bu daha dolu ama 1.6

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-premio-full-plusfull-2011-doblo-3-parca-boya-bakimli-yeni-lastik-336557451/detay

Kısacası 2-3 bin lira daha verip yeni kasa doblo almak daha mantıklı.

• Bütçen en fazla 25 hocam malesef. Yeni doblolarında ucuzları yüksek km. 4 yıl için 120.000 fazla bence

• 1.3 cdti 70hp(75hp oluyor galiba daha sonra) 170nm(1750-2500 arası sabit), sanırım korsa c kasadan az daha kısa şanzımanlı
    1320kg. Anca korsa c kasayı kurtarır bu motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 5 Eylül 2016; 1:27:08 >
  • quote:

Bütçen en fazla 25 hocam malesef. Yeni doblolarında ucuzları yüksek km. 4 yıl için 120.000 fazla bence

doblo için hiç bir şey o kilometreler, aracı görün ve kontrol ettirin önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmngngr

quote:

Bütçen en fazla 25 hocam malesef. Yeni doblolarında ucuzları yüksek km. 4 yıl için 120.000 fazla bence

doblo için hiç bir şey o kilometreler, aracı görün ve kontrol ettirin önce

Alıntıları Göster
    2006 model 1.3 comboyu yeni satın aldım. Daha önce ford, doblo ve fiorino kullandım ancak hepsi yükseklik ve kabin olarak binek araç hissiyatı vermedi. Combo kullanırken bir sedan araç kullanıyor gibi oluyor. Yol tutuşu bahsettiğim araçlara göre çok iyi. henüz 140 kmye kadar test etme fırsatım oldu ve hiç titretmedi bile. İç hacmi çok güzel ve kullanım alanı fazla eğer aile arabası olarak kullanacaksan combo tavsiye ederim. Ancak ticari bir amaçla istiyorsan başka bir araç öneririm doblo veya ford olabilir. Çok fazla yüke gelmez bu araba ve parça fiyatları nedeniyle maliyeti yüksek olur.

• Spunch1212 kullanıcısına yanıt
    Okurken hak verdim de sonlara doğru saçma olmuş 2001 arabayla 2016 arabayı kıyaslamak nasıl oluyor öğrenmiş olduk
    15 sene olmuş yani şimdikinde öyle sorunlar olacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkaysari

2006 model 1.3 comboyu yeni satın aldım. Daha önce ford, doblo ve fiorino kullandım ancak hepsi yükseklik ve kabin olarak binek araç hissiyatı vermedi. Combo kullanırken bir sedan araç kullanıyor gibi oluyor. Yol tutuşu bahsettiğim araçlara göre çok iyi. henüz 140 kmye kadar test etme fırsatım oldu ve hiç titretmedi bile. İç hacmi çok güzel ve kullanım alanı fazla eğer aile arabası olarak kullanacaksan combo tavsiye ederim. Ancak ticari bir amaçla istiyorsan başka bir araç öneririm doblo veya ford olabilir. Çok fazla yüke gelmez bu araba ve parça fiyatları nedeniyle maliyeti yüksek olur.

Sizinle aynı görüşteyim hocam yol tutuş falan gayet iyi ben aile aracı olarak düşünüyordum. Hangi modelini kaç binde ne kadara aldınız hocam ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.